5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

selam millet
aranizda karnini gere gere esneyen var mi?
ben tam esniycem bise beni engelliyo. boyle kramp gibi kasilma gibi. ne zamandir esneyemiyorum

selam millet
aranizda karnini gere gere esneyen var mi?
ben tam esniycem bise beni engelliyo. boyle kramp gibi kasilma gibi. ne zamandir esneyemiyorum

Batma oluyior benimde ama gerinmeyi ozledim ya gerci korkuyorum gerinsem bisey olur diye saglikla gelsinlerde geriniriz

Neden tek doktora bagli kaliyorsun ? Sen ne hissediyorsun ? Rabbim yavrunu sana bagislasin icini ferah tut ve sana stres yaptiran degil motive eden olumlu konusan doktoru tercih et

Oldım cnm iki ay klomen tedavisi şimdi femara kullanıyorum bu ayda olmazsa aşılama mecbur

Canim insallah Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin bebek. Bende 2 yildir doktora gidiyordum beni tup bebege yonlendirmeye calisti hic bir aciklama yok tabi yumurtalikta kist var kucuk kucuk adette duser dedi. Baska doktora gittim ama yuzum sivilcelenmisti mor mor degisik bi tip oldum ergenken bile sivilcem olmadi benim. sac dokulmem asiri vardi sen pkosun dedi inofolic basladi sonra klomen estrofem ve progestan ve catlatma ignesi ilk ay olmadi ikinci ay sadece klomen inofolic devam tabi sabah aksam ikiser tane catlatma ignesi yine olmadi tabi rahim filmi sordum bana sorular sordu gerek yok canini acitma dedi 3.ay yine basladim klomen o bitti estrofem yumurta 20 mm dedi catlatma ignesi etsrofemi biraktim progestana devam adetim 2 gun gecikti icim icime sigmiyo test yaptim pozitif 4 tane test yaptim inanamadim cunku ama son ay artik dedim bu ayda olmazsa ben salona yazilcam birakcam tedaviyi rahim filmi cektircem hayirlisi dedim babam 20 gun hastanede yatti ona git gel kafam dagildi isyeri ayri stres ama bilinc altimda hep cocuk vardi bu ay sukur oldu aklimdan cikmis insallah seninde aklindan cikar sende bebise kavusursun ben bebek icin doktora 68 kilo ile basladim ilac tedavisi yapmayan boyna folik verdi 75 ile hamile kaldim cok kilolu hamile kalan da var. Elimizden gelen dua bol bol istigfar cek mubarek 3 aylar rahmetin sagnak sagnak yagdigi zamanlar yagmur yagarken ezan okunurken bol bol dua et secdede dua et. Ben hamile olan olmak isteyen herkese dua ediyorum olanlar hayirlisi ile kucaklarina alsin olmayanlara isteyenlere Rabbim aratmasin. Bi de doktorun verdigi iliski saatlerine dikkat et. Igne sonrasi 24 ve 36. Saat cok onemli. Allah a emanet ol uzun yazdim kusura bakma

Neden tek doktora bagli kaliyorsun ? Sen ne hissediyorsun ? Rabbim yavrunu sana bagislasin icini ferah tut ve sana stres yaptiran degil motive eden olumlu konusan doktoru tercih et
Allah razı olsun canım amin inş. bilmiyorum ben ne hissediyorum. kaybetmek istemiyorum şu an doktora gitmem gerek cesaret edemiyorum gitmek istemiyorum.....

Allah razı olsun canım amin inş. bilmiyorum ben ne hissediyorum. kaybetmek istemiyorum şu an doktora gitmem gerek cesaret edemiyorum gitmek istemiyorum.....
Korkma, ayaklarını uzatıp yat. Belki bu doktor yanlış anlamıştır, birkaç gün sonra gidersin başka bir doktora. Herşeyin hayırlısı ama inşallah sağlıklıdır ve bebeğine kavuşursun.

Korkma, ayaklarını uzatıp yat. Belki bu doktor yanlış anlamıştır, birkaç gün sonra gidersin başka bir doktora. Herşeyin hayırlısı ama inşallah sağlıklıdır ve bebeğine kavuşursun.
amin inşaallah. :-/ şimdi kan vermeye gidiyorum iyi çıksın lütfen. bugün tam beş haftalık.

Amin canım inşallah hepimie hayırlı evlat nasip etsin Rabbim. Fikrim olursa önceden herhangi bir durumda Bu planım olsun diye sorayım dedim. İnşallah benim hastanede de ekstra ücreti yoktur
Selamlar, özelde tahliller 1200.-TL dediler. Biz de devlette yaptırdık, sonuçlarını doktorumuza götüreceğiz.

Selamlar, özelde tahliller 1200.-TL dediler. Biz de devlette yaptırdık, sonuçlarını doktorumuza götüreceğiz.
Özel Hastaneler e yetişmek mümkün değil.tabiri caizse elini versen kolunu kurtaramiyorsun.hani insan diyor bebeğim için veririm olsun ama belli bir gelir var özelde daha kısa sürüyor işlemler can atıyorum ama gücümüz yetmiyor.SGK olmayınca tam özelden alıyorlar yani paran yoksa devlette günlerce sıra bekle tahlil sonuçları ni bekle diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…