5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar bebek doğumunda hastahane için çukulata siparişinde sadece bebek ismi yazdırıp hoşgeldin yazdırsak olur mu ?mevlüt için ayrı şeker yaptırıcam ona doğum tarihi ile yazdırırım

Aynen bide hastahaneye erkek gelmeside odada beni cok rahatsız ediyor karı koca gelsin adam gözün aydın desin cıksın ama malesef bazıları 1 saat oturuypr eltimde şahitim
Öyle bende istemem Allahtan öyle gelip saatlerce duracak kimse yok çevremde :)
Ne insanlar var ya :) 1 saat oturup ne konuşacak acaba

Öyle bende istemem Allahtan öyle gelip saatlerce duracak kimse yok çevremde :)
Ne insanlar var ya :) 1 saat oturup ne konuşacak acaba
Hele bebeği öpmeye çalışanlara ne demeli eltimde o işi ben üstlendim kimseye elletmedim öptürmedim bebişi şimdide anneme devrediyprum görevi :)

Hele bebeği öpmeye çalışanlara ne demeli eltimde o işi ben üstlendim kimseye elletmedim öptürmedim bebişi şimdide anneme devrediyprum görevi :)
Dediğin gibi birine söylemek lazım ben söyleyemem şimdi iyiki bi çocuğu olmuş derler :)
Ama anlayışlı insanlar zaten opmezler.
Bu arada senin bebis dönmüş mü tatlim.

Dediğin gibi birine söylemek lazım ben söyleyemem şimdi iyiki bi çocuğu olmuş derler :)
Ama anlayışlı insanlar zaten opmezler.
Bu arada senin bebis dönmüş mü tatlim.
Evet doğum şeklini almış :) bisim bebek biraz iri :)

Kızlar bebek hareket ederken çıt çıt diye ses geliyor bazen böyle nasıl tarif edeyim kıtır kıtır gibi. göbeğimin 3 parmak üstünde hareket ediyor. nedir bu ya ürperdim gece gece

inşallah öyledir canım ya korktum baya. parmak kütlemesi gibi ve bebek hareket ederken oluyor çok değişik bişey
Canım geçende bendende farklı bi ses geldi ama öyle çıt çıt değil sanki bebek hıçkırırken nasıl sen çıkarır aynı o şekil. İnternette araştırırken dediğin gibi çıt çıt sesi bebeğin eklemlerinden geliyomuş merak edilcek bişey değil diye yazıyodu ama istersen doktoruna da bi sor :))) bebkler büyüyolar artık

yine uykusuz bir geceydi kızlarkuzunun hareketlerini hissetmeye çalıştım ama yok hissedemedim yatıyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…