Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cekiyorum canım doktora söledim ama ilaç falan vermedi gaz ve kabızlık normal diyor süt içiyorsan günlük süt tüketmeye caloş dediYa kizlar gaz problemi olan var mi normaldede gaz sancisi cekerim ve kolay cikaramam fakat uc gundur oluyorum gaz sancisindan hele dun mahvetti herhangi bisey kullaniyo musunuz bu problemi yasiyanlar
bu saydıklarının hepsini bende yaşıyorum canım.ilişki bizede yasak ne zamana kadar yasak sürer bilmiyorum ama ilk daha keseyi bile görmemiştik dr yasak verdi.bugün başka bir dr a gideyim dedm eşim bırakmadı dr dan çok memnunuz başka dr a gitme dedi ama o da çok gün attı 2 haftadır bekledim daha 10 gün var yani merak ediyor insan 1 de kaybım oldu diye diken üstüyüm yaniSorduklarımı yazayım akıntının fazla olması gayet normal dedi gögüs hassasiyeti kasık batması özellikle ben hapsururken yada öksürürken kasıklarımda cok batma oluyor hapsırırken agzın acık hapsırmaya calış dedi o zaman kasık agrısı az oluyormuş .cinsel ilişki yasakladı ben söyleyene kadar dedi. Kabızlık normalmiş karnım şiş nesela benim resmen 5 aylık gibi onada normal dedi vucut anne olmaya alıştırıyor kendini dedi
Sen doktora cok erken gitmişsin sanırım tatlım benimki planlı bir gebelik gecen perşembe öğrendim ben hamiş olduğumu değeeim 290 falandı hgc doktoruma yazdım whatuptan şimdi bişi göremeyiz haftaya gel değince gitmedim bugun de vajinal mıayene ile gördü keseyi bende cok korkuyoruz cünkü maddi sebeplerle 1 tane kürtaj oldum rabbim beni o yüzden cezalandıracak ve bu bebişi alıcak die cok korkuyorumbu saydıklarının hepsini bende yaşıyorum canım.ilişki bizede yasak ne zamana kadar yasak sürer bilmiyorum ama ilk daha keseyi bile görmemiştik dr yasak verdi.bugün başka bir dr a gideyim dedm eşim bırakmadı dr dan çok memnunuz başka dr a gitme dedi ama o da çok gün attı 2 haftadır bekledim daha 10 gün var yani merak ediyor insan 1 de kaybım oldu diye diken üstüyüm yani
Ben kilolu olduğum için belki geç belli olur ben Su an hicbisey hissetmiyorum kasik ağrısı olmasa hiç anlamicamvalla tatlım benim pantolanlar hafif sıkmaya başladı
Karindan mi gordun cnmBen bugun sabah gittim doktora önemli değil dedi olurmu öyle agrılar keseyi daha yeni gördüm 5 mm
Bendede gaz var geceleri snci yapıyordu geçen hafta bu hafta daha iyi sanki ama yine varYa kizlar gaz problemi olan var mi normaldede gaz sancisi cekerim ve kolay cikaramam fakat uc gundur oluyorum gaz sancisindan hele dun mahvetti herhangi bisey kullaniyo musunuz bu problemi yasiyanlar
Bende öyle yedim şimdi yemeğimi şükür fazla değil :)
sabahları felaket bı gaz sancısıyla kalkıyorum ben esimden de cekınıyorum cok sıkıyorum kendımı daha cok sancım oluyoBendede gaz var geceleri snci yapıyordu geçen hafta bu hafta daha iyi sanki ama yine var
Vajinal muayene ile gördü tatlışKarindan mi gordun cnm
Aynı benim durumum canım 8marttı benimde idrar testim silik çıktı kan yaptım 8nisanda 14.9 çıktı iki gün sonra yaptırdım 41.5 çıktı bugünde yaptrdım daha sonucunu almadım canım ayın 25indede keseye bakmak için çağırdı.. yükselir yani bi anda çok yüksek olması riskli aslında ilk o yüzden düşüğüm olmuştuArkadaslar RABBİM nasip ederse bnde aralikta dogum yapcm size birsey sormk istiyrum ltfn kafami cok kurcalıyor bn 30 gunde bir adet olurum en son 8 martta hasta oldm daha olmadm idrar testi yptim silik cikti adet gunmde kan testi yptim 70 cikti gecen hafta cumartesi sizce dusukmu degerim cumartesi doktara gitcm ck korkuyrm bebegimn kalp atisini duyamicm diye bir sorun cikck diye ltfn bna dusuncelerinizi yazin
Olabilir ilk gebeliğimde kiloluydum çok geç çıkmıştı bunda zayıfladım hemen çıkıverdi göbüşBen kilolu olduğum için belki geç belli olur ben Su an hicbisey hissetmiyorum kasik ağrısı olmasa hiç anlamicam
Göbeğiniz belli oluyor mu? Benim şişkinliğim var anlayamıyorumCanım benim sabah bulantım oluyosa akşam olmuyo. Sabah olmuyosa da akşam illaki oluyo. Dün komşumun tansiyonu çıkmış limon kesmiş bana uzatmasıyla öğürmem bir oldu Bulantı olunca gözlerimden yaş geliyo resmen göbek kısmından hiç bahsetmek istemiyorum ama fena çıkıyo 3-4 aylık gibi oldum resmen göğüsleri hiç söylemiyorum. İnşallah verebiliriz kilolarımızı
ben de zorlanıyorum ya sürekli afedersin kabızımMide bulantısı çok zor, halsizlik te ama gece sindirim sorunundan uyuyamıyorum, günde 8-9 bardak su içiyorum buna rağmen zorlaniyorum
Benim de çok şiş ya hep mi böyle olcak?Sorduklarımı yazayım akıntının fazla olması gayet normal dedi gögüs hassasiyeti kasık batması özellikle ben hapsururken yada öksürürken kasıklarımda cok batma oluyor hapsırırken agzın acık hapsırmaya calış dedi o zaman kasık agrısı az oluyormuş .cinsel ilişki yasakladı ben söyleyene kadar dedi. Kabızlık normalmiş karnım şiş nesela benim resmen 5 aylık gibi onada normal dedi vucut anne olmaya alıştırıyor kendini dedi
hımm tabi şartları bilemem ama keşke hiç yapmasaydın kuzum elbet bakardın yavruna ama olan olmuş tabi sen Allaha sığın Allahın izniyle bişeycik olmaz.benim dr devlette o yüzden telden falan imkansız görüşmem zaten devlette diye 3 hafta attı.beklicem artık yapacak bişey yokSen doktora cok erken gitmişsin sanırım tatlım benimki planlı bir gebelik gecen perşembe öğrendim ben hamiş olduğumu değeeim 290 falandı hgc doktoruma yazdım whatuptan şimdi bişi göremeyiz haftaya gel değince gitmedim bugun de vajinal mıayene ile gördü keseyi bende cok korkuyoruz cünkü maddi sebeplerle 1 tane kürtaj oldum rabbim beni o yüzden cezalandıracak ve bu bebişi alıcak die cok korkuyorum
Valla canım bende öle biliyorumda sabah çıkmıyo öyle göbüş öğleden akşama kadar biraz çıkıyo içime çekemiyorum kasıklarıma baskı yapıyo. Bende saldım çayıraa artık. Hamile kalmadan önce spora gidiyodum formdaydım sadece basen tarafım birazcık var ama göbeğe alışık değilim sanırım gün içinde gaz oluşumundan böyleyim çünki sabah kalktığımda yokkNe göbeği yahu 7. Haftada 3 aydan sora cikmiyo mu göbek :)
Kac haftaliksin ki cnmVajinal muayene ile gördü tatlış
Gazdir gaz daha bebisler 1cm bile olmadı :)Valla canım bende öle biliyorumda sabah çıkmıyo öyle göbüş öğleden akşama kadar biraz çıkıyo içime çekemiyorum kasıklarıma baskı yapıyo. Bende saldım çayıraa artık. Hamile kalmadan önce spora gidiyodum formdaydım sadece basen tarafım birazcık var ama göbeğe alışık değilim sanırım gün içinde gaz oluşumundan böyleyim çünki sabah kalktığımda yokk
6 haftalık canım hatta biraz gecti 6 haftayıKac haftaliksin ki cnm