5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

yok canım yapılmadı ama zararı olmadığı için önlem amaçlı verdi.kalp atışı duyulmayıp 8 hafta yadan en fazla 9 haftaya kadar anneye tutunup daha sonra kanama başlayıp düşük başladığında bu gebeliklerin sonlandırılma nedeni kan pıhtılaşması oluyormuş dr um söyledi eve geldim nette de araştırdım drr un söylediğine yakın şeyler yazıyor hep.hergün iğne vuruyorum göbekten şimdiden mosmor oldu göbeğimin çevresi eşim bakınca içi acıyor ama yapacak bişey yok biz tedbiri alıp Allaha emanet edicez
Dualarım seninle canım allah yardımcın olsun

Benim doğumum da kasımın sonu aralığın başı gibi gözüküyor. tarihe göre 7 aralık ama ne zaman geleceği belli olmaz yavrumun. Henüz 6. haftadayım, Allahımın izni ile inşallah sağlıkla bitireceğiz bu 34 haftayı.
Gelişmeleri buradan takip edeceğim kızlar.

Kızlarrrr doktordan çıktım çok oldu da anca yazabiliyorum. Kalp atışımızı duyduk çok şükür gümbür gümbürdü :KK68: çok güzel bi duygu yalnız kese içerisinde biraz kanama görünüyo dedi çok ayakta kalmam gerekmiş ve birde ilişki yasakmış bundan sonra :confused: öyle herhangi bi sorun yok dedi inşallah o kanamada geçer, bende durumlar böyle kızlar isteyen herkesin Rabbim gönlüne göre bir an önce versin inşallah.

Kızlar az önce yolda bi kaza tehlikesi atlattık çok şükür bişey olmadı ama bayağı korktum. Kasıklarım gerildi ani itilmeyle. Bebeğime bişey olmuş mudur çok korkuyorum:KK43: yani bişey olsa Nasıl anlicam? Hemen mi olur ne yapayım ya birileri atdınlatsın lütfen:KK43: çok kötüyüm

Kızlarrrr doktordan çıktım çok oldu da anca yazabiliyorum. Kalp atışımızı duyduk çok şükür gümbür gümbürdü :KK68: çok güzel bi duygu yalnız kese içerisinde biraz kanama görünüyo dedi çok ayakta kalmam gerekmiş ve birde ilişki yasakmış bundan sonra :confused: öyle herhangi bi sorun yok dedi inşallah o kanamada geçer, bende durumlar böyle kızlar isteyen herkesin Rabbim gönlüne göre bir an önce versin inşallah.
Hayirli olsun cnm karindan mi duydunuz :)

Kızlar az önce yolda bi kaza tehlikesi atlattık çok şükür bişey olmadı ama bayağı korktum. Kasıklarım gerildi ani itilmeyle. Bebeğime bişey olmuş mudur çok korkuyorum:KK43: yani bişey olsa Nasıl anlicam? Hemen mi olur ne yapayım ya birileri atdınlatsın lütfen:KK43: çok kötüyüm
inşallah bişey olmamıstır canım gecmıs olsun. ağrın ya da kanaman olursa gt doktora bence.

Cnm aşırı agrin son yoksa bisey olmamıştır.. düşme darbe vs.yoksa tabi öyle bisey varsa bi acile görün bence

gülüm acildeki dr lar baştan salıyor vaktin varsa kendi dr una git hemen

Kızlar kahverengi akinti yaşayan varmı
Canım ayakta çok kalınca oluyor benim kahverengi akıntım dün oldu avuç içi kadar dünden beri yatıyorum bugün sabah işe falan gitmedim daha yeni kalktım ayağa inşallah meleklerimiz bizimle kalır

rabbimize şükür canım sağsağlim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.kaç haftalıksın canım tam olarak
Amin inşallah canım. Canım benim geç döllenme 7 hafta 1 günlüğüm. Normalde bugün 7+4 olmam lazımda doktor merak edilcek bişi olmadığını geç döllenmeden dolayı bu şekilde çıktığını söyledi. Bebişim 10 mm boyuu :KK66:

X