Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben okudumArkadaslar meraba hatırlarsanız ben yasin dagtyorum diye mesaj atmıştım okuyacam diyenler okudum acaba
Canim uzme kendini.benimde oldu.hemde 2 kez.yat dinlen.bide doktoruna sor progesteron verir belkiBenim kahverengi lekelenmelerim oldu
Ben canim, 7.haftaya girdim hala agriyo, bende hala korkuyom kanamam olursa bu agriyla diye. Sabredip bekleyip gorcez dua ederek, inslhh cok normaldir bu agrilarya 8. haftaya giricem hala karnım ağrıyor karnı ağıran varmı böyle
Korkma Can'ım sakin ol inşallah Hayrlı haberler alırsın.Kahverengi leke genelde içerde oluşan kanamanın kalıntıları oluyor eğer pembe renkli kanaman olursa o Zaman tehlikeli oluyor.Benden de geldi doktorum progestan verdi maşallah herşey yolunda aşkımın kalp atışlarını duydum resmen aşık oldum Sakın moralini bozma,benimde ailevi problemlerim vardı 3 gün perişan oldum sancılarım bile oldu ama şükür iyiyim belirtilerim devam ediyorRandevum saat 3 de bugun gecmiyo zaman ölcem korkudan yaa gecen sefer ki dusugumde boyle kahverengi lekeyle baslayip sona dusuge donmustu allahim geene mi aynisi olcak yaa
Ben ekmek yemiyorum.Normal hayatıma devam ediyorum.acıkınca çorba meyve felan yiyorum akşam yemeklerini de hafif ve az yiyorum.168 boyum 64 kiloyum hiç kilo almadım çok şükür.ayrıca bol bol su içiyorumKizlar hamilelik bahanesiyle cok istahim acildi kendinizi nasıl engelliyorsunuz simdiden 3 kilo aldım
Canim uzme kendini.benimde oldu.hemde 2 kez.yat dinlen.bide doktoruna sor progesteron verir belki
Kizlar bende 8+1hamileyim kahverengi lekelenmem oldu progestan içtim geçti derken sabah idrar yanmasıyla tekrar kahverengi geldi idrar ve kültür testi verdim sonuç aksam alcam büyük ihtimal enfeksiyon oldu kahverengi lekesi olup protestan kullanan ve sonra gecen oldumu aranizda
Korkma Can'ım sakin ol inşallah Hayrlı haberler alırsın.Kahverengi leke genelde içerde oluşan kanamanın kalıntıları oluyor eğer pembe renkli kanaman olursa o Zaman tehlikeli oluyor.Benden de geldi doktorum progestan verdi maşallah herşey yolunda aşkımın kalp atışlarını duydum resmen aşık oldum Sakın moralini bozma,benimde ailevi problemlerim vardı 3 gün perişan oldum sancılarım bile oldu ama şükür iyiyim belirtilerim devam ediyor
Benim de agrım oluyor. Bazen yanlışlıkla sağa veya sola yatıyorum. Sonra hemen sırt üstü dönüyorum tekrar.Bu arada geceleri sağa sola yatmakta güçlük yaşayan var mı? Şahsen benim Ağrı'larım oluyor mevburen hep sırt üstü yatıyorum
Bu arada geceleri sağa sola yatmakta güçlük yaşayan var mı? Şahsen benim Ağrı'larım oluyor mevburen hep sırt üstü yatıyorum
Stres yapma kendine.sakin ol lutfen.inwallah bir wey olmaz canim.sadece peceteyle silince mi oluyor ?yani azalma oldumu akintida?Saat 3 de randevum dicem zaten versin ya bide noluyo biliyomusun hani adet olacagimiz zaman hissederiz ya orasi boyle doluda akacakmis gibi gelir oyle bir his var her tuvalete girdigimde besmeleyle giriorum korkudan lark diye bosalacakmis gibi geliyo
Bende yuzustu yatardim hep.sindi geceleri sirt ustu yatsam biraz uyuya biliyorumBenimde oyle saga zaten hic kabul etmiyo sola 10 dk izin verio sona agri baslio bende hep sirt ustuyum ki hic de sevmem sirt ustu yatmayi hamilelikten once hep yuzustu yatardim cok zor oldu alismak benim icin
Aynı durumdayım canımBende yuzustu yatardim hep.sindi geceleri sirt ustu yatsam biraz uyuya biliyorum