5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kese 4 cm ise çok küçük değil mi? Kesen çok güzel diyince bende sormayı unuttum.sağlıklı olsunda ben razıyım ya.
bence çok bile büyük canım benim son adet tarihim 16 mart ve dün 1.2 cm çıktı ben olmayabilir diye düşündüm ama en mantıklı o geldi sen ara sor dr bence sonuçta sende takip edeceksin usg okumayı öğretsin:KK70: güle güle büyüt bebeğini

bence çok bile büyük canım benim son adet tarihim 16 mart ve dün 1.2 cm çıktı ben olmayabilir diye düşündüm ama en mantıklı o geldi sen ara sor dr bence sonuçta sende takip edeceksin usg okumayı öğretsin:KK70: güle güle büyüt bebeğini
Aynı yerlerde aynı değerler yazıyor demi? Benim de adet tarihim 18 mart.doktorunda numarasını almadım ya yarın artık arayıp sorarım.valla ne meraklı ammelerim biz ya eskiden anneler cinsiyetini bile bilmeden doğum yaparlarmış.bu arada bugün kan ve idrar kültürü aldı ve dosya açtı ☺️

Gittik Can'ım duyamadı ama gördük böyle minicik Elmas gibi parlıyor pıt pıt pıt çok heyecanlandık ☺️ 2.kese de kanama gibi birşey var ve birtane kistin var dedi. progestan verdi içinde 30 tane var ama 15 gün kullancan.akşamları yatmadan önce bir tane fitil olarak kullancan ve ilişki yasak dedi.15 kullanıp doktora gidicem yine.
Düşük riskimi var diye sordum hayır kanamaya karşı tedbir dedi.
Size de bundan verdi mi fitil olarak?

canim aynisini bana da dedi doktor kistim ve minik bi kanamam varmis..progestan verdi banada ..ve gunde en az 2 litre su ic dedi bana progestan kadar onemli hatta dusugu onlemek icin daha etkili dedi..

su iciyoruz kizlar icip icip tuvalette git gel yapiyoruz :KK49::KK45:

Benim bebegim 6 haftalik. Sali gunku kontrolumde bebegin boyu 1.8mm dedi doktor. Kese boyu degil bebek boyu 1.8mmUlturasyon ykagidinda gordugunuz farkli biseydir

Gittik Can'ım duyamadı ama gördük böyle minicik Elmas gibi parlıyor pıt pıt pıt çok heyecanlandık ☺️ 2.kese de kanama gibi birşey var ve birtane kistin var dedi. progestan verdi içinde 30 tane var ama 15 gün kullancan.akşamları yatmadan önce bir tane fitil olarak kullancan ve ilişki yasak dedi.15 kullanıp doktora gidicem yine.
Canım bende de rahimde bir kanama varmış progestan verdi 100mg yumuşak kapsül yazıyor 30 tane var içinde. dr ne dedi hatırlamıyorum ama eczacı 3 defa işaretleyip ''tok'' yazmış. fitile benziyo bu ya nasıl içiyoruz anlamadım :KK57:

Canım bende de rahimde bir kanama varmış progestan verdi 100mg yumuşak kapsül yazıyor 30 tane var içinde. dr ne dedi hatırlamıyorum ama eczacı 3 defa işaretleyip ''tok'' yazmış. fitile benziyo bu ya nasıl içiyoruz anlamadım :KK57:
Can'ım doktor herkese farklı biçimde verebiliyormuş.benimki de 200 mg yumuşak kapsul.İnternette araştırdığım kadarı ile fitil olarak kullanıldığında daha çabuk etki ediyormuş,yoksa bana 30 gün boyunca ağızdan al derdi büyük ihtimalle.senin doktorun belki de kanaman daha küçük diye gerek duymamıştır belki.sen doktorunun dediğini yap bence canım

Can'ım doktor herkese farklı biçimde verebiliyormuş.benimki de 200 mg yumuşak kapsul.İnternette araştırdığım kadarı ile fitil olarak kullanıldığında daha çabuk etki ediyormuş,yoksa bana 30 gün boyunca ağızdan al derdi büyük ihtimalle.senin doktorun belki de kanaman daha küçük diye gerek duymamıştır belki.sen doktorunun dediğini yap bence canım
Öyle yapıcam artık. Drdan gelince içtim bi tane uyuttu hemen sabah bunu içip işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum :KK70:

Öyle yapıcam artık. Drdan gelince içtim bi tane uyuttu hemen sabah bunu içip işe nasıl gideceğim onu düşünüyorum :KK70:
Kıyamam ya 10 gün dayancan artık Can'ım benim onlar için herşeye değer ❤️10 gün sonra gel dedim mi sana? Ben 15 gün anda gideceğim yani tam 7 haftalık dolmuş olacak 8.haftaya gireceğim gün gideceğim hayrlısı ile

Benim bebegim 6 haftalik. Sali gunku kontrolumde bebegin boyu 1.8mm dedi doktor. Kese boyu degil bebek boyu 1.8mmUlturasyon ykagidinda gordugunuz farkli biseydir
Canim senin bebek olusmus ozaman kalp atışı duydun mu çünkü bebeği görünce artık bebeğin boyunu olcuyorlarmis 1.8 mm kese küçük yoksa benim Dr 1.2 cm kese boyu dedi kalp.at imi duyulmadigindan bebekten daha bahsedilmiyor

çok sevindim ne güzel yarına bende gidicem bana verirse yazarım inşallah kanama falan olmaz ikinci kesede.

çok sevindim ne güzel yarına bende gidicem bana verirse yazarım inşallah kanama falan olmaz ikinci kesede.
İnşallah Can'ım.aslında 2.kese dediğim doktorun ikiz gebelikten şüphelendiği kesemin hemen yanında duran keseye benzer şeydi.bugün tam kan tahlili verdim sonuçlarına baktım şimdi 3 tahlilim normalin üzerinde çıkmış ve özellikle MPV yüksek,kan pıhtılaşması olarak görünüyor.çok korkuyorum şuan çünkü bunlar hep düşüğe sebep oluyor.yarın doktoru arayacağım

Kızlar merhaba konumuz popüler olmuş ödül almışız Prensesler diye haber veriyim dedim:) bu arada biz 6+5 de gittik kalp atışı gördü doktor ama derinde diye duyamadık vajinal baksak duyarız ama gerek yok dedi kan tahlilleri falan da yaptı sorun yok dedi 1 ay sonra gel o zaman duyarız sesi adam çok iyi doktor ama çok rahat yaaaa ben Nasıl bekliycem 1 ay offfff muayene ücreti de çok gidiyim de bi kalp atışını duyuyum yapamıyorum inşallah bi sorun olmaz

Kıyamam ya 10 gün dayancan artık Can'ım benim onlar için herşeye değer ❤️10 gün sonra gel dedim mi sana? Ben 15 gün anda gideceğim yani tam 7 haftalık dolmuş olacak 8.haftaya gireceğim gün gideceğim hayrlısı ile
15 gün sonra gel dedi canım 2 hafta dişimi sıkacağım dediğin gibi :)

Merhabalar... Bende 6+2 hamileyim... Doktorum gecen hafta hafif kanamam oldugu için progestan vermişti günde 3 tane vajinal kullanıyorum ben, isterseniz agızdan da alabilirsiniz ama o uyku hali ve sersemlik yaptıgı için önerilmiyor...

Merhaba bu siteyi yaklaşık olarak 5 yıldır üye olmadan takip ediyorum.bigun hamile kalırsam yazicam demiştim.ve gün bugunmus. Bugün bebegimi gordum ve minik çarpan kalbini.aralık ayında bende varim allah in izniyle.bu arada su hamile günlüğünü yapamıyorum yardmci olur musunuz

Herhangi birnin hamile gunlugunun altinda hamile gunlugunu imza alanina eklemek kismina tikladiginizda acilan pencerede son regl tarihi giriyorsunuz araya tire- orta tire:)koymaz iseniz kabul etmiyor.ben sonradan farkettimde.bebeginiz ve sizin icin sorunsuz bir donem olsun.

Herhangi birnin hamile gunlugunun altinda hamile gunlugunu imza alanina eklemek kismina tikladiginizda acilan pencerede son regl tarihi giriyorsunuz araya tire- orta tire:)koymaz iseniz kabul etmiyor.ben sonradan farkettimde.bebeginiz ve sizin icin sorunsuz bir donem olsun.
Teşekkür ederim Bamteli34

Kızlar çayda kafein var,kahvede kafein var, bitki çayı yasak sıcak ne içebilirim derken derken sıcak suya bir dilim limon attım içine de biraz limon suyu ve şeker :KK70: aynısını bir de portakalla deneyeceğim :KK70:
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz hayırlı olsun :KK200::anneadayı::nazar:

X