- 25 Haziran 2015
- 16.624
- 42.770
- 34
şeker kontrolu mu gülüm?kadın doğumcuyu soruyosan çarşambaya iple çekiyorummOlabilir canim mantıklı... Neyse sekeri kontrol altında tutman seni bayagi rahatlatır. .
Bir daha ki kontrolün ne zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şeker kontrolu mu gülüm?kadın doğumcuyu soruyosan çarşambaya iple çekiyorummOlabilir canim mantıklı... Neyse sekeri kontrol altında tutman seni bayagi rahatlatır. .
Bir daha ki kontrolün ne zaman?
çokkkk beğendimmmm süperrKızının mevlüdüne bunlardan yapıcam kızlar
Çok cicilerKızının mevlüdüne bunlardan yapıcam kızlar
Bende öyle yaptiricam canim olur benceKızlar bebek doğumunda hastahane için çukulata siparişinde sadece bebek ismi yazdırıp hoşgeldin yazdırsak olur mu ?mevlüt için ayrı şeker yaptırıcam ona doğum tarihi ile yazdırırım
Hastahane için cok fazla kişi olmasın die eve gelirsiniz diyoruz herkese :) çünküBende öyle yaptiricam canim olur bence
En iyisi bencede hastanede çok kişi olmasın :)Hastahane için cok fazla kişi olmasın die eve gelirsiniz diyoruz herkese :) çünkü
Aynen bide hastahaneye erkek gelmeside odada beni cok rahatsız ediyor karı koca gelsin adam gözün aydın desin cıksın ama malesef bazıları 1 saat oturuypr eltimde şahitimEn iyisi bencede hastanede çok kişi olmasın :)
Öyle bende istemem Allahtan öyle gelip saatlerce duracak kimse yok çevremde :)Aynen bide hastahaneye erkek gelmeside odada beni cok rahatsız ediyor karı koca gelsin adam gözün aydın desin cıksın ama malesef bazıları 1 saat oturuypr eltimde şahitim
Hele bebeği öpmeye çalışanlara ne demeli eltimde o işi ben üstlendim kimseye elletmedim öptürmedim bebişi şimdide anneme devrediyprum görevi :)Öyle bende istemem Allahtan öyle gelip saatlerce duracak kimse yok çevremde :)
Ne insanlar var ya :) 1 saat oturup ne konuşacak acaba
Dediğin gibi birine söylemek lazım ben söyleyemem şimdi iyiki bi çocuğu olmuş derler :)Hele bebeği öpmeye çalışanlara ne demeli eltimde o işi ben üstlendim kimseye elletmedim öptürmedim bebişi şimdide anneme devrediyprum görevi :)
Evet doğum şeklini almış :) bisim bebek biraz iri :)Dediğin gibi birine söylemek lazım ben söyleyemem şimdi iyiki bi çocuğu olmuş derler :)
Ama anlayışlı insanlar zaten opmezler.
Bu arada senin bebis dönmüş mü tatlim.
Maşallah :) benimde pazartesi kontrol var en merak ettiğim şey bakalim :)Evet doğum şeklini almış :) bisim bebek biraz iri :)
midenden geliyodur belki ses canımKızlar bebek hareket ederken çıt çıt diye ses geliyor bazen böyle nasıl tarif edeyim kıtır kıtır gibi. göbeğimin 3 parmak üstünde hareket ediyor. nedir bu ya ürperdim gece gece
inşallah öyledir canım ya korktum baya. parmak kütlemesi gibi ve bebek hareket ederken oluyor çok değişik bişeymidenden geliyodur belki ses canım
Canım geçende bendende farklı bi ses geldi ama öyle çıt çıt değil sanki bebek hıçkırırken nasıl sen çıkarır aynı o şekil. İnternette araştırırken dediğin gibi çıt çıt sesi bebeğin eklemlerinden geliyomuş merak edilcek bişey değil diye yazıyodu ama istersen doktoruna da bi sor :))) bebkler büyüyolar artıkinşallah öyledir canım ya korktum baya. parmak kütlemesi gibi ve bebek hareket ederken oluyor çok değişik bişey
yine uykusuz bir geceydi kızlarkuzunun hareketlerini hissetmeye çalıştım ama yok hissedemedim yatıyor mu acaba