Bende öyle duymuştum cnm bi daha yemeyi düşünmüyorum . Etten değilde ben tatlidan tiksindim önceden 2 gün çikolata yemeseydim ellerim titrerdi haftalar oldu ağzıma surmedim böyle olması da iyi oldu şeker zararlı hem de çok kilo yapar .. o konuda memnunum .. bide ben çayı çok özlüyorum siz iciyomusunuz ne kadar iciyosunuz dr sordunuz mu ben unuttumCanım benim istediğini ye bence. Az da olsa abartmadan ye yani. Gerçi insanın canı isteyince durduramıyo kendini ama dikkatli ol yediğin miktara. Yoksa yavrunun canıda isterben 2 hafta önce kırmızı etten midem bulanıyodu tavuk yiyodum, şimdi tavuk görünce midem bulanıyo kırmızı et yiyorum anlamadım valla bu işi evde yapınca midem bulanıyo yiyemiyorum dışarıdan yiyorum, yazık kocişime bu arada öiğ köfteyi zararlı diye biliyorum hamişlere ama, şu an çiğ et koymuyo olsalar bile yapılıp duran bi ürün ben çok severim ama hamile kaldıktan sonra ağzıma bile sürmedim desem yeridir. Aman dikkat et.
Bende senin gibiyim öğrendiğimde beri tatlı yiyemiyorum hiç bişey ki tatlisiz yapamazdım.çayıda çok severim ama nasıl oldu da biran da nasıl azalttim aklım almiyo sadece sabah 1 bardak açık içiyorum.doktorum da günde 2 tane açık icebilirsin dedi.Bende öyle duymuştum cnm bi daha yemeyi düşünmüyorum . Etten değilde ben tatlidan tiksindim önceden 2 gün çikolata yemeseydim ellerim titrerdi haftalar oldu ağzıma surmedim böyle olması da iyi oldu şeker zararlı hem de çok kilo yapar .. o konuda memnunum .. bide ben çayı çok özlüyorum siz iciyomusunuz ne kadar iciyosunuz dr sordunuz mu ben unuttum
Gönlünü ferah tut canım, yerleşme sancısı da olabilir. İyi niyetler geçir içinden. Bol bol bacaklarını uzatıp dinlen birde.Sürekli kontrol ediyorum, olmadı. 24 saati geçti. Ama hala çok hafif bir ağrıyı aynı yerde hissediyorum.
Ay inşallah canım, öncesinde böyle ağrı olmayınca kafama taktım. Belki de normal bir ağrıdır tabii, o da olabilir. İnşallah öyledir, birkaç gün daha geçsin de rahatlayacağım.O kadarcıkdan bişey olmaz canım korkma bebişler tahmin ettiğimzden daha korunaklılar içimizde. Uyku konusunda bende aynıyım masa başında uyumamak için zor tutuyorum kendimi
Yerleşme sancısına benzemiyor, batma gibi değil, hafif yanma ve ağrı gibi, ama farklı bir yerleşme sancısı da olabilir dediğin gibi, inşallah da öyledir Allahım. Çalışıyorum ama eve gidince bol bol dinlenmeye çalışıyorum.Gönlünü ferah tut canım, yerleşme sancısı da olabilir. İyi niyetler geçir içinden. Bol bol bacaklarını uzatıp dinlen birde.
O ağrılar normal canım korkma. Uyku ihtiyacıda normal. ben akşam yemeğinden sabaha kadar uyuduğumu bilirim ilk hamileliğimde. Vücudun ihtiyacı demekkiAy inşallah canım, öncesinde böyle ağrı olmayınca kafama taktım. Belki de normal bir ağrıdır tabii, o da olabilir. İnşallah öyledir, birkaç gün daha geçsin de rahatlayacağım.
Çalışmaya konsantre olamıyorum, ancak uyumamaya konsantre olabiliyorum :/
Merhaba Herkese,
Ben de hamile oldugumu Cuma gunu öğrendim, şu an 4 hafta 1 gunluk. Son adet tarihim 20 Mart idi,
Cuma günü ilk kan testinde hgc 38 çıktı, düşük gebelik var dediler. Doktorum Pazar tekrar test istedi, o da 79 çıktı. 2 kat artış var ama normalden daha düşük olması biraz tedirgin ediyorŞimdi Perşembe günü kontrole gidecegim, gunler tabii merakla ve yavaş geçiyor.
Bunun dışında bol bol tuvalete çıkma, iştah açılması ,goguslerde hassasiyet ve uyku hali var, birkaç defa kasık agrısı hissettim sanırım. Henuz bulantı yok.
Düşük hcg ile başka karşılaşan var mı acaba ? Doktorum arttığı sürece degerin ortalamadan düşük olmasında problem yok dedi ama ..
Canım bende 14.9 ile başladım 7 güne 660 çıktı moralini yüksek tut. Bende şuan keseyi görmek için bekliyom 25inde gidicemMerhaba Herkese,
Ben de hamile oldugumu Cuma gunu öğrendim, şu an 4 hafta 1 gunluk. Son adet tarihim 20 Mart idi,
Cuma günü ilk kan testinde hgc 38 çıktı, düşük gebelik var dediler. Doktorum Pazar tekrar test istedi, o da 79 çıktı. 2 kat artış var ama normalden daha düşük olması biraz tedirgin ediyorŞimdi Perşembe günü kontrole gidecegim, gunler tabii merakla ve yavaş geçiyor.
Bunun dışında bol bol tuvalete çıkma, iştah açılması ,goguslerde hassasiyet ve uyku hali var, birkaç defa kasık agrısı hissettim sanırım. Henuz bulantı yok.
Düşük hcg ile başka karşılaşan var mı acaba ? Doktorum arttığı sürece degerin ortalamadan düşük olmasında problem yok dedi ama ..
Benim son adet tarihim 3 Marttı. 30 Martta Beklenen adet günüme yaklaşık 3 gün kala 45,2 çıkmıştı.. Sonra gittikçe yükseldi..Sıkıntı yoktur rahat olun bence. Bugun de doktora gidicez ilk ultrasonumuz.. keseyi görmek ve kalp atışını duymak umarım mümkün olur... :)
Canım ben doktora gittim iltihap var dedi. Gebelik yokmuşCanım dr a gittiğimde hamile olduğumu biliyordum. Bu şişliği fark etmeden 2-3 gün önce test yapmıştım. Şişliği fark ettiğimde yaklaşık 4 haftalıktı sanırım...
Canım ilk bebeğin düşükle sonuçlandığı için üzüldüm amarabbim ikinciyi nasip etmiş ne güzelanladım canım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebeklerimizi. benim ilk gebeliğimde 15 gün sonra öğrenmiştim ama değerim 470in üstüne yükselmedi ve düşük yaptım. o yüzden şu anda değerimin yükselmesine takmış durumdayım kese de görünmedi tabi ilk bakıldığında adetim daha 1 gün geçmişti. şimdi günler geçmiyor 25ine kadar bekleyeceğim
kizlar tsh hakkinda ne biliyorsunuz ve suan tsh degerine baktiran var mi kac degeriniz..
doktor benden bazi testler istemisti tsh yede bakilmis degerim 3 kusurlerde
tsh onemli bir degeris boy kisaligi zeka geriligi vs ye neden oluyormus yuksek olmasi gebelikte normal deger 2 civariymis..
ooff pimpirik yapmak istemiyorum ama habire bisiler ogreniyorum stres yapiyorum..
Canım evde yemekten önce çay yapılır bizde o derece seviyorum. Normal içiyorum önceden 6 bardak içiyosam şu an 4 içiyorum günlük olarak tabi ve açık içiyorum artık. Türk kahvesini hergün içerdim onu artık hafta da bire düşürdüm. Doktora sormadım ama açık içtiğimiz zaman sorun olucanı düşünmüyorum ama aşırıya kaçmamak kaydıyla.Bende öyle duymuştum cnm bi daha yemeyi düşünmüyorum . Etten değilde ben tatlidan tiksindim önceden 2 gün çikolata yemeseydim ellerim titrerdi haftalar oldu ağzıma surmedim böyle olması da iyi oldu şeker zararlı hem de çok kilo yapar .. o konuda memnunum .. bide ben çayı çok özlüyorum siz iciyomusunuz ne kadar iciyosunuz dr sordunuz mu ben unuttum
Tatliyi hiç aramıyorum ama çay özellikle yemek sonrası çok istiyorum ama icmiyorum hiç çok nadir 1 bardak oda açık şekilde ama kesmiyo tabi ben kupa kupa icerdim şekersiz .. napaljm idare etmez mecburen sanırımBende senin gibiyim öğrendiğimde beri tatlı yiyemiyorum hiç bişey ki tatlisiz yapamazdım.çayıda çok severim ama nasıl oldu da biran da nasıl azalttim aklım almiyo sadece sabah 1 bardak açık içiyorum.doktorum da günde 2 tane açık icebilirsin dedi.
Cnm kafein alımı çok önemli sen yinede dr una sor bence .Canım evde yemekten önce çay yapılır bizde o derece seviyorum. Normal içiyorum önceden 6 bardak içiyosam şu an 4 içiyorum günlük olarak tabi ve açık içiyorum artık. Türk kahvesini hergün içerdim onu artık hafta da bire düşürdüm. Doktora sormadım ama açık içtiğimiz zaman sorun olucanı düşünmüyorum ama aşırıya kaçmamak kaydıyla.
Troid rahatsizligim var yavas calisiyor hamile kalmadan oncede levetron 50 kullaniyodum.hamile oldugumu öğrenince doktorum dahiliyeye mutlaka görün dedi.tsh degerim 3 bucuk çıktı.dahiliye doktoru hamilelikte 1,5 altında olması lazım dedi.ilacın dozunu 75mg çıkardı ve her ay kan tahlili yapılacak tsh içinkizlar tsh hakkinda ne biliyorsunuz ve suan tsh degerine baktiran var mi kac degeriniz..
doktor benden bazi testler istemisti tsh yede bakilmis degerim 3 kusurlerde
tsh onemli bir degeris boy kisaligi zeka geriligi vs ye neden oluyormus yuksek olmasi gebelikte normal deger 2 civariymis..
ooff pimpirik yapmak istemiyorum ama habire bisiler ogreniyorum stres yapiyorum..
kızmasınlarrbenimki bu yıl biraz çabuk tüy değişimine girdi martta başladı. 1 ay baya zor geçti hergün kesin süpürmeme rağmen 1-2 saate ev teksasa dönüyordu. ama şimdi havalar ısındığı için iyice traş ettik. aslında pek önerilmez traş ama samoyed olunca traşsız yazı geçiremiyoruz hem yaşlı olduğu için o kadar tüyle çok bunalıyor. şarjlı dikey süpürgeler kurtarıcı tavsiye ederim. bu başlık altında köpek konuştuğumuz için kızmasın arkadaşlar.
ben 16 da yakaladım canım 3 haftalıktı.. ertesı gun 33 oldu doktor cok ıyı 15 gun sonra keseye bakalım dedı tekrar kanda baktırmadan gerek bıle yok sdedı ama ben dayanamadım 3 gun sonra baktırdım 197 cıktı. keseyı de görduk. korkma yükselıyo yanı :)Merhaba Herkese,
Benim de öyle sizi çok iyi anlıyorum hiçbir belirti yok insan işkilleniyorsağ ol canım. 20lik dişte problem vardı zaten bilemiyorum ki duramıyorum ağrıdan. bir de gebelik belirtilerim yok oldu bir anda sanki bebeğime bir şey mi oldu diye de çok korkuyorum. hastane 9da açılacak zaman geçmek bilmedi