5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Günaydın kızlar, gece bulantılarınız oluyor mu? Gündüzleri çok etkilemiyor Allahtan ama gece uyuyamıyorum resmen içimin bulantısından. Dün birde progestana başladım. O da zaten baş dönmesi, bulantı yapıyor. İnşallah iyi geçer bu günlerimizi.

Merhaba arkadaşlar, ben de evde yaptığım teste göre hamileyim :) Sanırım 23 Aralık 2016 tahmini doğum tarihi. Tüp bebek ile hamile kaldım, transfer sonrası 15. gün bugün. Yarın kan testim var ama ben geçen hafta idrardan baktım dayanamayıp :) 7. günde hafif, 10. günde çok net gördüm.
Sadece şuan aklımda bir şey sürekli beni yiyor; geçen cumartesi eve misafir gelmişti, 6 aylık bebekleri var, bebeği kucağıma aldım, çok dikkatli olmaya çalıştım. Otururken aldım ve fazla hareket etmedim ama o akşamdan beri sol kasığımda çok hafif bir sancı ve ağrı var. Ama çok hafif. Ben yine de korktum, çünkü daha önce de düşük yaptım ve bir şey olsun istemiyorum. Sizce problem olmuş mudur ?? :.(
Leken oldu mu canım?

Bende aşerme duygusunu yaşamak istiyorum ya nasıl bişey çok merak ediyorum. Reçeli yeyince geçtimi hala istiyormu canın tatlım
Geçen kış hamileyken, yaz meyvelerini aşermiştim :) Canım kocam nerden nasıl bulduysa getirmişti. Çok eğlenceli oluyor canım.

Merhaba kızlar benimde bugün 25.günüm aralık annesi olcam inşaallah dr. Cuma gidicegim sizce kese görülürmü belirtim yok ama bugün sol kasıgımda regli olcakmısım gibş agrı var.

Merhaba Herkese,
Ben de hamile oldugumu Cuma gunu öğrendim, şu an 4 hafta 1 gunluk. Son adet tarihim 20 Mart idi,
Cuma günü ilk kan testinde hgc 38 çıktı, düşük gebelik var dediler. Doktorum Pazar tekrar test istedi, o da 79 çıktı. 2 kat artış var ama normalden daha düşük olması biraz tedirgin ediyor :KK43: Şimdi Perşembe günü kontrole gidecegim, gunler tabii merakla ve yavaş geçiyor.
Bunun dışında bol bol tuvalete çıkma, iştah açılması ,goguslerde hassasiyet ve uyku hali var, birkaç defa kasık agrısı hissettim sanırım. Henuz bulantı yok.
Düşük hcg ile başka karşılaşan var mı acaba ? Doktorum arttığı sürece degerin ortalamadan düşük olmasında problem yok dedi ama ..

Bende aşerme duygusunu yaşamak istiyorum ya nasıl bişey çok merak ediyorum. Reçeli yeyince geçtimi hala istiyormu canın tatlım
:anneadayı: Canım daha yataktan kalkmadan önce gözümde canlandı ekmeğin üzerinde reçel akıyodu, reklam yaparlarda insanın canı çeker yaa. Uyanır uyanmaz eşime dedim reçel al bana diye. Getirdi ben o ara kahvaltıyı hazırlıyorum daha oturmadan açtım bi yudum aldım ama içimde bi ateş var sanki söner gibi oldu hiç böle bişi yaşamadım. Normalde de severim çilek reçelini ama bu bambaşka bi tatdı. Aşerdiğin zaman sanırım böle oluyo :KK70:

Merhaba Herkese,
Ben de hamile oldugumu Cuma gunu öğrendim, şu an 4 hafta 1 gunluk. Son adet tarihim 20 Mart idi,
Cuma günü ilk kan testinde hgc 38 çıktı, düşük gebelik var dediler. Doktorum Pazar tekrar test istedi, o da 79 çıktı. 2 kat artış var ama normalden daha düşük olması biraz tedirgin ediyor :KK43: Şimdi Perşembe günü kontrole gidecegim, gunler tabii merakla ve yavaş geçiyor.
Bunun dışında bol bol tuvalete çıkma, iştah açılması ,goguslerde hassasiyet ve uyku hali var, birkaç defa kasık agrısı hissettim sanırım. Henuz bulantı yok.
Düşük hcg ile başka karşılaşan var mı acaba ? Doktorum arttığı sürece degerin ortalamadan düşük olmasında problem yok dedi ama ..
Canım benimde 3,7 çıktı 5 gün sonra 114.7 ye çıktıhemen ertesi gün 160 tı. 2 gün sonra 378 çıktı ve 1 hafta sonra 10bin küsürdü. Tabi ilk günlerde sağlık ocağındaki salak doktor düşük değer düşükle sonuçlanır deyip moralimi sıfırladı. Ama bebişim Allaha şükür benimle :KK66: çok takılma ben boşuna stres yapmışım :KK66:

Merhaba arkadaşlar, ben de evde yaptığım teste göre hamileyim :) Sanırım 23 Aralık 2016 tahmini doğum tarihi. Tüp bebek ile hamile kaldım, transfer sonrası 15. gün bugün. Yarın kan testim var ama ben geçen hafta idrardan baktım dayanamayıp :) 7. günde hafif, 10. günde çok net gördüm.
Sadece şuan aklımda bir şey sürekli beni yiyor; geçen cumartesi eve misafir gelmişti, 6 aylık bebekleri var, bebeği kucağıma aldım, çok dikkatli olmaya çalıştım. Otururken aldım ve fazla hareket etmedim ama o akşamdan beri sol kasığımda çok hafif bir sancı ve ağrı var. Ama çok hafif. Ben yine de korktum, çünkü daha önce de düşük yaptım ve bir şey olsun istemiyorum. Sizce problem olmuş mudur ?? :.(
Yaa tatlım tebrik ederim. Tüp bebekle transfer olup hamile olanlara çok seviniyorum. Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah canım. Çok dikkatli ol her an hamile olduğunu bil ve bol bol dinlen

Yaa tatlım tebrik ederim. Tüp bebekle transfer olup hamile olanlara çok seviniyorum. Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah canım. Çok dikkatli ol her an hamile olduğunu bil ve bol bol dinlen
Teşekkürler. İnşallah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım. Aslında dikkatliyim ama bir anlık bişey oldu, al dedi annesi, nutkum tutuldu bir an, alıverdim.
Zaten çok uykum geliyor. Bıraksan tüm gün uyurum. Çalışıyorum ama akşamları yemeği yediğim gibi uykuya koşuyorum.

Sürekli kontrol ediyorum, olmadı. 24 saati geçti. Ama hala çok hafif bir ağrıyı aynı yerde hissediyorum.
Canım yerleşmeden dolayı olabilir o ağrı. Benimde hep sağ kasığım ve belimin sağ tarafı ağrımıştı. Kasığımada iğne batırıyolarmış gibi sancı girerdi 10 dk.bir. Korkma bence bebişin en rahat yere yerleşiyodur :KK66:

Canım kasık ağrıları zaten yerleşme sürecinde meydana geliyo 5-6.haftada azalıyo. Benimde şu an yok ayakta durunca az oluyo yinede. Sabah bulantıları 6.haftamda bende de çok oldu, bugün 8+0 ım. Bazı yiyeceklere tiksintim var onları görünce midem bulanıyo onun dışında allaha şükür önceki kadar yok. Bazı kadınların bünyesi hamileliği çabuk kabullenip pek belirti göstermezmiş :KK66: ama bazılarıda bulantıdan fena oluyomuş vücut kabullenemiyomuş. Dün sabahtan beri çilek reçeline aşeriyırum sanırım sabah gözümü açar açmaz eşimden istedim ve neredeyse küçük kavanozu kendi başıma bitirdim sayılırr :KK70:
Valla benim cnm da et eksi aci şeyler istiyo dün acayip cog kofte yedim tabi gerçek değil bulgurlu olandan ama ben çok fazla as ersemde istediklerimi yiyemecegim kilolu olduğum için dr en fazla 5 6 kilo alman lazım dedi :KK43:

Valla benim cnm da et eksi aci şeyler istiyo dün acayip cog kofte yedim tabi gerçek değil bulgurlu olandan ama ben çok fazla as ersemde istediklerimi yiyemecegim kilolu olduğum için dr en fazla 5 6 kilo alman lazım dedi :KK43:
Canım benim istediğini ye bence. Az da olsa abartmadan ye yani. Gerçi insanın canı isteyince durduramıyo kendini ama dikkatli ol yediğin miktara. Yoksa yavrunun canıda ister :KK66: ben 2 hafta önce kırmızı etten midem bulanıyodu tavuk yiyodum, şimdi tavuk görünce midem bulanıyo kırmızı et yiyorum anlamadım valla bu işi :KK48: evde yapınca midem bulanıyo yiyemiyorum dışarıdan yiyorum, yazık kocişime :KK70::KK70:bu arada öiğ köfteyi zararlı diye biliyorum hamişlere ama, şu an çiğ et koymuyo olsalar bile yapılıp duran bi ürün ben çok severim ama hamile kaldıktan sonra ağzıma bile sürmedim desem yeridir. Aman dikkat et.

Canım benimde 3,7 çıktı 5 gün sonra 114.7 ye çıktıhemen ertesi gün 160 tı. 2 gün sonra 378 çıktı ve 1 hafta sonra 10bin küsürdü. Tabi ilk günlerde sağlık ocağındaki salak doktor düşük değer düşükle sonuçlanır deyip moralimi sıfırladı. Ama bebişim Allaha şükür benimle :KK66: çok takılma ben boşuna stres yapmışım :KK66:

sevgili g-mutlu, yazdıkların buyuk bir moral oldu ! çok teşekkür ederim...
seni de tebrik ediyorum, doktor boşuna korkutmuş ama herşey yolunda gorunuyor :) sağlıkla inşallah gelir bebekler..

sevgili g-mutlu, yazdıkların buyuk bir moral oldu ! çok teşekkür ederim...
seni de tebrik ediyorum, doktor boşuna korkutmuş ama herşey yolunda gorunuyor :) sağlıkla inşallah gelir bebekler..
Amin inşallah canım hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli gelir de büyütüp koca koca insanlar yaparız inşallah o günleri görürüz :KK66: canım çok takma gerçekten benim bu değerlerim adetim geçtikten 9 gün sonrasıydı. Normalde adetim 11 şubat başlamıştı ve 14. Günü döllenme görünüyo ama ben 21 martta öğrendim çok geç öğrendim yani ve düşük değerle öğrendim biraz zor bi süreçti. Bebişinin keyfini çıkar tatlım :KK66:

Teşekkürler. İnşallah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım. Aslında dikkatliyim ama bir anlık bişey oldu, al dedi annesi, nutkum tutuldu bir an, alıverdim.
Zaten çok uykum geliyor. Bıraksan tüm gün uyurum. Çalışıyorum ama akşamları yemeği yediğim gibi uykuya koşuyorum.
O kadarcıkdan bişey olmaz canım korkma bebişler tahmin ettiğimzden daha korunaklılar içimizde. Uyku konusunda bende aynıyım masa başında uyumamak için zor tutuyorum kendimi

Amin inşallah canım hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli gelir de büyütüp koca koca insanlar yaparız inşallah o günleri görürüz :KK66: canım çok takma gerçekten benim bu değerlerim adetim geçtikten 9 gün sonrasıydı. Normalde adetim 11 şubat başlamıştı ve 14. Günü döllenme görünüyo ama ben 21 martta öğrendim çok geç öğrendim yani ve düşük değerle öğrendim biraz zor bi süreçti. Bebişinin keyfini çıkar tatlım :KK66:

3.7 çıktı dediğin değeri mi bat tan 9 gün sonra öğrendin?

3,7 değeri 4 gün geçmişti. 5 gün sonra 114,7 di canım. 3,7 çıktığında hamilelik yok demişti çünki.
anladım canım sağlıkla alalım kucağımıza inşallah bebeklerimizi. benim ilk gebeliğimde 15 gün sonra öğrenmiştim ama değerim 470in üstüne yükselmedi ve düşük yaptım. o yüzden şu anda değerimin yükselmesine takmış durumdayım kese de görünmedi tabi ilk bakıldığında adetim daha 1 gün geçmişti. şimdi günler geçmiyor 25ine kadar bekleyeceğim

X