5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Arkadaşlar merhaba. Ben 2 nisanda adet olmustum.7 mayısta bhcg testi yaptırdım.1080 çıktı.2 gün sonra yanı bugün test yaptırdım 1955 çıktı. Tam iki katı değil. Sizce bir sorun varmıdır.
Hayırlı olsun canım. ebnimde beta tam ikiye katlamadı son 3 testte. bi doktor bu gebelik olmaz sağlıklı değil dedi. son gittiğimde beta çok kötü değil iyi değerler dedi. 48 saate bi kan veriyorum on gündür :KK43:
bu arada bebişler aynı tarihte seninle. bende en son adet 2nisan

Nasilsiniz kizlar ? Ben bugun iyi degilim.bulantim cok yok ama halsizligim ve istifra istegim var sanki bogazimda dugumler var uyku istegim var bi de

Cin takvimine bende merak edip baktim erkek yaziyor Rabbim hayirli evlat versin hepimize insallah saglikla kucagimiza almak nasip etsin

Bende aynı şekilde rapor almayi düşünüyorum bugünlerde cok yorgun ve bulantilarim arttı inşallah dediğin gibi ilk zamanlarin zorlugunu unuturuz

Ben raporluyum persembe bitiyor raporum iki gun calisip rapor almayi dusunuyorum isyeri stresini ve tantanasini cekemicem gelip kimse bizi takdir etmiyor ve uzerime is vermeye devam ediyorlar

Merhaba arkadaşlar, bgn benim de doktor randevum var. Kalp atışı için gideceğiz. İnşallah her şey yolundadır. İnsan çok heyecanlanıyor, bi yandan da korkuyor, karışık :)
Canım Dr una sorabilir misin ara ara bulantıların kesilmesi anormal bir şey mi diye.çok merak ediyorum

Bulantisi olmayanlar cok sansli bence ac olup hicbisey yiyememek ve yedigini cikarmamak icin surekli caba sarfetmek cok zor en zoru ilk 3 ay zaten eger ilk 3 ayi atlatirsak buyuk olcude rahat edicez ben sanirim sizlerden biraz daha tecrubeliyim :KK25:3bucuk yasinda bi kizim var

Bundan oncede subat ayinda bi dusugum
Oldu 5 haftalikken hemen arkasindan 10 martta tekrar hamile kalmisim hic beklemiyordum su an 8+4 teyim

Selamun Aleykum arkadaşlar Allah nasip ederse bende aralikta anne olacağım inşaellah. Geçen cuma kesyi.gorduk. yarin da kalp atışı için cagirdi doktor ama bazı tahliller istedi progesteron bhcg demir su anda da troid ve kan ilacı kullanıyorum. Annem surekli kan vermek risklidir dedi daha once de 2 kimyasal gebelik yasadim hayat üç kişilik olunca karar vermek daha da zor oluyor

Arkadaslar hamile oldugumu öğrenmeden 1 ay kadar önce sigarayı bırakmıştım ve 5 kilo aldim 2 ayda. Simdi egzersiz yapmak istiyorum ama düşük yaparim diye korkuyorum. Surekli uyudugum dan da kilolarim yerlesecek =( bi tavsiyeniz var mi bu konuda

kızlar merhabaa bnim yine yardımınıza ihtiyacım var bende mide şişklinliği oluyor cok acayip bir şekilde gaz mı yapıyor anlamıyor yemek yiyemiyorum midem almıyor hep peynir ekmek ,kepekli simit peynir bu şekilde geciştiriyorum öğünleri kücük kücük porsiyonlar halinde ona rağmen suan iş yernde cok kötüyüm sürekli soda da içmek istmiyorum sakız çiğniyorum oda kar etmiyor napıcam ben :KK43: böyle bi sorunu olan var mı ?

Arkadaslar hamile oldugumu öğrenmeden 1 ay kadar önce sigarayı bırakmıştım ve 5 kilo aldim 2 ayda. Simdi egzersiz yapmak istiyorum ama düşük yaparim diye korkuyorum. Surekli uyudugum dan da kilolarim yerlesecek =( bi tavsiyeniz var mi bu konuda
aynen bende diyette oldugum bir zamanda hamile oldugumu ögrendim ister sitemez diyette yemedigin yemekleri yemek zorunda kalıyorusn kilo almak kaçınılmaz oluyor maalesef

Yuruyus yapabilirsin benim doktorum hamile pilatesi yapabilecegimi soyledi

Sevgili hamiş arkadaslarim çin takvimine gore bebegimin cinsiyeti kizmis :halay: batil bile olsa 2 dakkaligina mutlu oldum yaw :21:
Cin takvimine gore yasimizi bir yas buyuk gostermemiz gerekiyomus oylemiki acaba ben kendi yasimi isaretleyince erkek bi yas buyutunce kiz cikiyo :)

merhaba kızlar c.tesi dr. gittim cok sukur kalp atışlarını duyduk. tahlillerimde troid düşük çıktı karaciğer enzimlerim yuksek.... bu aralar çok kötüyüm Rabbim sonumu hayır etsin çalışıyorumda halsizlik miğde bulantısı karın agrisi çok kötüyüm Rabbim bugunumu aratmasın inşAllah biran önce geçer...

X