Can'ım internette programlar var Google dan ara son adet tarihini ve süresini giriyorsun sana kaç haftalık olduğunu söylüyor zatenMerhaba kizlarr benim adet dongum 32 34 arasinda degisiyo 22 martta adet oldum 7 gun surdu 27 nisan bhcg 114 29 nisanda 476 cikti ama kac haftalik hamileyim hesaplayamiyorum ovulasyon testlerim boyledi bir fkriniz varmi ekte bakabilirseniz cok sevinirim
Bu kadar çok test mi yaptınYani son adet tarihine gore mi hesaplicam yoksa ovulasyon mi kese kalp atisi ne zaman duyabilirim o yuzden merak ediyorum
Xok[/QUOTE]Çok iyi anlıyorum seni bende öyle oldum kese buyuyomu gayet iyi dedi bebek dedim onun için perşembe gel dedi bakalim 5 mayista gidicem bakalim bebek gozulecekmiOTE="rubiii, post: 46287283, member: 651542"]Kese gorundu canm bugun sadece. 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi. Baskada biseycikk demedi. Zaten baska doktora aldim bile randevu. Konusmuyor ki kadin bisey soylemiyor baska. Son adet tarihine gore 5 hafta gecmis, kese gorcektik bugum dedi, bakti ve nekadar oldugunu soyledi kesenin bukadar baska aciklama yapmadi, benimde beynim durdu sanki, ne sorcagimi bilemedim ciktim
Benim doktorum 7. de cagirdi en erken dedi oda :/Kızlar ben de 5.haftadayım.iyi bir doktorum var haftaya çarşamba perşembe gibi çağırdı kalp atışları için. O da 6 hafta bitmiş oluo sanırım. İnş hayırlısı ile hepimiz duyarız
Neden kötüleştin Can'ım? Bulantıların mı çok oluyor? Benim şuan hiç yok herşeyi yiyip içebiliyorum bir tek özellikle ayakta fazla durunca veya yanlış pozisyonda oturunca belimden sırtıma doğru bir ağrı oluyor Dayanamıyorum hemen düz oturuyorum sırtıma birşey koyuyorum geçiyor sonra tekrar tekrar devam ediyor.Gece de sırt üstü yatabiliyorum gece dönüyorum ama en rahatı sırtüstü benim için.Sanırım ben de en büyük ve tek sıkıntı sırt ve bel ağrısı
Günaydın canım.Allah yardımcın olsun inşallah mide bulantısı çok zor.Bu arada 9.haftana girmişsin bebeğinin kalp atışlarını duymuşsundurEwet midé bulantısı başta olmak üzere. .. halsizlik, yorgunluk hissi, duygusal dalgalanmalar... Şuan 8 haftam bitiyor 2 gündür biraz daha iyi gibiyim ama geçtiğimiz ay beni resmen bitirdi, gücümü tüketti. .. ki ben hassas bir insan değilim. . Kendimi taniyamiyorum
benim 6. hafta dedi ve başladı bulanmaya kalp atışlarını duyunca oda artmaya başladı çok yemek yada yememek bulantı sebebi olabiliyor o yuzden artık bana anormal bi durum gibi gelmiyor ama osyal hayat sıfır insanlar yemek yerken sen başka masada oturmak zorunda kalabiliyorsun ve sürekli hasta muamelesi görüyorsunGünaydın kızlar hayırlı günleriniz olsun inşallah. 8.haftamda berbattı mide bulantısı uykusuzluk(bütün gün uyumama rağmen) halsizlik, 9.haftam daha iyiydi uyku dışında bi problemim olmadı bugün 10.haftama girdim ve mide bulantısı kusmayla başladım güneinşallah tüm hafta böyle gitmez. Midem bulanmıyo diye üzülmeyin kızlarr bizi uzun bi yol bekliyo. Bulandığı zamanda keşke artık bulanmasa diye yazarsınızz Hamiş olan arkadaşlarım hep beraber bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah ,
Gunaydinn ben de arada bir bulanti olsa da bebeğimin varlığını hissetsem diyorum çünkü şimdiye kadar hiç olmadı ve onu sadece ultrasonda gördüğümde kalp atışını duyduğumda hissedebiliyorum. Bir dahaki randevuya kadar tedirginlikle bekliyorumGünaydın kızlar hayırlı günleriniz olsun inşallah. 8.haftamda berbattı mide bulantısı uykusuzluk(bütün gün uyumama rağmen) halsizlik, 9.haftam daha iyiydi uyku dışında bi problemim olmadı bugün 10.haftama girdim ve mide bulantısı kusmayla başladım güneinşallah tüm hafta böyle gitmez. Midem bulanmıyo diye üzülmeyin kızlarr bizi uzun bi yol bekliyo. Bulandığı zamanda keşke artık bulanmasa diye yazarsınızz Hamiş olan arkadaşlarım hep beraber bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah ,
Hayırlı olsun canım bebişinin kalp sesini duymana çok sevindim. 8. hatta 9. haftaya kadar hep hasta gibi hissettim ben 2 gündür çok iyiydim ama bu sabah herşey başa sardı. Bugünlerde geçicek ama çok zorluyo beni. İnsan bi süre sonra alışıyo ama psikoloji denen şey sıfırlanıyo.benim 6. hafta dedi ve başladı bulanmaya kalp atışlarını duyunca oda artmaya başladı çok yemek yada yememek bulantı sebebi olabiliyor o yuzden artık bana anormal bi durum gibi gelmiyor ama osyal hayat sıfır insanlar yemek yerken sen başka masada oturmak zorunda kalabiliyorsun ve sürekli hasta muamelesi görüyorsun
Ahh canım yaa bende öyle düşünüyorum bulanması sağlıklı bi gebelik diolar ama başlıcam demelerineGunaydinn ben de arada bir bulanti olsa da bebeğimin varlığını hissetsem diyorum çünkü şimdiye kadar hiç olmadı ve onu sadece ultrasonda gördüğümde kalp atışını duyduğumda hissedebiliyorum. Bir dahaki randevuya kadar tedirginlikle bekliyorum
6+1 de duydum ama net degildi 7 hafta en ideali benceArkadaslarim karindan kalp atisini kacinci haftada duydunuz? Ben ne zaman gideyim dr a sizce?
canım bende nedense artık midem bulansın istiyorum sanki hiç belirti yok gibi korkuyorum bu sefer acaba bebegi bir şey olmuşmu diye hatta kocamdan gizli bir doktora gitsem mi diyorum yakalanırım diye korkuyorum :)Günaydın arkadaşlarBenim hiç midem bulantım yok sadece belim çok ağrıyor.Bebeğimi görmeme 10 gün kaldı (doktorumun verdiği tarihe göre) umarım bebeğim yerinde rahattır.Hissetmek istiyorum artık onu
Aynen bende öyleyimcanım bende nedense artık midem bulansın istiyorum sanki hiç belirti yok gibi korkuyorum bu sefer acaba bebegi bir şey olmuşmu diye hatta kocamdan gizli bir doktora gitsem mi diyorum yakalanırım diye korkuyorum :)
bende çok korkuyorum hiç belirti yokAhh canım yaa bende öyle düşünüyorum bulanması sağlıklı bi gebelik diolar ama başlıcam demelerinemahvoluyorum ve herkesin midesi bulancak diye bişi yok bence şanslısın. Sen vücudunda herhangi rahatsızlık bi kanama falan hissetmiyosan ağrın falan olmuyosa herşey yolunda demektir bırak bulanmayıversin.
Bende de aynı şekilde zonklama oluyor ara ara. Her farklı ağrıda ayrı korkuyorum. Ama çok kafaya takmamaya çalışıyorum. Daha önce düşük yapmıştım, aklım hep ağrılarda. Ama olacak olana da bazen çare bulmak zor. En iyisi dua ediyorum. Sürekli kanamam var mı diye kontrol ediyorum.gülüm bendeki ağrı vajinada değil daha içerilerde oldu rahimde olduğunu resmen hissettim 10 dk kadar oldu sonra geçti.ama zonkladı resmen yaa çok fenaydı.düşünmekten kafayı yicem artık