5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Maşallah kilosu çok iyi... Bende tombis gelmesini istiyorum.. haftaya kontrolüm var bakalım benim minnak kaç gr almis

Yeni geldim kuaförden dayak yemiş gibiyim... yine de bir once ki ne nazaran daha az canim yandı ama kendimi çok kastım. . Kas bıyık ta birokadar acıttı canımı gözlerim doldu o derece

Kızlar yıne ulusa girtim gecen hafta aldığım seylerden içime sinmeyenler aynısı hedıye olarak gelenler vardı onları değiştirip 6-9 aykıyafey aldım ama çok yoruldumbebek şekeri içinde malzeme aldım evde kendım yapıcam

Maşallah kilosu çok iyi... Bende tombis gelmesini istiyorum.. haftaya kontrolüm var bakalım benim minnak kaç gr almis
Bende küçük olsun biraz istiyorum normal doğum istiyorum cünkü bebek büyüsün istiyorsan sabah akşam bi kaşık pekmez günde 2 bardak süt kaşar peynir ve yumuryayı eksik emte menüden

Aa daha önce yaşadın mı böyle birşey. .. Sen telefonla doktoruna ulaşamıyordun değil mi? Danışmak lazım onemli birşey olabilir
hayatımda ilk kez böyle oldu şimdiye kadar hiç burnum kanamamıştı.nette baktım da kan akışı arttığından oluyormuş.inşallah kuzumu etkilemez.bu arada diyete tam uymaya başladım bugün düştü şekerim baya.çok şükür yaa etçil beslenmem gerek benim

Canım bende de olmuştu telaş yapma gebelikte kılcal damarlarda kan akışı fazla oldugu için doktor olabilir korkma demişti şimdi bile sildiğimde prıtılı geliyor :)
ilk kanadığında baya geldi ama sonra durdu şu saate kadar da sanki burnuma darbe almışım gibi ağrıyor.devam ederse giderim dr a

Kizlar bu arada magazada 260 dedikleri lansinosh elektrikli 2li sut sagmayi gittigidiyordan 183e aldim almayi dusunen varsa haberiniz olsun arada baya fark var

ilk kanadığında baya geldi ama sonra durdu şu saate kadar da sanki burnuma darbe almışım gibi ağrıyor.devam ederse giderim dr a
Gecmis olsun canim insallah kotu bir sey degildir benim de arada kurumus sekilde kan oluyor kilcal damardir diye bosveriyorum ama kanama farkli insallah devam etmez

Gecmis olsun canim insallah kotu bir sey degildir benim de arada kurumus sekilde kan oluyor kilcal damardir diye bosveriyorum ama kanama farkli insallah devam etmez
inşallah devam etmez gülüm.bugün tekrarlamadı bir daha ama yine olursa giderim hemen dr a.çok şaşırdım ben bu yaşıma kadar ilk kez kanadı.

Olabilir canim mantıklı... Neyse sekeri kontrol altında tutman seni bayagi rahatlatır. .
Bir daha ki kontrolün ne zaman?

Bana da Lazım süt sağma makinesi. .. Özellikle ilk gunlerde çok ihtiyacım olur diye düşünüyorum. .. ama elektrikli istemiyorum... yine de diğerlerinden memnun kalmazsam mecbur alıcam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…