5 haftalık hamile aralık 2016 anneleri

Kızlar t günaydın doktor kontrolünden çıktık benim uşaklar ikiz geliyor :emir_bebek::emir_bebek: birinin kalbini dinledik ama :110: kuzumun biri zayıfmış doktor yüzde 30 40 kaybedebiliriz dedi ondan dinletmedi kalbini inşallah oda kardeşi gibi gelişir büyür gelir Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzeldi:KK68::KK68::KK68:
Çift kese miydi cnm senin... hayirli olsun inşallah minik olanda tutunur hayata

canım senin ultrason kagıtlarına göre senle aynıyız dün doktora gittin kalp atışı duyuldumu yada bebek gözüktümü?
yok daha duyulmaz dedi 2 hafta sonra gel ama ben 2 dr birden gittiğimden cumartesi diğer dr gidip orda dinlemeyi planlıyorum 2 hafta ben bekleyemem sinir krizi olurum senin son adet tarihin ne

ya sayfa yönetici kimse kızlar bir liste yapsa kim kaç aylık ne zaman dogum gibi takip etsek karıştırıyorum ben hepinizi?

yok daha duyulmaz dedi 2 hafta sonra gel ama ben 2 dr birden gittiğimden cumartesi diğer dr gidip orda dinlemeyi planlıyorum 2 hafta ben bekleyemem sinir krizi olurum senin son adet tarihin ne
16 mart yada 17 si net aklımda degil ama benim 22.12.2016 dogum tarihim olacak kısmetse bizde cuma gidecez kalp atışını duymaya ama bende ne mide bulantısı ne iştah hiç bir şey yok arada kasık agrısı oluyor o kadar normal mi acaba

16 mart yada 17 si net aklımda degil ama benim 22.12.2016 dogum tarihim olacak kısmetse bizde cuma gidecez kalp atışını duymaya ama bende ne mide bulantısı ne iştah hiç bir şey yok arada kasık agrısı oluyor o kadar normal mi acaba
evet canım aynı bende tam 16 mı 17 mi belli dğil ozmaan canım birlikte takip edelim cidden bende merak ediyorum

Bugun biraz fazla oldu da korktum bende ... arada oluyo böyle içerde ufak ufak igne batiyo sanki
o iğne batması hissini ben doktora söyledim gebeliğin ilk zamanlarında çoğu kadında sistit olurmuş. tahlil yaptı gerçekten çıktı ona göre ilaç verdi. sizinki de ondan mıdır bilmiyorum tabi ama bana doktor söyledi idrar yolu enfeksiyonu sebep oluyormuş o iğne batma hissine. siz de bir sorun isterseniz

o iğne batması hissini ben doktora söyledim gebeliğin ilk zamanlarında çoğu kadında sistit olurmuş. tahlil yaptı gerçekten çıktı ona göre ilaç verdi. sizinki de ondan mıdır bilmiyorum tabi ama bana doktor söyledi idrar yolu enfeksiyonu sebep oluyormuş o iğne batma hissine. siz de bir sorun isterseniz
Benimde tahlillerimi hatta idrar kültürü yaptı hiç bişey gözükmüyor dedi siz ve bebek sagliklisiniz dedi hep böyle devam edin ama batma olursa bi litre suya 1 çay bardağı sirke koyun ve vajinal bölgeyi yıkayın dedi

istersen paylaş resmi ben sana söleyeyim ama kalp atışını ben duymadığımdan onun nerde olduğunu bilemem ben doktora sordum nerden ben de takip edecem diye oda bana gösterdi tabi cihazdan cihaza değişebilir
13077216_10153544814000924_995111920_n.jpg

bu bendeki resim

Kızlar yarına 5+2 olucaz doktor kalp atışını bi ihtimal duyabilir mi ki cok merak ettim bugün. Kan tahlilimde pozitif çıktı inşallah şimdi kese ve kalp atışlarında sıra :) bu arada 2li test yapmayı düşünmüyorum yapacak arkadaşlar da eger ki bebeginizin zihinsel faaliyetlerinde sıkıntı görülürse ondan vazgececekseniz yaptırın diğer türlü aklınızı bulandirmayin hamileliginizi zehir etmeyin Rabbim hayirla sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah :)

Canim resmin altarafinda yazması lazım bak benim ikinci resimde haftası ve uzunluğu yazıyor ga 1.21cm gs 5w 2d şeklinde

ilk keseye bakmaya gittiğimizde bize de öyle bir resim verilmişti 5w5d iken 0.2 mm yazıyordu . ama bu resimde o bilgi yok ne yazıkki

Kizlar bwnde 5 haftalik hamileyim.bu ikinci.bebegim olacak ins kan degerim 7235 cikdi kese olusmus bekliyoruz kalp atisini rabbim.herkesinkinide benimkinide sag salim dogmasini nasip.etsin

ilk keseye bakmaya gittiğimizde bize de öyle bir resim verilmişti 5w5d iken 0.2 mm yazıyordu . ama bu resimde o bilgi yok ne yazıkki
Hepsi ayrı ayrı hesapliyor ben kafayı yicem cidden bu konuyu çözemedim gitti neyse artık allaha güvenip ona emanet ediyorum yoksa Drlar in ben 6 sene tip okudum triplerini cekemicem bişey soruyorsun cevap bile vermeye useniyor onun 1000nci hastasının ama ben birinci bebeğim ve 1 milyon soru var aklımda

Haftaya gidicem gittiğimde sorayım bari

Mide bulantısı ve iştah bende de yok canım. Bazen midem yanıyor gibi ama zaten biraz rahatsızdı. Ağrılarım var; karnımda, belimde. Bazen bacağıma vuruyor. Bazen alt kısımda zonklama oluyor. Geçende birgün çok yorgunken kasığım attı sürekli :/ Yani birşeyler var da mide bulantısı yok henüz.

Mide bulantısı ve iştah bende de yok canım. Bazen midem yanıyor gibi ama zaten biraz rahatsızdı. Ağrılarım var; karnımda, belimde. Bazen bacağıma vuruyor. Bazen alt kısımda zonklama oluyor. Geçende birgün çok yorgunken kasığım attı sürekli :/ Yani birşeyler var da mide bulantısı yok henüz.
kızlar 6. haftaya tam girmemişsiniz dünden beri hani mide bulantısı olur lavaboya gidersiniz ya o öyle olmuyor benim şuan kokulara aşırı hassasiyetim var eğer koku beni rahatsız ettiyse saniyesin öğürtü ve çıkarma oluyor bende gebelik öncesi hımm midem bulanıyor oluyordum ama değilmiş bu bambaşka bişey öle ben lavaboya gideyim çıkarayım demeye zamanınız olmuyor ya koşarak gidersiniz yada halı yıkatırsınız :KK43:

kızlar 6. haftaya tam girmemişsiniz dünden beri hani mide bulantısı olur lavaboya gidersiniz ya o öyle olmuyor benim şuan kokulara aşırı hassasiyetim var eğer koku beni rahatsız ettiyse saniyesin öğürtü ve çıkarma oluyor bende gebelik öncesi hımm midem bulanıyor oluyordum ama değilmiş bu bambaşka bişey öle ben lavaboya gideyim çıkarayım demeye zamanınız olmuyor ya koşarak gidersiniz yada halı yıkatırsınız :KK43:
Sanırım kişiden kişiye değişiyor ben 7.haftama bugun girdim ne bulantı ne kusma halen yok. Sadece belli yiyeceklerden soğuma var daha önce severek yediğim yumurtayı canım istemiyor görmek bile istemiyorum:emir_bebek:

Sevgili hamiş arkadaşlarım lütfen hamilelik takvimi oluşturun,ki bizlerde ona göre yorum yapalım.teşekkür ediyorum ☺️

X