5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

ACİLLL!!! yardım :KK43:
hayırlı geceler arkadaşlar. gecen cuma hamile olduğumu öğrendim. yarın sat günüme göre tam beş haftalık olacak. iki güne bir beta hcg ölçtürdük son beta dündü yükselmen az dedi doktor. ilaçları bırak dedi progestan folikasiti. düşük oluyor dedi :KK43: :KK43: :KK43: ama iki gündür kanamam vs yok neye göre düşük. sizin kese ne zaman göründü değerlerim çok mu kötü lütfen yardım edin :KK43:
adetime bi gün kala

29nisan 211 beta
1mayıs 450
3mayıs 873
5mayıs 1378

Kesinlikle farklı bir doktora da gidin. Doktorlar çok farklı muayene ve tepki sunuyorlar. Benim ilk gebeliğin düşükle sonuçlandı. Şuan ise doktorum sadece idrar testi ile ogrendigim hamileligimi netleştirmek istediğimde bhcg mi istedi. Ardından sadece kese oluştu mu, kese büyüdü mü şeklinde bir takip yaptı. Bhcg yi geç dollenme olmasına rağmen riskli durumda da olmama rağmen ölcturmedi bile. Çok acele etmiş sanki doktorunuz

Kanamayı görmeden bir kaç gün önce bir kaç damla şeklinde kahverengi akıntım oldu.kanama küçükmüş bebeğe uzakmış zaten şükür ki,progestan verdi fitil olarak akşamları bir tane 15 gün kullan Dedi ama ben bir hafta dayanabildim meraktan gittim çok şükür durmuş sorun teşkil etmiyor 1 hafta daha kullan bırak Dedi.15 gün sonra gel Dedi ama ben yine bir hafta sonra giderim kanamanın durumunu öğrenmek için.
Çok sevindim sorun olmadığına, inşaallah bu veya başka bir sorun yasamazsınız. Doktor bana Progestan vermişti hap olarak kullanıyorum günde 1 kez. Kanama veya lekelenmem yok sukur. Bakalım inşaallah hayırlısı olur.

L LeyliSems canım kesinlikle farklı bir doktora görün ve ilaçlarını bırakma. Doktor bana kesenin gelişimi durmuş demesine rağmen ilaçlarını bırak demedi tam tersine devam et yine de belli olmaz devam edebilir dedi.

L LeyliSems canım kesinlikle farklı bir doktora görün ve ilaçlarını bırakma. Doktor bana kesenin gelişimi durmuş demesine rağmen ilaçlarını bırak demedi tam tersine devam et yine de belli olmaz devam edebilir dedi.
hepsi bi çeşit bizim duygularımız ile öynuyorlar. bugünkü doktorda kese gördü iyi düşük riski devam diye pazartesi bi daha gidecekmişim. çok yoruldum çok 9gündür git gel git gel bi umut bi heyecan bi hüzün :KK43:

Kesinlikle farklı bir doktora da gidin. Doktorlar çok farklı muayene ve tepki sunuyorlar. Benim ilk gebeliğin düşükle sonuçlandı. Şuan ise doktorum sadece idrar testi ile ogrendigim hamileligimi netleştirmek istediğimde bhcg mi istedi. Ardından sadece kese oluştu mu, kese büyüdü mü şeklinde bir takip yaptı. Bhcg yi geç dollenme olmasına rağmen riskli durumda da olmama rağmen ölcturmedi bile. Çok acele etmiş sanki doktorunuz
canım ben bata 1gün kala lekelenme ve aşırı sancidan dolayı acile gittim öyle öğrendim hamile olduğumu. lekelenme olunca adet başladı başlayacak diye düşünürken yani. o gün bugün 8 günde beş kez kan verdim 4kez ultrason.pazartesi tekrar gel dedi. tekrar beta bakılacak.

Kızlar hcg'nin hep 2 katı artması gibi bir zorunluluk yokmuş yüzde 60 artış da normal kabul ediliyormuş benim de hatırladığım kadarıyla tam olarak 2 kat artmadı hiç ama keseyi de gördük kalp atışlarını da duyduk şükürler olsun moralinizi bozmayın o konuda.

canım ben bata 1gün kala lekelenme ve aşırı sancidan dolayı acile gittim öyle öğrendim hamile olduğumu. lekelenme olunca adet başladı başlayacak diye düşünürken yani. o gün bugün 8 günde beş kez kan verdim 4kez ultrason.pazartesi tekrar gel dedi. tekrar beta bakılacak.

İnşallah hayırlısıyla, sağlıkla sorunsuz devam eder. Sıkı takip edilmesi çok güzel. Yeter ki moralimizi hemen bozmasınlar

İyi geceler kızlar ben de 9/ haftalık hamileyim ama benim dislerim ağrımaya başladı neden oldu ki

Meraba bende tup bebek ile hamile kaldım cuma günü kesemizi gördük çok şükür bir tane.kızlar benim Göğüs lerim baya sismisti suan indi böyle olan oldumu 5+5 günlük hamileyim.kalp atışını ne zaman duydunuz?

Meraba bende tup bebek ile hamile kaldım cuma günü kesemizi gördük çok şükür bir tane.kızlar benim Göğüs lerim baya sismisti suan indi böyle olan oldumu 5+5 günlük hamileyim.kalp atışını ne zaman duydunuz?
ben dün duydum canım

İyi geceler kızlar ben de 9/ haftalık hamileyim ama benim dislerim ağrımaya başladı neden oldu ki
Canim vucudundaki kalsiyumu aliyo o zaman bol sut yogurt peynir tuket bebisin sendeki kalsiyumu emiyo :emir_bebek:o yuzden dogumdan sonra dişsiz kalmamak icin kalsiyumu bol al ve doktordan destek kalsiyum hap al

Tatlim yani tabikide normal bence dua ette olmasin bulantin masallah benimde oyle cok yok bulantim sadece kokulara duyarliyim o kadar bazi kokular bulandiriyo midemi insallah da oyle devam eder :KK200::anneadayı:
Ay iyi bari senin melek kaç haftalık? Benim de aynı kokulara çook duyarlıyım inşallah böyle kalırız

merhabalar tazr anneler anneler gününüz kutlu olsun..seneye bu gün kucagimizdaki meleklerimizle kutlamayi nasip etsin Allahim hepimize..

bulantisi olan arkadaslar..
ayva yemeyi deneyin birde bana cok iyi geliyor
hem Peygamber Efendimiz (s.a.s) hamilelere tavsiye etmis ayva yemelerini..

sağlıklı huzurlu gunler hepinize..

merhabalar tazr anneler anneler gününüz kutlu olsun..seneye bu gün kucagimizdaki meleklerimizle kutlamayi nasip etsin Allahim hepimize..

bulantisi olan arkadaslar..
ayva yemeyi deneyin birde bana cok iyi geliyor
hem Peygamber Efendimiz (s.a.s) hamilelere tavsiye etmis ayva yemelerini..

sağlıklı huzurlu gunler hepinize..
Teşekkür ediyorum canım inşallah kucağımıza alacağımız günleri de görürüz ☺️ Senin de anneler günün kutlu olsun.ben migren hastasıyım,dünden beri çok fazla Ağrı'm var bulantı da eşlik ediyor,bulantının sebebi migren ama.Daha yeni biraz kendime gelebildim.dua edin bizler için

X