5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızllarrrr:KK200: bugün randevum vardı, alttan da muayene oldumm :işsiz: cuma günü suni sancı verip alalım yatışını yapıcaz dediii :halay: açılmam vs hiç bişi yokmuş eğer suni sancıyla gelmezse sezeryan olucak gibi görünüyo ama büyük ihtimalle sezeryan görünüyo dedi. Ayyyyy heycanlıyım çokkk :spor:
Çok az kaldı. .. sagsalim al kucağına. .. bak heycan yaptım bende... günler var sadece... nasıl hissediyorsun?

Kızlar eşim gripti hafif belirtiler bende de başladı ne tavsiye ederesiniz

İnşallah canım :dua: hissettiğim şey kalbim boğazımda atıyo resmen ve ateş basıyo ama bi yandan da ona kavuşmak istiyorum çabucak geçsin zaman istiyorummm :halay:
Ayyy çok heyecanlı grubu ilk kurduğum gün geldi aklıma öğrenir öğrenmez açmıştım bu forumu şimdi ilk bebeğimiz geliyor inşallah Rabbim yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle doğur Can'ım benim:)

Bulunduğu hastahanede doktor bi arkadaş bulduk o ilgilenşyor sağolsun inşallahen kısa zamanda cıkar zaten kiöse izin vermiyor yolculuk için doktorda wşimde annemde :KK43: meraktan ölücwm
Can'ım bol bol dua et herşeyin hayırlısını dile bak benim babam ciddi kanser hastası olduğunu öğrendik 8 ay önce tek dileğim senin çocuğunuda görüyüm öyle ölüyüm gözüm açık gitmez dedi bi kaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim tek sevindiğim dileği oldu çünkü bizim yapabileceğimiz hiç bişey yok artık:KK43: çok şükür çok ciddi bi hastalığı kesinleşmiş bi durumu yok şükret ve bol bol dua et bebeği strese sokma herşeyi Allah bilir

Ayyy çok heyecanlı grubu ilk kurduğum gün geldi aklıma öğrenir öğrenmez açmıştım bu forumu şimdi ilk bebeğimiz geliyor inşallah Rabbim yardımcın olsun sağlıkla sıhhatle doğur Can'ım benim:)
Evet canım benim çok hemde çok heycanlı. Allah razı olsun canım inşallah hepimizin bebişi sağlıklı sıhhatli gelsin ama şu an okadar kaygılıyım kii, acaba ona bakabilcekmiyim yetebilcekmiyim kafamda deli sorular. Bi yandan karnımda bu hisleri nezaman yaşıcam tekmeleri bidaha nezaman hissedicem?? Çok garip duygular içindeyim çokk.

Can'ım bol bol dua et herşeyin hayırlısını dile bak benim babam ciddi kanser hastası olduğunu öğrendik 8 ay önce tek dileğim senin çocuğunuda görüyüm öyle ölüyüm gözüm açık gitmez dedi bi kaç hafta sonra hamile olduğumu öğrendim tek sevindiğim dileği oldu çünkü bizim yapabileceğimiz hiç bişey yok artık:KK43: çok şükür çok ciddi bi hastalığı kesinleşmiş bi durumu yok şükret ve bol bol dua et bebeği strese sokma herşeyi Allah bilir
Geçmiş olsun canım sizede. Allah yardımcısı olsun. Allah bilir ama inşallah babanın uzuunnca süre torunun büyüdüğünüde görür. Rabbimden umut kesilmez ve atlatır inşallah.

Saolasın canım cok teşekkür edrim bugun görüntülü görüştürecekler telefonla inşallah

Günaydın herkese bu hafta sonra şükür bir hafta daha çalışacagım sonra erken kalkmak yok
Kuzum ya evde olsan da uyuyamıyorsun ki zaten. . ben uykuyu çok severim ama maksimum 7 de ayaktayım. . uyku tutmuyor... gece de yatmakta zorlaniyorum yüzüstü yatamadigim için uykuya dalamiyorum :KK43:

X