Ben öyle yapıcam canım tarıhı evdeki mevlüde yazdırıcamKızlar bebek doğumunda hastahane için çukulata siparişinde sadece bebek ismi yazdırıp hoşgeldin yazdırsak olur mu ?mevlüt için ayrı şeker yaptırıcam ona doğum tarihi ile yazdırırım
Bende öptürmem kendim kıyamam el niye öpecekmiş bide kayınpederım sigara içiyor ondan nasıl uzak tutucam bilmiyorumHele bebeği öpmeye çalışanlara ne demeli eltimde o işi ben üstlendim kimseye elletmedim öptürmedim bebişi şimdide anneme devrediyprum görevi :)
Maşallah bebişeEvet doğum şeklini almış :) bisim bebek biraz iri :)
Uyumuştur Yada karnı açtır bi kahvaltı et hareketlenır o merak etmeyine uykusuz bir geceydi kızlarkuzunun hareketlerini hissetmeye çalıştım ama yok hissedemedim yatıyor mu acaba
kahvaltı yaptıktan sonra hareketlendi gülüm de yorgunum şu an hissetmiyorum ütü yaptım bebişin kıyafetlerini ütüledim bitti şükür.bu hafta Allah kısmet ederse odasını tamamlicam.sağ kolum mahfetti beni omzumdan parmağıma kadar ağrı yapıyor sanırım sürekli sağa sola yatıyoruz ondan kaynaklı.senin kasık ağrın mı vardıBoll ağrılı bi geceden sonra Günaydınn kızlarrr
asya_01 canım bebişinin kemiklerini veya sertliğini karnında hissediyomusun?? Eğer hissediyosan ellerinle yan taraflardan veya alt bölgeden azcık sıkıştır, uyuyo olsa bile tepki verir sıkıştığı için. Kendi kendini korkutma inşallah iyidir bebişin
kahvaltı yaptıktan sonra hareketlendi gülüm de yorgunum şu an hissetmiyorum ütü yaptım bebişin kıyafetlerini ütüledim bitti şükür.bu hafta Allah kısmet ederse odasını tamamlicam.sağ kolum mahfetti beni omzumdan parmağıma kadar ağrı yapıyor sanırım sürekli sağa sola yatıyoruz ondan kaynaklı.senin kasık ağrın mı vardı[/QUOTE
Hareketlendiyse iyi canım yaa sevindim. İyice ağırlaşmadan odasını bitir bi güzelde kafan rahat olsun. Evet canım sol bacağımın birleştiği yer fena ama 2 gündür benim hanım kıza sancı giriyo bel ağrım var, resmen aşağıdan bıcak saplıyolar gibi. Dün akşam 5 tane yastıkla anca rahatladım ve ağladım. Eşimede diyorum hissediyorum gelicek artık heralde diye. Şöyle bir hafta daha dursa göbeğimde başka bişi istemiyorum
Canım 1 aydır gitmiyomusun?? Neden öyle beni 32.haftadan itibaren Nst yede bağlamaya başladılar. 10 günde bi gittim şimdi haftada bire düştü kontrolüm. Tamam benim erken olacak diye ama 1 ayda çok uzun sankiiikızlar ya hiç bu kadar uzun dr a gitmeden durmamıştım 1 ay olucakşimdi bakalım ne zmana çağıracak beni çok uzun süre katarsa özeldeki dr a da giderim dinlemem eşimi
evett çokk uzunCanım 1 aydır gitmiyomusun?? Neden öyle beni 32.haftadan itibaren Nst yede bağlamaya başladılar. 10 günde bi gittim şimdi haftada bire düştü kontrolüm. Tamam benim erken olacak diye ama 1 ayda çok uzun sankiii
Canım kilosu düşük olsun veya kilolu farketmez. Sadece sağlıklı olsun istiyorum. Küvoze gerek kalmasın istiyorum. Yakın arkadaşım 35+6 da 2.250 gr doğurdu ve böbrek büyümesi vardı Allaha şükür 2 yaşına 2 ay var maşallahı var. Küvoze de girmeden böbrek sorununada sürekli takipte kaldı. Allaha şükür bizim öyle bi sorunumuz yok ama küvoz olayına takılıyorum çok. Tek endişem o.bence korkma erken erken dedi ya dr ben bu haftalara kalmaz bile anladım çok çok iyi geldin benim özeldeki d ra kalsa 38 de alıcak sezeryanla şekerden dolayı.şu an 3 kiloya yakın olmuştur aşağı yukarı.9 ay anne karnında kalıp 1900 gr doğan çocuk biliyorum.gerçekten bak rahatlatmak için değil gerçekten böyle düşündüğüm için söylüyorum.dr randevun ne zamandı
Salı günü dr randevum. Herşey ozaman belli olacak gibi. Plesantada yaşlanma vardı ya bu 1 hafta da kilo falan almamışsa ve yaşlanma bebeğimi etkiliyosa alabilir. Hayırlısı diyorum artık.bence korkma erken erken dedi ya dr ben bu haftalara kalmaz bile anladım çok çok iyi geldin benim özeldeki d ra kalsa 38 de alıcak sezeryanla şekerden dolayı.şu an 3 kiloya yakın olmuştur aşağı yukarı.9 ay anne karnında kalıp 1900 gr doğan çocuk biliyorum.gerçekten bak rahatlatmak için değil gerçekten böyle düşündüğüm için söylüyorum.dr randevun ne zamandı
gülüm küveze niye takılıyorsun küveze girmeyen çocuk yok neredeyse şimdi.yiğenim sadece sarılıktan 1 hafta küvezde kaldı.kaldı ki mesela arkadaşının Allah yardımcısı olsun yavrusunun böbrek büyümesi varmış sende de öyle olsa dr söylerdi sana elbet.sende benim gibi kafan da düşünüp evirip çevirip duruyosun bende şeker konusunda böyleyim ama rahatlamamız lazım.senin daha rahat olman lazım sen özelde takip görüyosun gülüm benim devlette sallamıyolarda pek özelde ne var ne yok söylüyorlar.şu an kaç hafta kaç gün oldu yavrunCanım kilosu düşük olsun veya kilolu farketmez. Sadece sağlıklı olsun istiyorum. Küvoze gerek kalmasın istiyorum. Yakın arkadaşım 35+6 da 2.250 gr doğurdu ve böbrek büyümesi vardı Allaha şükür 2 yaşına 2 ay var maşallahı var. Küvoze de girmeden böbrek sorununada sürekli takipte kaldı. Allaha şükür bizim öyle bi sorunumuz yok ama küvoz olayına takılıyorum çok. Tek endişem o.
Ee canım bende devlet hastanesine gidiyorum. Burda 32. haftadan itibaren nst ye almaya başlıyolar. Doktorum erkek Allah var rahatlatıyo doğumla ilgili beni. Herşeyi anlayabileceğim şekilde açıklıyo sağolsun. Bencede doğuma yaklaşmışsın önlemini tedbirini alması lazım. Kii birde şeker hastasısın daha bi dikkat etmesi gerek.evett çokk uzuneşim sövdü saydı hatta o zaman 1 aya doğum geliyor diye çarşambaya tam 1 ay olucak.nst ye falan da bağlamadı salak adam devlette diye sanırım ilgilenmiyor.
doğru diyorsun gülüm bu defada ilgilenmesse yine devlette başka bir dr a gidicem araştırıyorum.benim dr da açıklama da yok kiEe canım bende devlet hastanesine gidiyorum. Burda 32. haftadan itibaren nst ye almaya başlıyolar. Doktorum erkek Allah var rahatlatıyo doğumla ilgili beni. Herşeyi anlayabileceğim şekilde açıklıyo sağolsun. Bencede doğuma yaklaşmışsın önlemini tedbirini alması lazım. Kii birde şeker hastasısın daha bi dikkat etmesi gerek.
Devlete gidiyorum canım bende. Özelde perinatolağa gittim 4-5 kere. Şu an 36+3 üm. Ama 1 hafta geriden gidiyo. Benim sorunumda Bilecikte oturuyorum bildiğim kadarıyla burdaki hastanede de küvoz yok. Eskişehire gitmem gerek acil bi durum olursa diye ben devlette yakın olsun diye burda doğurmak istiyorum. Ona takıldım işte. Dr. son adetine göre 37 yi görsen yeterli dedi işye. Şu son günlerde de baya hıçkırmaya başladı bebişim, abimde befes çalışmaları yapıo artık iyiye işaret dedi daha bi rahatladım açıkçası.gülüm küveze niye takılıyorsun küveze girmeyen çocuk yok neredeyse şimdi.yiğenim sadece sarılıktan 1 hafta küvezde kaldı.kaldı ki mesela arkadaşının Allah yardımcısı olsun yavrusunun böbrek büyümesi varmış sende de öyle olsa dr söylerdi sana elbet.sende benim gibi kafan da düşünüp evirip çevirip duruyosun bende şeker konusunda böyleyim ama rahatlamamız lazım.senin daha rahat olman lazım sen özelde takip görüyosun gülüm benim devlette sallamıyolarda pek özelde ne var ne yok söylüyorlar.şu an kaç hafta kaç gün oldu yavrun