- 19 Nisan 2016
- 35
- 16
- 38
Ayrıca kuzenimin eşi de hamile benden 2 hafta önceydi onun. Onun kese de 10,8 mm demişler.Canm ben cumartesi gittim 10,5 mm. Dr lar neden açıklama yapmaz ki. Benim arkadaşın da böyle olmuştu. Kız gitti başka dra geç döllenmeden olabilir dediler. Allah'ın izniyle önemli bişe yoktur. Üzülme
Ayrıca kuzenimin eşi de hamile benden 2 hafta önceydi onun. Onun kese de 10,8 mm demişler.
Benim Dr da öyle dedi.3 ay dolunca sesli dinletiyorum dedi.Dr aldiysa kalp atışını korkma canımcanım g,tt,k doktora ben görüyorum duyuyorum dedi ama bi duymadık henüz ama kalp atışı var dedi
Öyle canım yaa.başka bir Dr a görün.2 hafta bekleme için rahat ederdoktorlar nasıl göndereceklerini bilmiyorlar bir aıklama bir izah etme yok maalesef
Benim 5+4 te 1.7 cm di cnmArkadaşlar az önce kesemizi gördük ama 3.5 mm doktor kafamı karıştırdıhaftasına göre küçük görünüyor dedi cuma tekrar bakalım dedi...sizce nasıl benimle aynı haftada olan arkadaşlarım?
Benim 5+4 te 1.7 cm di cnm
Cnm ben o günde gittiğimde hcg 17000 di ve evet 17 mm oluyo...sen Kac gunluksun tam olarak.... belki geç dollenme fln dir.Canım hcg değerim 3400 sanıyorum normal değil mi? 17 mm oluyor 1.7 cm benim ki 3.5 mm
Cnm ben o günde gittiğimde hcg 17000 di ve evet 17 mm oluyo...sen Kac gunluksun tam olarak.... belki geç dollenme fln dir.
İnsallah gorursun canim.ben ankaradayim liv hospitala gidiyorum.sen hangi hastaneye gidiyorsunkızlar merhaba benim yarın ilk kontrolüm var inşallah keseyi görürüz ankarada olan varmı hangi hastane hangi dr. gidiyorsunuz :)
kızlar merhaba benim yarın ilk kontrolüm var inşallah keseyi görürüz ankarada olan varmı hangi hastane hangi dr. gidiyorsunuz :)
Allah allah biz 6. Haftada dinledik baya doktora göre değiliyo demekki:0Benim Dr da öyle dedi.3 ay dolunca sesli dinletiyorum dedi.Dr aldiysa kalp atışını korkma canım
Canım muayene ücreti va be kadar memnun musun?İnsallah gorursun canim.ben ankaradayim liv hospitala gidiyorum.sen hangi hastaneye gidiyorsun
Cok memnunum doktorumdan hastaneden.380 tl muayene ucreti testler falan biraz fazla tutuyor ama olsun katlaniyoruz artikCanım muayene ücreti va be kadar memnun musun?
O zaman geç dollenme gibi görünüyor icini ferah tut cnm24 nisan adet olmam gereken tarih yanı 8 gün gecikti adetim...3-4 gün gecikmiş gibi adetin falan dedi...
canım ben Tuncay Nas'a gidiyorum Gazi Üniversitesinin hocası ama dışarda bakıyor doğumuda özel hastanede yaptırıyor bakalım daha yeni başladık umarım onla devam ederimİnsallah gorursun canim.ben ankaradayim liv hospitala gidiyorum.sen hangi hastaneye gidiyorsun