İnşallah ama hiç sanmıyorum kayınpeder şimdiden başladı tabiki öpecekler die :)Of çok zor bi durum canim Allah sabir ve kolaylik versin. Insallah anlayisli olurlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ama hiç sanmıyorum kayınpeder şimdiden başladı tabiki öpecekler die :)Of çok zor bi durum canim Allah sabir ve kolaylik versin. Insallah anlayisli olurlar
Aynen bende anlamıyorum hele sigara kokusu olan hiç girmesin yanıma ben tam bir tiryaki idim bebeği öğrenince sigarayı bıraktım benim kıyıp içmediğim şeyi millet içip içip yanına gelemez )harikasın yaaya bi kere o çocuğa yazık ya el kadar bebek temiz olanı var olmayanı var anası öpmüyorsa onlar azıcık geride dursun ya
yani canım ya sabiler onlar leş gibi sigara kokularıyla çocuğu öpecekler bide mikrop kaparlar ya hassas ciltleri.çocuğada acımıyorlarAynen bende anlamıyorum hele sigara kokusu olan hiç girmesin yanıma ben tam bir tiryaki idim bebeği öğrenince sigarayı bıraktım benim kıyıp içmediğim şeyi millet içip içip yanına gelemez )
Doktora tembihlemeyi düşünüyoruz herkesin yanında bizi uyarıyormul gibi cocuk daha yeni düzene alışmadı deyip öpmeyi sevmeyi yasaklasın siz dahil kimse öpmicek desinyani canım ya sabiler onlar leş gibi sigara kokularıyla çocuğu öpecekler bide mikrop kaparlar ya hassas ciltleri.çocuğada acımıyorlar
ay onu bende söylicem ama dr a değil direk kv gile falan.napim yaa mecbur halbuki anlayış göstermeleri gerek ama o da onlarda yokDoktora tembihlemeyi düşünüyoruz herkesin yanında bizi uyarıyormul gibi cocuk daha yeni düzene alışmadı deyip öpmeyi sevmeyi yasaklasın siz dahil kimse öpmicek desin
Çok keyifli oluyor o alışveriş iyice varlıklarını belli ediyorlarSlm kizlar ... şimdi geldik, biraz alışveriş sinama gezme iyi geldi... son eksikleri aldık. . Bebek bezi, hasta bezi, göğüs pompası, file, ateş ölçer kalmıştı. .. Ayy heyecan kapladı bebek bezini filan alınca...
Sagsalim kavusalim inşallah meleklerimize
Kaç kilo aldın canım? Krem veya yağ kullanmıyomusun?Her yerim nasılda çatlamış
Gerçi okadar kilo alırsam normaldir.
Ne bekliyosam
15 kilocukKaç kilo aldınız kızlar ?
Kullandım tatlim bio oil ama hiç işe yaramadı.Kaç kilo aldın canım? Krem veya yağ kullanmıyomusun?
Sen kaç aldın canimKaç kilo aldınız kızlar ?
Hmm benim eski çatlaklarım var yan bölgemde onun dışında olmadı. Akzer diye bi yağ aldım aktardan o çok iyi geldi.Kullandım tatlim bio oil ama hiç işe yaramadı.
18 kilodayim suan
Ben az almışom ama belki bu ay coklaşır :) 63 ile hamiş kaldım 70 kilo suanSen kaç aldın canim
Ayy keşke daha önceden danissaydim sizlere ne mutlu sana.Hmm benim eski çatlaklarım var yan bölgemde onun dışında olmadı. Akzer diye bi yağ aldım aktardan o çok iyi geldi.
Maşallah diyorum sanaaaaaa :)Ben az almışom ama belki bu ay coklaşır :) 63 ile hamiş kaldım 70 kilo suan
Yok yok daha olmaz insallah.Bende de çatlak olmadı hiç ş0kür sabah mustela akşam sebamed öğlende badem yağı yaptım sürekli duştan sınra şoklama yaptım bacaklarıma karnıma şuana kadar çatlak görünmüyor belki doğumdan sonra zayıflarken olur
Bana doktor en başta hedef verdi 75 i geçmeyecegiz die iştahım hiç açılmadı ama yiyip yiyip doymuyorum olmadı bende cok yediğim zaman mideme baskı yaptı kaburgalarım canım acıdı o yüzden almadım bende doktor eve giderken kilonun 5 ini vermiş olursun diyor ama bakalımMaşallah diyorum sanaaaaaa :)
Helal valla hep böyle olsun diye hayal ettim ama olmadi :)
Hayaller ve hayatlar malesef