5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Evet uzandım sakinleşmeye çalışıyorum. İnşallah kan man gelmez:KK43: sağol canım ya bu desteğiniz bile iyi hissettiriyor
Canım sıkma canını inşallah kötü bişey yoktur, biraz sakinleş kafanı dağıtmaya çalış çünki sürekli onu düşünürsen hep acır

Kızlar az önce yolda bi kaza tehlikesi atlattık çok şükür bişey olmadı ama bayağı korktum. Kasıklarım gerildi ani itilmeyle. Bebeğime bişey olmuş mudur çok korkuyorum:KK43: yani bişey olsa Nasıl anlicam? Hemen mi olur ne yapayım ya birileri atdınlatsın lütfen:KK43: çok kötüyüm
çok geçmiş olsun,umarım bir şey olmaz .biraz dinlen az bir leke görsen bile hemen dr a git.

Mrb arkadaşlar bende martın 16 da aşı koydurdum Allahın izniyle tuttu 15 gün sonra kan testi yaptırdım 175,9 çıktı 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım 775 küsür çıktı aklıma takılan acaba aşı konmadan önce hamilelik varmıydı yoksa aşıdamı hamile kaldım kafama çok takılıyor son adetim 8 marttı şimdi bebeğim 4 haftalıkmı yoksa 5 haftalıkmı yarın kontrol var çok heycanlıyım Allahım isteyen herkese versin amin

Öyle dimi? Kanama hemen olur dimi? Ay inşallah Can'ım Allah sesini duysun
gülüm korkma biraz sakin ol bacı ya.Allah esirgesin bişey olsa kanama olurdu zaten sen uyumaya çalış biraz çok korkmuşsun sen dinlenmen lazım

Kızlar benim gibi çok yeni hamile olduğunu öğrenen aralıkta doğum yapacakları bekliyorum hadi paylaşalım mutluluklarımızı veya sorunlarımızı .yarın doktor randevum var tam beş aylık ama çok tecrübesizim ne olacak bişey belli olacak mı kese falan hiç bişey bilmiyorum

Can'lar merhaba. Yeni geldim Bende hamileyim henüz çok yeni. Son adet tarihim 15 mart testler pozitif ilk gebeliğim düşükle sonlandı şimdi de bel Ağrı'larım çok. Az önce ev süpürdüm ödüm kopuyor vallahi rabbim korusun diyorum

Mrb arkadaşlar bende martın 16 da aşı koydurdum Allahın izniyle tuttu 15 gün sonra kan testi yaptırdım 175,9 çıktı 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım 775 küsür çıktı aklıma takılan acaba aşı konmadan önce hamilelik varmıydı yoksa aşıdamı hamile kaldım kafama çok takılıyor son adetim 8 marttı şimdi bebeğim 4 haftalıkmı yoksa 5 haftalıkmı yarın kontrol var çok heycanlıyım Allahım isteyen herkese versin amin
Bebeğin hayırlı olsun,gözünüz aydın.Tabii ki aşılamada hamile kaldın.Gebelik haftası son adet tarihinden itibaren hesaplanır.
Selam.bende yeni oyrendim hamile oldugumu.daha doktora gitmedim.aranizda folik asid kullanan varmi?
Sanada bebeğin hayırlı olsun,gözünüz olsun.Folik asit kullanmalısın.Çünkü folik asit bebeğinin beyin gelişimi için önemlidir.Bebeğin folik asiti senden alır ama filik asit kullanmazsan senin folik asit depon boşalır.aslolan gebeliğe kara verirdiği an yani gebelikten 2-3 ay önce folik asite başlamak ve gebelik boyunca devam etmektir.Dr una sor oda eminim kullanmanı söyleyecektir. doz kişiden kişiye değişir günde 1*1 kullanan da var 3*1 kullanan da .dr una dozu sormayı unutma.
şimdi tüm hamile arkadaşlara benim 2 sorum olacak.
1-test öncesi belirtileriniz nelerdi ayrıntılı yazar mısınız?
2-gebelik öncesi 21. günde veya aşılama ise aşılamadan-tüp bebekden 1hafta sonra PROGESTERONA baktırdınız mı?

doktorum aşı olmadan 2 ay önce folik asidi verdi kullandım ve kullanmayada devam ediyorum günlük 1 tane
test öncesi belirtiler kusma baş dönmesi vardı arkadaşlarda söylerdim sen hasta olmuşsun üşütmüşsün derlerdi ama inanmazdım çünkü içimde güzel hisler vardı ve 1 hafta sonra tahlil yaptırmaya gittiğimde hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu
doktor kan testi istedi verdim sonuca baktı birşey demedi 2 hafta sonra tekrar geleceksin dedi böyle yani

Kızlarrrr doktordan çıktım çok oldu da anca yazabiliyorum. Kalp atışımızı duyduk çok şükür gümbür gümbürdü :KK68: çok güzel bi duygu yalnız kese içerisinde biraz kanama görünüyo dedi çok ayakta kalmam gerekmiş ve birde ilişki yasakmış bundan sonra :confused: öyle herhangi bi sorun yok dedi inşallah o kanamada geçer, bende durumlar böyle kızlar isteyen herkesin Rabbim gönlüne göre bir an önce versin inşallah.
Cnm tam kac haftaliksin suan karindan mi dinlediniz vajinal mi cok merak ettim

Amin inşallah canım. Canım benim geç döllenme 7 hafta 1 günlüğüm. Normalde bugün 7+4 olmam lazımda doktor merak edilcek bişi olmadığını geç döllenmeden dolayı bu şekilde çıktığını söyledi. Bebişim 10 mm boyuu :KK66:
Yaa yazmissiniz smdi okudum kusura bakmayin :)

birde bir sorunum daha var benim sigara hamile olduğumu öğrenene kadar günlük 1 pk gidiyordu şimdi günlük en fazla 3 tane içiyorum doktora söyledim bırakman lazım diyo yoksa Allah korusun düşük olur diyo nasıl yapacam akıl verin bana çok korkuyorum birşey olacak diye
:anneadayı:

X