5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Günaydın kizlar.... Nasılsıniz?
Ben biraz daha iyiyim, birsey soracağım sizlere..
8 haftalık hamileyim suan, yolculuk yapmam sorun olur mu sizce? Bu konuda bilginiz var mı?
Yolculuğu önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyoruz ama bn kararsızım. .. gidiş uçakla 1 saat donus kendi aracimizla 12 saat

8 haftalık hamileyim suan, yolculuk yapmam sorun olur mu sizce? Bu konuda bilginiz var mı?
Yolculuğu önümüzdeki hafta yapmayı düşünüyoruz ama bn kararsızım. .. gidiş uçakla 1 saat donus kendi aracimizla 12 saat
Hayrlı sabahlar Canım.Doktorlar 6.aya kadar uçak yolculuğu yağabilirsiniz diyorlar.6.ay ve sonrası için doktor kontrolünde oluyor.şuan yolculuk yapmanda bir sıkıntı yok tabi yine de doktorunla görüşmelisin çünkü Allah korusun düşük tehliken varsa önermeyebilir.tabi otobüs yolculuğunu da bildiğim kadarı ile hamileliğin sonuna kadar yapabiliyorsun çünkü herhangi bir yükseklik basıncı yok

Merhaba kızlar bende 9+6 günlük hamileyim benim bebekler ikiz di aka birinin kalbi 7 haftalikken durdu diğeri suan gayet iyi 9 mayısta ikili tarama testimiz var rabbim sağlıcakla kucağımi za alMayıs nasip etsin inşallah
Hoşgeldin canım... bebişlerinden biri için üzüldüm ama diğeri seninleymiş çok şükür Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inş.:KK54:

Günaydın :anneadayı:
Eğer lekelenme vs yoksa yani düşük tehdidin yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yine doktorundan bilgi alman daha iyi olur.

Tarihlerimiz ayniymis :anneadayı: canım ben geçen hafta doktoruma sordum 8 saatlik araba yolculugunu. Ben sana git veya gitme diyemem dedi risk her zaman var dedi ben de gitmekten vazgeçtim. Bir de 4 saatlik ucak yolculuğu planimiz vardı ona gidebilirsin uçakta sıkıntı yok dedi.

Hoşgeldin canım... bebişlerinden biri için üzüldüm ama diğeri seninleymiş çok şükür Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin inş.:KK54:

Günaydın :anneadayı:
Eğer lekelenme vs yoksa yani düşük tehdidin yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama yine doktorundan bilgi alman daha iyi olur.

Doktorum 13. Haftaya kadar yolculuk önermem dedi, gidiş uçakla iyi sorun değil dedi..
Yanlız söyle bir durum var, donus özel aracimizla olacak, istediğim kadar mola verebiliriz, arkada uzanıp uyuyabilirim... yani çok zorlanacagimi düşünmüyorum. .. buna rağmen doktorumun söylediği kafamı karistiriyor

Tarihlerimiz ayniymis :anneadayı: canım ben geçen hafta doktoruma sordum 8 saatlik araba yolculugunu. Ben sana git veya gitme diyemem dedi risk her zaman var dedi ben de gitmekten vazgeçtim. Bir de 4 saatlik ucak yolculuğu planimiz vardı ona gidebilirsin uçakta sıkıntı yok dedi.

Ewet ayniyiz :)
Evde olunca ben daha çok bunalıp, halsiz düşüyorum. .. çok kararsizim

Canim peki ne tedbir aliyorsun?burdaki arkadaslar kayisi kurusunun faydali oldugunu soylediler.bu gun almayi dusunuyorum.bence faydasi olur
Kuru kayısı, kuru incir, pekmez denedim maalesef faydası olmadı, şurup içtim son çare ama bünyeden bünyeye değişir tabi, bunları deneyin önce derim. 5-6 tane kayısı veya incir üstüne bol bol su

Hayrlı sabahlar Canım.Doktorlar 6.aya kadar uçak yolculuğu yağabilirsiniz diyorlar.6.ay ve sonrası için doktor kontrolünde oluyor.şuan yolculuk yapmanda bir sıkıntı yok tabi yine de doktorunla görüşmelisin çünkü Allah korusun düşük tehliken varsa önermeyebilir.tabi otobüs yolculuğunu da bildiğim kadarı ile hamileliğin sonuna kadar yapabiliyorsun çünkü herhangi bir yükseklik basıncı yok

3 gün önce muayne oldum, düşük tehlikem yok çok sukur... Doktorum onermedigini söyledi sadece... Bende gitmek istiyorum... kendi aracimizla olduğu için ve istediğim zaman arkada da uzanabilirim diye sorun olmaz diye düşünüyorum. .. yine de bilemedim doktorum razı gelmedi çünkü. . Gitmeden de yine muayne olur öyle çıkarım yola diye dusunuyorum

Doktor 2 saatin üstünde araba yolculuğu önermiyorum dedi bize, internetten de aynı şekilde bir kaç doktorun önerisini görmüştüm.

kızlar günaydın.
doktorum bana lierac diye bi krem verdi. vücudumda çatlama olmasın diye dermo kozmetik olarak geçiyor. sizlerde konuşun doktorlarınızla. çatlamaları engellemek için şimdiden önlem almak gerekiyomuş

kızlar bişey sorucam bende doktora gidicem de bu hafta alttan muayne ediyo mu ya ben çok gerildim

kızlar günaydın.
doktorum bana lierac diye bi krem verdi. vücudumda çatlama olmasın diye dermo kozmetik olarak geçiyor. sizlerde konuşun doktorlarınızla. çatlamaları engellemek için şimdiden önlem almak gerekiyomuş
ben Bio Oil aldım tavsiye eden çok olmuştu umarım işe yarar

bio oili ben yüzümde çiller var onun için kullanıyorum. yüzüm için çok memnun kaldım. ama vücudumun diğer yerlerinde hiç denemedim

kızlar bişey sorucam bende doktora gidicem de bu hafta alttan muayne ediyo mu ya ben çok gerildim
beni alttan muayene etmedi doktorum. doktoruna istemediğini rahat olmadığını korktuğunu söyle anlayış gösterir

Sen de bebek gorundumu ayni
Kese gorundu canm bugun sadece. 2 hafta sonra gel kalp atisina bakalim dedi. Baskada biseycikk demedi. Zaten baska doktora aldim bile randevu. Konusmuyor ki kadin bisey soylemiyor baska. Son adet tarihine gore 5 hafta gecmis, kese gorcektik bugum dedi, bakti ve nekadar oldugunu soyledi kesenin bukadar baska aciklama yapmadi, benimde beynim durdu sanki, ne sorcagimi bilemedim ciktim

X