Hayırlı olsun canım. ebnimde beta tam ikiye katlamadı son 3 testte. bi doktor bu gebelik olmaz sağlıklı değil dedi. son gittiğimde beta çok kötü değil iyi değerler dedi. 48 saate bi kan veriyorum on gündürArkadaşlar merhaba. Ben 2 nisanda adet olmustum.7 mayısta bhcg testi yaptırdım.1080 çıktı.2 gün sonra yanı bugün test yaptırdım 1955 çıktı. Tam iki katı değil. Sizce bir sorun varmıdır.
canım bendede bel agırsı oluyor ama mide bulantım yok ya ben tuhafmıyım 7+4 bugunAfedersiniz 8 aylik yazmisim.8 haftalik hamileyim.bel agrim oluyor arada.boylr olan varmi?
Bende aynı şekilde rapor almayi düşünüyorum bugünlerde cok yorgun ve bulantilarim arttı inşallah dediğin gibi ilk zamanlarin zorlugunu unuturuz
Canım Dr una sorabilir misin ara ara bulantıların kesilmesi anormal bir şey mi diye.çok merak ediyorumMerhaba arkadaşlar, bgn benim de doktor randevum var. Kalp atışı için gideceğiz. İnşallah her şey yolundadır. İnsan çok heyecanlanıyor, bi yandan da korkuyor, karışık :)
Cars günü kısmetse gorcem kesemizi:))) Allah hepimize sağlıklı bebekler verir ins
aynen bende diyette oldugum bir zamanda hamile oldugumu ögrendim ister sitemez diyette yemedigin yemekleri yemek zorunda kalıyorusn kilo almak kaçınılmaz oluyor maalesefArkadaslar hamile oldugumu öğrenmeden 1 ay kadar önce sigarayı bırakmıştım ve 5 kilo aldim 2 ayda. Simdi egzersiz yapmak istiyorum ama düşük yaparim diye korkuyorum. Surekli uyudugum dan da kilolarim yerlesecek =( bi tavsiyeniz var mi bu konuda
Arkadaslar hamile oldugumu öğrenmeden 1 ay kadar önce sigarayı bırakmıştım ve 5 kilo aldim 2 ayda. Simdi egzersiz yapmak istiyorum ama düşük yaparim diye korkuyorum. Surekli uyudugum dan da kilolarim yerlesecek =( bi tavsiyeniz var mi bu konuda
Can'ım ben sormuştum sorun yok dedi sıkma canınıCanım Dr una sorabilir misin ara ara bulantıların kesilmesi anormal bir şey mi diye.çok merak ediyorum
Mide bulantisi bendede olmadi.bu normal bence.sadece yemekden sonra afedersiniz geyirme oluyor.sonra midem rahatliyorcanım bendede bel agırsı oluyor ama mide bulantım yok ya ben tuhafmıyım 7+4 bugun
Benim dün çok ağırdı sabahtan akşama kadar normal masaj yaptı annemde rahatladım üzülme[/QU tewekkur ederim canim icimi rahatlatdin
Sagol canim yaaCan'ım ben sormuştum sorun yok dedi sıkma canını
Cin takvimine gore yasimizi bir yas buyuk gostermemiz gerekiyomus oylemiki acaba ben kendi yasimi isaretleyince erkek bi yas buyutunce kiz cikiyo :)Sevgili hamiş arkadaslarim çin takvimine gore bebegimin cinsiyeti kizmisbatil bile olsa 2 dakkaligina mutlu oldum yaw