Tatlım kendini üzme streste düşüge sebep oluuor biliyorsun düşük olan bebeklerde zaten sağlıksız olan bebekler demişti doktorum gönlünü ferah tut yarın inşallah güsel haberler alırsın
Bayadır giremedim duydun mu bebisin kalp atışını daha vardı erkenden mi gittin bende pazartesi günü gidicem nasipse inşallah duyarım
selam millet
aranizda karnini gere gere esneyen var mi?
ben tam esniycem bise beni engelliyo. boyle kramp gibi kasilma gibi. ne zamandir esneyemiyorum
ACİLLL!!! yardım
hayırlı geceler arkadaşlar. gecen cuma hamile olduğumu öğrendim. yarın sat günüme göre tam beş haftalık olacak. iki güne bir beta hcg ölçtürdük son beta dündü yükselmen az dedi doktor. ilaçları bırak dedi progestan folikasiti. düşük oluyor dediama iki gündür kanamam vs yok neye göre düşük. sizin kese ne zaman göründü değerlerim çok mu kötü lütfen yardım edin
adetime bi gün kala
29nisan 211 beta
1mayıs 450
3mayıs 873
5mayıs 1378
Oldım cnm iki ay klomen tedavisi şimdi femara kullanıyorum bu ayda olmazsa aşılama mecbur
Allah razı olsun canım amin inş. bilmiyorum ben ne hissediyorum. kaybetmek istemiyorumNeden tek doktora bagli kaliyorsun ? Sen ne hissediyorsun ? Rabbim yavrunu sana bagislasin icini ferah tut ve sana stres yaptiran degil motive eden olumlu konusan doktoru tercih et
Korkma, ayaklarını uzatıp yat. Belki bu doktor yanlış anlamıştır, birkaç gün sonra gidersin başka bir doktora. Herşeyin hayırlısı ama inşallah sağlıklıdır ve bebeğine kavuşursun.Allah razı olsun canım amin inş. bilmiyorum ben ne hissediyorum. kaybetmek istemiyorumşu an doktora gitmem gerek cesaret edemiyorum gitmek istemiyorum.....
amin inşaallah. :-/ şimdi kan vermeye gidiyorum iyi çıksın lütfen. bugün tam beş haftalık.Korkma, ayaklarını uzatıp yat. Belki bu doktor yanlış anlamıştır, birkaç gün sonra gidersin başka bir doktora. Herşeyin hayırlısı ama inşallah sağlıklıdır ve bebeğine kavuşursun.
Sakın bir dr un lafiyla hareket etme.mutlaka başka bir dr a da gorunamin inşaallah. :-/ şimdi kan vermeye gidiyorum iyi çıksın lütfen. bugün tam beş haftalık.
Selamlar, özelde tahliller 1200.-TL dediler. Biz de devlette yaptırdık, sonuçlarını doktorumuza götüreceğiz.Amin canım inşallah hepimie hayırlı evlat nasip etsin Rabbim. Fikrim olursa önceden herhangi bir durumda Bu planım olsun diye sorayım dedim. İnşallah benim hastanede de ekstra ücreti yoktur
Gözünüz aydın çok sevindim :)Doktora gittim 7+1 karından ultrason ile duydum kalp atışlarını çok şükür kanamam da azaldı
Kanaman yoksa hiç korkma. Başka doktora git.Allah razı olsun canım amin inş. bilmiyorum ben ne hissediyorum. kaybetmek istemiyorumşu an doktora gitmem gerek cesaret edemiyorum gitmek istemiyorum.....
ilk günden beri lekelenmem varKanaman yoksa hiç korkma. Başka doktora git.
ciddi aham şaham kanama olmadı çok az az lekelenme oluyor.ilk
ilk günden beri lekelenmem var
Niye doktora gitmiyorsun? Bence ihmal ediyorsun korkudan. Lütfen böyle yapma hemen başka doktora hatta doktorlara git belki düşükse bile ilaçla durdururlarilk
ilk günden beri lekelenmem var
Özel Hastaneler e yetişmek mümkün değil.tabiri caizse elini versen kolunu kurtaramiyorsun.hani insan diyor bebeğim için veririm olsun ama belli bir gelir var özelde daha kısa sürüyor işlemler can atıyorum ama gücümüz yetmiyor.SGK olmayınca tam özelden alıyorlar yani paran yoksa devlette günlerce sıra bekle tahlil sonuçları ni bekle diyorlar.Selamlar, özelde tahliller 1200.-TL dediler. Biz de devlette yaptırdık, sonuçlarını doktorumuza götüreceğiz.