5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Slm kizlar..
1 haftadır neredeyse yazamadım size...
Geçen perşembe doktor kontrolum vardı, hazırlanırken kizim sinirlendirdi biraz.. odama geçerken kapıya sert vurdum, kapı cam nasıl vurmuşsam kırıldı, sağ kolumu yaraladım, tabi heryer kan cam oldu :KK43:
Acile gittim, dikiş attılar.. pansuman yapıldı. .. hamile olduğum için uyusturmadan attılar dikişi... çok kötüydü :KK43:
Kolumu yeni kullanmaya başladım. ..
Sonra doktoruma gittim, bebeğin kalp atislari iyiydi ama hiç hareket etmedi, sanırım stresten . .
Muaynede de bebeğin suyu az dedi doktor 2 hafta sonra yine gel eğer az olursa alacağız dedi :KK43: kilo 2.250 çok az..
Çok kötü bir gündü. ..
Cumartesi günü yine gideceğim umarım herşey yolundadır. ..
Dün de eltim doğum yaptı çok duygulandım, bir haftadır pskolojim resmen altust tu yeni kendime geldim...

Slm kizlar..
Geçen perşembe doktor kontrolum vardı, hazırlanırken kizim sinirlendirdi biraz.. odama geçerken kapıya sert vurdum, kapı cam nasıl vurmuşsam kırıldı, sağ kolumu yaraladım, tabi heryer kan cam oldu :KK43:
Acile gittim, dikiş attılar.. pansuman yapıldı. .. hamile olduğum için uyusturmadan attılar dikişi... çok kötüydü :KK43:
Sonra doktoruma gittim, bebeğin kalp atislari iyiydi ama hiç hareket etmedi, sanırım stresten . .
Muaynede de bebeğin suyu az dedi doktor 2 hafta sonra yine gel eğer az olursa alacağız dedi :KK43: kilo 2.250 çok az..
Çok kötü bir gündü. ..
Dün de eltim doğum yaptı çok duygulandım, bir haftadır pskolojim resmen altust tu yeni kendime geldim...

Çook geçmiş olsun..

Kızlar ben çıktım doktordan :KK200: biraz sancım çıktı nst de. Cuma günü tekrar nst çektirecem haftaya salı yine kontrol dedi. Haftaya salı suni sancı verip vermeme konusunu konuşuruz haftaya alırız dedi. Yaşlanma baya ilerlemiş ama bebeğin hareketleriyle kilo alımına bi zararı olmuyo 1 hafta daha beklemede kalıcaz dedi. Bebeğim 3.073 gr olmuş. Allaha şükür 3 kiloyu geçti haftaya kadar bi 250-300 gr almış olsa çok iyi olcak. 2 haftadır gelebilir diyosunuz ama gelen giden yok dedim :halay: sabah normal kontrole gelen hastada sancı çıktı yatışını yaptık hep normal olur diye beklediğim bi hastaydı 5 dk sonra aradılar bebeğin kalp atışı azalmaya başlamış direk sezeryana aldık. Yani bebeklerin nezaman ne yapacağı belli olmaz beklemede kalıcaz dedi. Bi yandan haklı. :rolleyes: Haftaya nasıl olacak bakalım :rolleyes:

Çok az kaldı :KK17: hadi hayırlısı. . sagsalim alalim kucağımiza insallah

Bu aralar suyunda problem yaşayanlar çoğaldı sanırım. Benim 3 hafta önce yatış im olmuştu bu yüzden bir hafta sonrasinda doktorum normale donmus dedi. Bu arada başka bir doktora daha gitmiştim o da normal demişti. Ve bugün tekrar kontrolum vardı doktorum yine azalmis dedi tek cep olcumu 6.5 mm çıktı. Ordan çıkıp direk yine diğer doktora gittim bütün suyu olctu ve 10 mm olduğunu gayet normal olduğunu söyledi. Doktorlar bana kafayı yedirtecek kime inanacagimi şaşırmış durumdayım. 3 haftadır yogun stres altındayim bu yüzden.

Slm kizlar..
Çok kötü bir gündü. ..
Kıyamam canım çok geçmiş olsun. bebişler son haftalarda ani kilo alıyor 1-2 hafta içinde baya alır o takma kafana hiç. yemene içmene dikkat et yeter her şey yolundadır inşallah

Çok az kaldı :KK17: hadi hayırlısı. . sagsalim alalim kucağımiza insallah
ayy gülümm geçmiş olsun yaa sonradan gördüm msjını.iyimisin şimdi.bebişin hareketi bazen yediğimizlede alakalı oluyor gülüm ya onu ıkıntı etme.kalp atışı normalse korkma

Bu aralar suyunda problem yaşayanlar çoğaldı sanırım. Benim 3 hafta önce yatış im olmuştu bu yüzden bir hafta sonrasinda doktorum normale donmus dedi. Bu arada başka bir doktora daha gitmiştim o da normal demişti. Ve bugün tekrar kontrolum vardı doktorum yine azalmis dedi tek cep olcumu 6.5 mm çıktı. Ordan çıkıp direk yine diğer doktora gittim bütün suyu olctu ve 10 mm olduğunu gayet normal olduğunu söyledi. Doktorlar bana kafayı yedirtecek kime inanacagimi şaşırmış durumdayım. 3 haftadır yogun stres altındayim bu yüzden.
Allah allah hayret bişey yani.
Insan ne yapacağını da şaşırır haklısın.
Ama stres yapmamaya calis bebis için.

X