5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende sendenim canim, 5 haftalik dusuk sonrasi cok sukur tekrar bir sonraki ay hamile kaldim. Ama inslh bunda onceki gibi sorun cikmaz

Arkadaşlar doktorunuz ultrasonda bebeğin boyunu ölçtü mü? Ben 7h3g lük hamileyim. 0.69 cm ölçtü. Normal, tam 7. haftalarda dedi. Ama 7 haftalıkta 1 cm yi geçmesi gerekiyor gibi görünüyor internette. Anlayamadım doğrusu.

Arkadaslar meraba hatırlarsanız ben yasin dagtyorum diye mesaj atmıştım okuyacam diyenler okudum acaba

Yuruyus yapabilirsin benim doktorum hamile pilatesi yapabilecegimi soyledi
Benim Dr.um da yürüyüş yapabileceğimi ancak nefes nefese kalmana neden olacak herhangi bir hareketten kaçın dedi. Pilates ve benzeri hareketler için 3aylık dönemi atlat ondan sonra dedi.. Valla bende bulantılar ötürü sürekli yiyip 11.haftamda 4kilo alanlardanım.. Asırı şişkinlik ve gaz da var.. Sporu ve diyeti gebelikle birlikte bıraktığım için oluyor diye düşünüyorum... Kilo alımı ile ilgili tavsiye verecek varsa merakla bekliyorum.. <3

Nasilki hepimizin parmak izi farklı bebeklerimizin de gelişimi farklı olacak tabiki. Kiminin 5. Haftada hcg si 5000 lerde kiminin 100 lerde oluyor. Ama Rabbimin can verdiği her bebek sağlıklı bir şekilde doğuyor Elhamdulillah...

Internette yazan çoğu bilgi göreceli kişiye göre değişir hepsi. Kardeş bekleyen annelerin bile belirtileri ilkiyle ayni olmuyor. Sen gönlünü ferah tut. RABBIME BIRAK O BIR YOLA KOYMUSTUR NASIL OLSA. keyfine bak. ..

Arkadaslar su sira b hcg olcturen varmi ? Bende sonuc > 15000.00 diye bisey cikti saglik ocaginda. Bu nedenek anlamadim 1 hafta once olcturdugumde 14.688 di ve buyuktir isareti yoktu. Yorumlayabilecek arkadas var mi ?

bende çok kilo almaya başladım. doktorum beni diyetisyene yollamaya karar verdi. çünkü çok kilo almakta iyi birşey değilmiş. istersen hamileler için iyi diyetisyenler varmış sende bi git

Arkadaslar su sira b hcg olcturen varmi ? Bende sonuc > 15000.00 diye bisey cikti saglik ocaginda. Bu nedenek anlamadim 1 hafta once olcturdugumde 14.688 di ve buyuktir isareti yoktu. Yorumlayabilecek arkadas var mi ?
Makinanın ayariyla ilgili sizin makina 15000 e kadar ölçmeye ayarlanmış demek daha ustunu gostermiyor. benim de >10000 çıkmıştı sonra eşim laboratuvarcıyla konuştu makinanın ayarını değiştirip tekrar yapmıştı 24000 civarı çıkmıştı
Aslında kese göründükten sonra HCG bakılmıyormuş siz niçin baktirma gereği duydunuz

Kahverengi akintilarim artinca korktum saglikli oldugunu gormek istedim hormonlarin duzenligini arttigini gorup icimi rahatlatmak icin

Kahverengi akintilarim artinca korktum saglikli oldugunu gormek istedim hormonlarin duzenligini arttigini gorup icimi rahatlatmak icin
Ben de belirtilerim bir anda durunca korkup ölçtürmüştüm.isterseniz siz de aynı şekilde konuşarak tekrar ölçüm yaptırın bize tam sonuc lazim diyin makinanın ayarını degistirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…