5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Niye doktora gitmiyorsun? Bence ihmal ediyorsun korkudan. Lütfen böyle yapma hemen başka doktora hatta doktorlara git belki düşükse bile ilaçla durdururlar

iki güne bi hastanedeyim canım apatal doktor hiç bişi demiyor ki. düşük riski devam diyor hep. perşembe beta 1378 çıktı bugün 2450 çıktı. şimdi sonucu göstermeye gidecem. ilaç progestan kullanıyorum. beta nasıl sence yine ikiye katlamadı ;( 2740 olması gerekirken 2450 çıktı

Devlet 10 gün dedi sonuçlar için. Özel hastanede de 5 gün olsun, 5 gün için o kadar para vermeye değmez. Bize doktor kendisi dedi isterseniz dışarıda yaptırın diye, onlar da farkında rakamın saçma sapan olduğunun :)

Kızlar merhabalar, Son 1 haftam çok kötü geçti. Dün doktora gittim, biliyorsunuz Pazartesi günü kesenin gelişimi durmuş denmişti. Hatta cuma gunu buyume olmazsa kurtaji bile soyledi doktor. Oncelikle Çok sukur ki kesemiz buyumus ve 17mm olmuş. Doktor normal gorunuyor sorun yok dedi. Veee hatta ikinci kese bile var dedi inanamiyorummm... İkincisi için 3-4 gün sonra daha net birşey söyleyebilirim dedi. Yine de çok umutlanmiyorum çünkü çok farklı şeyler yaşiyorum 1 aydir ama buyumus olması bile bir umut... Kese 2bucuk cm olunca bebek oluşmaya başlar dedi doktor. İnsaallah bebeği de gorebilirim... Sat ile uyumlu degiliz ama doktor bu önemli değil adetine yakın döllenmiş şuan 5haftalik duruyor keseler önemli olan büyümesi dedi. Duyguların karmakarışık, sizinle paylaşmak istedim hamiş arkadaşlarım

Ultrason görüntüsünu ekledim, özellikle ikizlere hamile olanlar bi bakabilir mi sizinkilere benziyor mu

Eklentiler

• 1462618063602-1339352000.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 85
Normalde gunde 6-7 saat uyuyan ben 1 aydir 24 saat uyuyorum nasil oluyor bu arkadas hep uyuyasim hep uyuyasim var kafami koyum 10 dk sona gene uyuyom

canım çörek otu kürü duydun mu hiç adetin ikinci günü başlıyorsun ona bir araştırsana faydasını göreceksin

Gözün aydın canım. İnsaallah sağlıkla kucağına alırsın bebislerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…