5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Hayrlı olsun Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,cümlemizinde.Benimde 6.hafta da 2.keseyi gördü ikiz olabilir dedi ama daha sonra kanama olduğunu öğrendik.İnşallah senin böyle olmaz.güzel haberlerle gel

Ayni durumdayim,psikolojim de allak bullak oldu
Aynen o kadar mutsuzumki biliyodum boyle olucagini benim ilk gebeligimde bulantili kusmali gecmisti 12. Ve 16. Hafta arasi geciyor ama 24 saat dayanmak cok zor bir suru ilac iciyorum
Sadece kusmalari durdurabiliyorum bulanti devam

Kalp atisi genelde 6 haftada karindan ultrasonda duyulur degil mi arkadaslar, yoksa 7de duyulanda cok mu var

Kalp atisi genelde 6 haftada karindan ultrasonda duyulur degil mi arkadaslar, yoksa 7de duyulanda cok mu var
Benim gecen hafta duyuldu 8+ 3 teyim ve alttan muayene etti doktor artik 8. Haftayi bekliyoruz demisti ama doktordan doktora degisiyodur herhalde

Allah razi olsun, Peki o kanama bir sorun oluşturdu mu canım?

Niye doktora gitmiyorsun? Bence ihmal ediyorsun korkudan. Lütfen böyle yapma hemen başka doktora hatta doktorlara git belki düşükse bile ilaçla durdururlar
Bu dönemde eğer düşecekse durdurmaları zor. Genetik olarak hatalı olan bebekleri vücut atıyor. Durdurulması doğru da olmayabilir. Ben de düşük yaptım. Büyümesi yavaşlamıştı. İğ
Çok sevindim. İnşallah herşey güzel gidecek.

Çok da kötü değil artış, moralini bozma bence. Farklı bir doktora gidersin.

Çok da kötü değil artış, moralini bozma bence. Farklı bir doktora gidersin.
sağol canım. bugün beta 2450 çıktı. 2740 olması gerekirken. bugünkü doktor çokta kötü değil dedi ve çok şükür kese göründü. ama düşük r,ski hala devam. pazartesi tekrar beta testi bakalım ne olacak :/

Allah razi olsun, Peki o kanama bir sorun oluşturdu mu canım?
Kanamayı görmeden bir kaç gün önce bir kaç damla şeklinde kahverengi akıntım oldu.kanama küçükmüş bebeğe uzakmış zaten şükür ki,progestan verdi fitil olarak akşamları bir tane 15 gün kullan Dedi ama ben bir hafta dayanabildim meraktan gittim çok şükür durmuş sorun teşkil etmiyor 1 hafta daha kullan bırak Dedi.15 gün sonra gel Dedi ama ben yine bir hafta sonra giderim kanamanın durumunu öğrenmek için.

Arkadaslar mide bulantiniz icin ne yapiyorsunuz tavsiyeleriniz iyi geldigini kesfettiginiz seyler varmi? Gun icerinde cok bulantilarim olmaya basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…