Umarim memnun kalirsin.benimkide Ali Ergun eski gata anabilim dali baskani.onunda muaynehanesi var ama ben hastanede gitmeyi tercih ettim.cok metettiler.umarim hersey yolunda gider saglikla kucaklarimiza aliriz bebeklerimizicanım ben Tuncay Nas'a gidiyorum Gazi Üniversitesinin hocası ama dışarda bakıyor doğumuda özel hastanede yaptırıyor bakalım daha yeni başladık umarım onla devam ederim
Canım hcg değerim olması gerektiği gibi sadece kese küçük inşallah yakalarız bizde normal mm leri...O zaman geç dollenme gibi görünüyor icini ferah tut cnm
bence hiç endişelenme her bebek eşit hızda büyür diye bi kural yok ayrıca geç döllenme de olabilir biçok açıklaması vardır bence stres yapıp bebeği de boş yere kötü etkilemeArkadaşlar az önce kesemizi gördük ama 3.5 mm doktor kafamı karıştırdıhaftasına göre küçük görünüyor dedi cuma tekrar bakalım dedi...sizce nasıl benimle aynı haftada olan arkadaşlarım?
Evet gülüm oyle aynenAllah allah biz 6. Haftada dinledik baya doktora göre değiliyo demekki:0
bence hiç endişelenme her bebek eşit hızda büyür diye bi kural yok ayrıca geç döllenme de olabilir biçok açıklaması vardır bence stres yapıp bebeği de boş yere kötü etkileme
http://www.drkemalhukmen.com/oku.asp?id=75026 canm sordum Bi dr a okursunEvet doktorum bi açıklama yapsa içim rahat edecekti ama ben hiç kötü hissetmiyorum biliyorum bebeğim nazlı büyüyor bizde yakalayacağız sadece geç döllendi diye düşünüyorum...
BNDE BIRAKAMADIM DUYGULARIMA TERCÜMAN OLDUN BNDE HALA BEBİŞ AR GİBİ HİSSETMİYORUMBen 3 gun biraktim dun yine ictim
Pazartesi gunu doktorda ilk randevum var belki ondan sonra daha bir farkli olur, cunku su an bebis varmis gibi hissetmiyorum.
Sen biraktinmi?
ON GÜN İÇİNDE HİÇ BÜYÜMEMİŞ O ZAMANBeyaz bebek.siyah kese
BUGUN TAM 6Kaç haftalık
MASALLAH SAGLIKLA ALIRIZ İNSALLAH KCAGIMIZA :)Doktorlar biliyor.bizim tahminlerimiz yanlış oluyor. Sorun yoktur sıkıntı yapma.bizim de kese çok büyük tu doktorum takılma buna dedi.bizimki geç döllenmiş alttan baktı doktor küçük tu.biz zor gördük o kalp atışını bile duyduğunu söyledi.