Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah c.tesi güzel haberler alırsın da moralin yerine gelir. Erken doğum riski bebeğin kilo almaması insanı mahvediyo. İnşallah düzelirAyy bir merak edende olmamış beni.. Bir posta da buna ağlarım ben şimdi
Can'ım Rabbim yardımcın olsun çok erken yatış yapmışsın inşallah sorun neyse düzelir ve çıkarsın habersiz bırakma biziKızlar yatış yapıldı bana dua edın
Hayırdır canım geçmiş olsun. Neden yatış yapıldı inşallah bebişin ve sen iyisinizdir.Kızlar yatış yapıldı bana dua edın
Ay çok heyecanlı bence herşey çok güzel aramızda ilk sen doğuracaksın sanırım hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar ben çıktım doktordan biraz sancım çıktı nst de. Cuma günü tekrar nst çektirecem haftaya salı yine kontrol dedi. Haftaya salı suni sancı verip vermeme konusunu konuşuruz haftaya alırız dedi. Yaşlanma baya ilerlemiş ama bebeğin hareketleriyle kilo alımına bi zararı olmuyo 1 hafta daha beklemede kalıcaz dedi. Bebeğim 3.073 gr olmuş. Allaha şükür 3 kiloyu geçti haftaya kadar bi 250-300 gr almış olsa çok iyi olcak. 2 haftadır gelebilir diyosunuz ama gelen giden yok dedim sabah normal kontrole gelen hastada sancı çıktı yatışını yaptık hep normal olur diye beklediğim bi hastaydı 5 dk sonra aradılar bebeğin kalp atışı azalmaya başlamış direk sezeryana aldık. Yani bebeklerin nezaman ne yapacağı belli olmaz beklemede kalıcaz dedi. Bi yandan haklı. Haftaya nasıl olacak bakalım
Günaydın canım geçmiş olsun. Bol su içmeye çalış, havalar soğuyunca su tüketimide azalıyo baya. Hakan beye gidiyosun sanırım inşallah güzel geçer. Bende 1.30 da gidicem bakalım bugün nedicek?
Can'ım çok geçmiş olsun hiç canını sıkma iyi olacak inşallah herşey heyecanla bebişini bekle ona odaklan başka herşeyi sil at kafandan bol bol dua etSlm kizlar..
1 haftadır neredeyse yazamadım size...
Geçen perşembe doktor kontrolum vardı, hazırlanırken kizim sinirlendirdi biraz.. odama geçerken kapıya sert vurdum, kapı cam nasıl vurmuşsam kırıldı, sağ kolumu yaraladım, tabi heryer kan cam oldu
Acile gittim, dikiş attılar.. pansuman yapıldı. .. hamile olduğum için uyusturmadan attılar dikişi... çok kötüydü
Kolumu yeni kullanmaya başladım. ..
Sonra doktoruma gittim, bebeğin kalp atislari iyiydi ama hiç hareket etmedi, sanırım stresten . .
Muaynede de bebeğin suyu az dedi doktor 2 hafta sonra yine gel eğer az olursa alacağız dedi kilo 2.250 çok az..
Çok kötü bir gündü. ..
Cumartesi günü yine gideceğim umarım herşey yolundadır. ..
Dün de eltim doğum yaptı çok duygulandım, bir haftadır pskolojim resmen altust tu yeni kendime geldim...
Duru bugün kontrolün vardı sanırım herşey yolundadır inşallahSagol canim. Kendi doktoruma gittim eskisehire. Senin guzel cikmis sonuclarin insallah saglikla al kucagina :)
Valla canım artık kilosuna çok takılmıyorum sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki sadece suni sancı olayına takıldım inşallah zor olmaz da gelir bebişim hemencikAy çok heyecanlı bence herşey çok güzel aramızda ilk sen doğuracaksın sanırım hadi hayırlısı sağlıkla kucağına al inşallah canım
İnşallah hurma varsa ye bi de tuvalete otur eski usül o Zaman kolay oluyormuş doğumValla canım artık kilosuna çok takılmıyorum sağlıkla gelsin inşallah hepimizinki sadece suni sancı olayına takıldım inşallah zor olmaz da gelir bebişim hemencik
Slm kizlar..
1 haftadır neredeyse yazamadım size...
Geçen perşembe doktor kontrolum vardı, hazırlanırken kizim sinirlendirdi biraz.. odama geçerken kapıya sert vurdum, kapı cam nasıl vurmuşsam kırıldı, sağ kolumu yaraladım, tabi heryer kan cam oldu
Acile gittim, dikiş attılar.. pansuman yapıldı. .. hamile olduğum için uyusturmadan attılar dikişi... çok kötüydü
Kolumu yeni kullanmaya başladım. ..
Sonra doktoruma gittim, bebeğin kalp atislari iyiydi ama hiç hareket etmedi, sanırım stresten . .
Muaynede de bebeğin suyu az dedi doktor 2 hafta sonra yine gel eğer az olursa alacağız dedi kilo 2.250 çok az..
Çok kötü bir gündü. ..
Cumartesi günü yine gideceğim umarım herşey yolundadır. ..
Dün de eltim doğum yaptı çok duygulandım, bir haftadır pskolojim resmen altust tu yeni kendime geldim...
Kızlar yatış yapıldı bana dua edın
Sağol canım evet güzeldi bakalım cuma günüde nst ye giriyim sancı çıkçakmı acaba ama şu son günler baya ağrı hissediyorum. Cuma bişi olmazsa salı günü dedi tekrar ama böyle böyle sanırım bana 40. haftamı doldurtacak, bana stresi yaşattığı kalcakSagol canim. Kendi doktoruma gittim eskisehire. Senin guzel cikmis sonuclarin insallah saglikla al kucagina :)
Sağol canım evet güzeldi bakalım cuma günüde nst ye giriyim sancı çıkçakmı acaba ama şu son günler baya ağrı hissediyorum. Cuma bişi olmazsa salı günü dedi tekrar ama böyle böyle sanırım bana 40. haftamı doldurtacak, bana stresi yaşattığı kalcak
Ayy herkes aynı şeyi söylüyor valla ne bilim öle yada böle doğacaklar bakalım ilk hangimizin bebişi doğacak beni de hem mutlu ediyor anne olma fikri hemde cok korkuyorumBir arkadaşım dogum yaptı bugün 40i oldu.diyorum ki nasıl alistin mi anneliğe.
Diyo ki çok zormus karnimdayken daha kolaymis :)
Dedim ki alisirsin zamanla :)))
Hurma yemem lazım da 1-2 taneden fazla yiyemiyorum bakalım zorlicam kendimi. Kız eski wcde Allah korusun çıkıvermesin çocukİnşallah hurma varsa ye bi de tuvalete otur eski usül o Zaman kolay oluyormuş doğum
Hayırlı olsun canım. Kalpten dolayı sezeryan olcaksın sanırım dimi? Çok erken gün almışsınız ama çok heycanlı olur heralde tarih yaklaştıkça. İlk senin tarih belli oldu kesin olarakBizimde bugun dogum tarihimiz belli oldu eger bi skinti olmazsa 14 aralikta sezeryan olucam
Hadi hayirli olsun.Bizimde bugun dogum tarihimiz belli oldu eger bi skinti olmazsa 14 aralikta sezeryan olucam
Duru bugün kontrolün vardı sanırım herşey yolundadır inşallah