5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Canm ben cumartesi gittim 10,5 mm. Dr lar neden açıklama yapmaz ki. Benim arkadaşın da böyle olmuştu. Kız gitti başka dra geç döllenmeden olabilir dediler. Allah'ın izniyle önemli bişe yoktur. Üzülme
Ayrıca kuzenimin eşi de hamile benden 2 hafta önceydi onun. Onun kese de 10,8 mm demişler.

Ayrıca kuzenimin eşi de hamile benden 2 hafta önceydi onun. Onun kese de 10,8 mm demişler.

Hımm yanı onun da o Zaman sana göre daha az gelişmiş canım...neye göre belirliyorlar bunu bi açıklama yapsalar şimdi cumaya kadar gerilerek bekleyeceğim..

merhaba kızlar benimde ikinci çocuğum olacak kısmetse perşembe günü öğrendim gebe olduğumu şu anda beş haftalık Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..bu arada bu görüntülü gebelik bilgileri nereden nasıl ayarlanıyor acaba bana da söylermisiniz

ya kızlar betam 22.500 çıktı cumartesi günü acaba kese ve bebeği görmek için yeterlimi?

İnsallah gorursun canim.ben ankaradayim liv hospitala gidiyorum.sen hangi hastaneye gidiyorsun
canım ben Tuncay Nas'a gidiyorum Gazi Üniversitesinin hocası ama dışarda bakıyor doğumuda özel hastanede yaptırıyor bakalım daha yeni başladık umarım onla devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…