- 26 Haziran 2015
- 116
- 82
Normal, problem yok, dedi benim doktorum da, merak etme.Canım Dr una sorabilir misin ara ara bulantıların kesilmesi anormal bir şey mi diye.çok merak ediyorum
Bende sendenim canim, 5 haftalik dusuk sonrasi cok sukur tekrar bir sonraki ay hamile kaldim. Ama inslh bunda onceki gibi sorun cikmazBulantisi olmayanlar cok sansli bence ac olup hicbisey yiyememek ve yedigini cikarmamak icin surekli caba sarfetmek cok zor en zoru ilk 3 ay zaten eger ilk 3 ayi atlatirsak buyuk olcude rahat edicez ben sanirim sizlerden biraz daha tecrubeliyim3bucuk yasinda bi kizim var
Bundan oncede subat ayinda bi dusugum
Oldu 5 haftalikken hemen arkasindan 10 martta tekrar hamile kalmisim hic beklemiyordum su an 8+4 teyim
Sagol canim benimNormal, problem yok, dedi benim doktorum da, merak etme.
Benim Dr.um da yürüyüş yapabileceğimi ancak nefes nefese kalmana neden olacak herhangi bir hareketten kaçın dedi. Pilates ve benzeri hareketler için 3aylık dönemi atlat ondan sonra dedi.. Valla bende bulantılar ötürü sürekli yiyip 11.haftamda 4kilo alanlardanım.. Asırı şişkinlik ve gaz da var.. Sporu ve diyeti gebelikle birlikte bıraktığım için oluyor diye düşünüyorum... Kilo alımı ile ilgili tavsiye verecek varsa merakla bekliyorum.. <3Yuruyus yapabilirsin benim doktorum hamile pilatesi yapabilecegimi soyledi
Nasilki hepimizin parmak izi farklı bebeklerimizin de gelişimi farklı olacak tabiki. Kiminin 5. Haftada hcg si 5000 lerde kiminin 100 lerde oluyor. Ama Rabbimin can verdiği her bebek sağlıklı bir şekilde doğuyor Elhamdulillah...Arkadaşlar doktorunuz ultrasonda bebeğin boyunu ölçtü mü? Ben 7h3g lük hamileyim. 0.69 cm ölçtü. Normal, tam 7. haftalarda dedi. Ama 7 haftalıkta 1 cm yi geçmesi gerekiyor gibi görünüyor internette. Anlayamadım doğrusu.
Arkadaslar meraba hatırlarsanız ben yasin dagtyorum diye mesaj atmıştım okuyacam diyenler okudum acaba
ben de 7. haftada 3 kiloya yakın kilo aldımAyyy bende cok kilo aldimama neyse o saglikli olsunda raziyim
bende çok kilo almaya başladım. doktorum beni diyetisyene yollamaya karar verdi. çünkü çok kilo almakta iyi birşey değilmiş. istersen hamileler için iyi diyetisyenler varmış sende bi gitArkadaslar hamile oldugumu öğrenmeden 1 ay kadar önce sigarayı bırakmıştım ve 5 kilo aldim 2 ayda. Simdi egzersiz yapmak istiyorum ama düşük yaparim diye korkuyorum. Surekli uyudugum dan da kilolarim yerlesecek =( bi tavsiyeniz var mi bu konuda
sakin ol. kahve rengi kanama korkulacak bi kanama değilmiş. kendini strese sokma. doktoruna git bi muayene ol.Benim kahverengi lekelenmelerim oldu
sakin ol. kahve rengi kanama korkulacak bi kanama değilmiş. kendini strese sokma. doktoruna git bi muayene ol.
Makinanın ayariyla ilgili sizin makina 15000 e kadar ölçmeye ayarlanmış demek daha ustunu gostermiyor. benim de >10000 çıkmıştı sonra eşim laboratuvarcıyla konuştu makinanın ayarını değiştirip tekrar yapmıştı 24000 civarı çıkmıştıArkadaslar su sira b hcg olcturen varmi ? Bende sonuc > 15000.00 diye bisey cikti saglik ocaginda. Bu nedenek anlamadim 1 hafta once olcturdugumde 14.688 di ve buyuktir isareti yoktu. Yorumlayabilecek arkadas var mi ?
Makinanın ayariyla ilgili benim de >10000 çıkmıştı sonra eşim laboratuvarcıyla konuştu makinanın ayarını değiştirip tekrar yapmıştı 24000 civarı çıkmıştı
Aslında kese göründükten sonra HCG bakılmıyormuş siz niçin baktirma gereği duydunuz
Ben de belirtilerim bir anda durunca korkup ölçtürmüştüm.isterseniz siz de aynı şekilde konuşarak tekrar ölçüm yaptırın bize tam sonuc lazim diyin makinanın ayarını degistirsinKahverengi akintilarim artinca korktum saglikli oldugunu gormek istedim hormonlarin duzenligini arttigini gorup icimi rahatlatmak icin
evet canım ben okudumArkadaslar meraba hatırlarsanız ben yasin dagtyorum diye mesaj atmıştım okuyacam diyenler okudum acaba