5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Bende de aynı şekilde zonklama oluyor ara ara. Her farklı ağrıda ayrı korkuyorum. Ama çok kafaya takmamaya çalışıyorum. Daha önce düşük yapmıştım, aklım hep ağrılarda. Ama olacak olana da bazen çare bulmak zor. En iyisi dua ediyorum. Sürekli kanamam var mı diye kontrol ediyorum.
Aynen öyle gülüm ya bende öyleyim. Bulantı azalinca bile korkuyorum bazen.

Bulantı rahatsız ediyor ama bebeğinden geldiğini bilince çok mutlu oluyorsun. Benim de her zaman olmuyo bulantı korkmayın kızlar bulantısız hamilelik geçirdiğiniz için mutlu olun :) iyi beslenin bebişiniz de yararlansın bundan :anneadayı:

Bulantı rahatsız ediyor ama bebeğinden geldiğini bilince çok mutlu oluyorsun. Benim de her zaman olmuyo bulantı korkmayın kızlar bulantısız hamilelik geçirdiğiniz için mutlu olun :) iyi beslenin bebişiniz de yararlansın bundan :anneadayı:
Geçen tv de bir dr söylerken denk geldim bulantı gebeliğin devam ettiğini gösteriyor dedi az olunca yada hiç bulantı olmayınca tedirgin oluyorum

Geçen tv de bir dr söylerken denk geldim bulantı gebeliğin devam ettiğini gösteriyor dedi az olunca yada hiç bulantı olmayınca tedirgin oluyorum
Hiç tedirgin olma bence az da olsa var diyosun. Bazı insanlarda çok oluyo doğuma kadar devam ediyomuş bazılarında da fazla olmuyo işte onlar bizleriz :)

Hiç tedirgin olma bence az da olsa var diyosun. Bazı insanlarda çok oluyo doğuma kadar devam ediyomuş bazılarında da fazla olmuyo işte onlar bizleriz :)
Rabbim sagsaglim nasip etsin insallah canım.arada baya baya takıyorum ne yalan soyleyleyim ama olacak olana da hicbirsey yapamıyoruz.

Arkadaslar bugun ilk randevumdu bugun 5+5 deyim, keseyi gorduk ama icinde hic bisey goremedik. Endiselencek bisey yok dediler ama tedirgin oldum. Kese 10mm de gornmeyebilir dedi, ayni durumda olan varmi? Iki hafta sonra yine gidicem

Arkadaslar bugun ilk randevumdu bugun 5+5 deyim, keseyi gorduk ama icinde hic bisey goremedik. Endiselencek bisey yok dediler ama tedirgin oldum. Kese 10mm de gornmeyebilir dedi, ayni durumda olan varmi? Iki hafta sonra yine gidicem
Korkma cnm bende 5.5 te gittim kese gorundu
12"]Arkadaslar bugun ilk randevumdu bugun 5+5 deyim, keseyi gorduk ama icinde hic bisey goremedik. Endiselencek bisey yok dediler ama tedirgin oldum. Kese 10mm de gornmeyebilir dedi, ayni durumda olan varmi? Iki hafta sonra yine gidicem[/QUOTE]
Cnm korkma bende 5.5 te keseyi gordum 16.8 mm di bugun gittik doktor kalp atisini duydu 15 gun sonra tekrar gidicez rabbim herkese kucagina almayi nasip etsin

Bulantı ile gebeligin sağlıklı devam ettiğini söyleyen doktora şaşırdım :KK70: ben oğlumda baştan sona tek bulantı yaşamadım vallaa çok rahattım, şimdi bugün 5+3 ve kahvaltı dan sonra midem bulanmaya başladı ama nedendir bilmem hamileliğe bağlamadim hemen hiç yaşamadığım için bilmiyorum :KK16:

Merhabalar kızlar geçen hafta çok iyiydim hiç bir belirti yoktu az bel ağrısı dışında 1-2 gundur belim karnım ağrıyor asırı halsizim keyifsizim miğdem bulanmakla bulanmama arasında çok kötü uyku duzenim iyi çok sukur. inşAllah biran önce düzene girerdee rahata kavusuruz hepimiz. c.tesi günü kalp atısı için dr. gidicem inşAllah duyariz miniğimin kalp atışını :KK70:

Bulantı ile gebeligin sağlıklı devam ettiğini söyleyen doktora şaşırdım :KK70: ben oğlumda baştan sona tek bulantı yaşamadım vallaa çok rahattım, şimdi bugün 5+3 ve kahvaltı dan sonra midem bulanmaya başladı ama nedendir bilmem hamileliğe bağlamadim hemen hiç yaşamadığım için bilmiyorum :KK16:
Bende şaşırdım ama adam aynen öyle söyledi canım

Arkadaşlar az önce kesemizi gördük ama 3.5 mm doktor kafamı karıştırdı :KK43: haftasına göre küçük görünüyor dedi cuma tekrar bakalım dedi...sizce nasıl benimle aynı haftada olan arkadaşlarım?

Arkadaşlar az önce kesemizi gördük ama 3.5 mm doktor kafamı karıştırdı :KK43: haftasına göre küçük görünüyor dedi cuma tekrar bakalım dedi...sizce nasıl benimle aynı haftada olan arkadaşlarım?
Canm ben cumartesi gittim 10,5 mm. Dr lar neden açıklama yapmaz ki. Benim arkadaşın da böyle olmuştu. Kız gitti başka dra geç döllenmeden olabilir dediler. Allah'ın izniyle önemli bişe yoktur. Üzülme

Canm ben cumartesi gittim 10,5 mm. Dr lar neden açıklama yapmaz ki. Benim arkadaşın da böyle olmuştu. Kız gitti başka dra geç döllenmeden olabilir dediler. Allah'ın izniyle önemli bişe yoktur. Üzülme

İnşallah canım hiçbir açıklama da yapmadı iyi ya da kötü :KK43: ama surat ifadesinden çok da normal olmadığını düşündüm bu 3.5 mm nin...

X