5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

canım ben Tuncay Nas'a gidiyorum Gazi Üniversitesinin hocası ama dışarda bakıyor doğumuda özel hastanede yaptırıyor bakalım daha yeni başladık umarım onla devam ederim
Umarim memnun kalirsin.benimkide Ali Ergun eski gata anabilim dali baskani.onunda muaynehanesi var ama ben hastanede gitmeyi tercih ettim.cok metettiler.umarim hersey yolunda gider saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi

Kızlar bende bugün gittim kese yanında kanama vardı ama küçülmeye başlamışve yolk ggözüktü bebek de gözüktü ama çok küçük dedi on gün sonra gel kalp atislaniri dinleri dedi Protestan ve coraspin içmeye devam ims kalp atışlarını da duyarız

Kızlar merhaba,
Bu sabah işyeri çok soğuktu, her yerimi sardım ama yine de ayaklarım ve belim çok üşüdü, şimdi belimi tutamıyorum. Belim o kadar ağrıyor ki midem bulanıyor gibi hissediyorum. Karnımda da hafif ağrı var. Hamileyken çalışmak çok zor. Korkuyorum da, çünkü bazı zamanlar kendimi çok zorluyorum.

Mide bulantısı olmayan arkadaşlar sakın bulantı istemeyin bebegi hissedeyim die bende siz gibi bulanmıyor die die nazar değidirdim kendime bu haftaya mide bulantısı ile başladım ve ne yersem cıkarıyorum sadece cubuk kraker rahatlatoyor midemi

bence hiç endişelenme her bebek eşit hızda büyür diye bi kural yok ayrıca geç döllenme de olabilir biçok açıklaması vardır bence stres yapıp bebeği de boş yere kötü etkileme

bence hiç endişelenme her bebek eşit hızda büyür diye bi kural yok ayrıca geç döllenme de olabilir biçok açıklaması vardır bence stres yapıp bebeği de boş yere kötü etkileme

Evet doktorum bi açıklama yapsa içim rahat edecekti ama ben hiç kötü hissetmiyorum biliyorum bebeğim nazlı büyüyor bizde yakalayacağız sadece geç döllendi diye düşünüyorum...

Bugün Dr gittim 15 gün önce girmiştim ama korku ,heyecan vardi.şükür ki bebeğim normal gelişiyor 9 haftaligiz

Ben 3 gun biraktim dun yine ictim
Pazartesi gunu doktorda ilk randevum var belki ondan sonra daha bir farkli olur, cunku su an bebis varmis gibi hissetmiyorum.
Sen biraktinmi?
BNDE BIRAKAMADIM DUYGULARIMA TERCÜMAN OLDUN BNDE HALA BEBİŞ AR GİBİ HİSSETMİYORUM Bİ AN ÖNCE BEŞ AYLIK OLSAM KEŞKE

MERHABA MELEKLERİM SİZE BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİRŞEY SORUCAM BEBEGİMİZİN KALBİ İÇİN BUGÜN DOKTORA GİTTİK OLUŞMUŞ DEDİ O ANKİ HEYECANLA SORMAMIŞIM BU RESSİMDE BEBEĞM O SİYAHLIĞIN TAMAMI MI YOKSA SİYAHLIĞIN İÇİNDEKİ BEYAZLIK MI LÜTFEN HEMEN CEVAP YAZIN :)

Eklentiler

• IMG-20160502-WA0005.jpeg
    28,6 KB · Görüntüleme: 163
Benim agzimin tadı yok.ne yeseniz bos.midem de bir tuhaf bulantı mi ne anlamadım.6 bitti 7 .haftanin içindeyim.yolculuk yapıyorum hergün 3 saat.ne olacak bulantilar bilmiyorum. Çubuk kraker kurtarıyor ama zor geçiyor

Doktorlar biliyor.bizim tahminlerimiz yanlış oluyor. Sorun yoktur sıkıntı yapma.bizim de kese çok büyük tu doktorum takılma buna dedi.bizimki geç döllenmiş alttan baktı doktor küçük tu.biz zor gördük o kalp atışını bile duyduğunu söyledi.

MASALLAH SAGLIKLA ALIRIZ İNSALLAH KCAGIMIZA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…