-
- Konu Sahibi umutlabeklebabby
Evet pazar günü test günüm. Bende 6. Günde lekelenme olmuştu bi okudum çoğu kişi yerleşme kanaması diyordu lekelenen herkesinki tutmuş bende sevindim. Ama sonra birisi lekelendiği halde tutmadığını iğnelerden dolayı lekelendiğini söylemiş çok korkuyorum ya aşırı korkuyorumTest gününüz gelmiş o zaman inşallah şu hayırlı günler de çok güzel olacak iyi düşünelim hep
Çok haklısınız aynı duyguları yaşıyoruzEvet pazar günü test günüm. Bende 6. Günde lekelenme olmuştu bi okudum çoğu kişi yerleşme kanaması diyordu lekelenen herkesinki tutmuş bende sevindim. Ama sonra birisi lekelendiği halde tutmadığını iğnelerden dolayı lekelendiğini söylemiş çok korkuyorum ya aşırı korkuyorum
Rabbim güzel haber almayı buraya sevinçle haber vermeyi nasip etsin hepimizeÇok haklısınız aynı duyguları yaşıyoruz
Ama şöyle her türlü sonucu öğrenicez bu saatten sonra değişen birşey olmayacak evet çok zor benimde aklıma gelince kötü düşünceler uzaklaştırmaya çalışıyorum ve hayal kuruyorum sonra diyorum ki Rabbim hayal kurduruyorsa bir bildiği vardır diyorum
Lütfen iyi düşünelim iyi olsun enerji önemli bence bol bol da dua edelim herşey güzel olacak ben buna inanıyorum
Hepimize inşallahRabbim güzel haber almayı buraya sevinçle haber vermeyi nasip etsin hepimize
Ben çarşamba günü kan testi verdim, pozitif çıktıMerhaba durumunuz nedir acaba
Yaa gerçekten mi maşallah rabbim kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin. Benim yarın test günüm inşallah bende hayırlı haberlerle dönerim. Hiç belirtiniz var mıydı?Ben çarşamba günü kan testi verdim, pozitif çıktıçok şükür. Darısı isteyen herkesin başına. Sizin durumunuz ne şu an?
Ben 10.gün evde idrar testi yaptım, hafif çizgi gördüm ve anladım aslında orada gebeliği. 11.gün kan testi ile tescillendi. Aslında 12.gün yaptırmam gerekiyordu. Bunları bilgi olsun diye yazıyorum.Yaa gerçekten mi maşallah rabbim kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin. Benim yarın test günüm inşallah bende hayırlı haberlerle dönerim.
Yaa gerçekten mi maşallah rabbim kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin. Bende yarın test günüm inşallah bende hayırlı haberlerle dönerim. Hiç belirtiniz var mıydı?Ben çarşamba günü kan testi verdim, pozitif çıktıçok şükür. Darısı isteyen herkesin başına. Sizin durumunuz ne şu an?
çok heyecanlı ya benim lekelenmemde olduya ondan hem korkuyorum hemde yerleşme kanamasıdır diye seviniyorum bakalım sonuç ne çıkacakBen 10.gün evde idrar testi yaptım, hafif çizgi gördüm ve anladım aslında orada gebeliği. 11.gün kan testi ile tescillendi. Aslında 12.gün yaptırmam gerekiyordu. Bunları bilgi olsun diye yazıyorum.
Hayır hiç bir belirti yoktu. Sadece kasıklarımda hafiften adet sancısı gibi bir sancı. O yüzden belirti yoksa bile ümit hep olmalısizin de güzel haberlerinizi bekliyorum güzel dilek ve dualarınız için aminn Allah razı olsun
Yerleşme kanamasıdır inşallah oYaa gerçekten mi maşallah rabbim kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin. Bende yarın test günüm inşallah bende hayırlı haberlerle dönerim. Hiç belirtiniz var mıydı?
çok heyecanlı ya benim lekelenmemde olduya ondan hem korkuyorum hemde yerleşme kanamasıdır diye seviniyorum bakalım sonuç ne çıkacak
Bugün kan verdim sonucum 9.5 çıktı normal kan verme günüm yarın doktor var gibide yok gibide dedi sonucu iki gün sonra tekrarlayın dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Şuan hem mutluyum hem değilim yaYerleşme kanamasıdır inşallah obizimle de paylaşın sonucu Allah yardımcımız olsun
Bende 29 martta oldum kızlar bir kaç gündür bel agrim vardı şimdide kasigim ağrıyor iki gündür inşallah hepimiz güzel sonuç alirizBende 29 martta transfer oldum bende de hiç belirti yoklakin bugun öğle saatlerinden sonra ağzıma metal bir tad gelmeye başladı tek bu var Buda belirti mi bilemiyorum başka hiç bir belirti yok geceleri kasılıyorum birde o kadar
Bel agrısına gebelik belirtisi diyorlarBende 29 martta oldum kızlar bir kaç gündür bel agrim vardı şimdide kasigim ağrıyor iki gündür inşallah hepimiz güzel sonuç aliriz
10 günün testin fotosu varmı bende 9.gunun bu bugününBen 10.gün evde idrar testi yaptım, hafif çizgi gördüm ve anladım aslında orada gebeliği. 11.gün kan testi ile tescillendi. Aslında 12.gün yaptırmam gerekiyordu. Bunları bilgi olsun diye yazıyorum.
Hayır hiç bir belirti yoktu. Sadece kasıklarımda hafiften adet sancısı gibi bir sancı. O yüzden belirti yoksa bile ümit hep olmalısizin de güzel haberlerinizi bekliyorum güzel dilek ve dualarınız için aminn Allah razı olsun
Keşke yarın yapsaydınız onuncu günden sonra belli olabilir diye okumuştum.10 günün testin fotosu varmı bende 9.gunun bu bugünün
Kaçıncı gündü bugün? 6-24 arası değerler gri alan olarak adlandırılıyormuş. Çünkü durum nedir tam belli değilmiş. Yani olumsuz düşünmeyin, 2 gün sonra tekrar verin. İnşallah güzel bir sonuç çıkarBugün kan verdim sonucum 9.5 çıktı normal kan verme günüm yarın doktor var gibide yok gibide dedi sonucu iki gün sonra tekrarlayın dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Şuan hem mutluyum hem değilim ya
6.gun embriyosu canım belli olurduKeşke yarın yapsaydınız onuncu günden sonra belli olabilir diye okumuştum.
Eki Görüntüle 3226616
Kan testi en güvenilir olan. İnşallah olumlu sonuç alırsınız6.gun embriyosu canım belli olurdu
İnşallah pazartesi günü gidecemKan testi en güvenilir olan. İnşallah olumlu sonuç alırsınız
Dün 11. Gündü. İnanın fetih suresini okudum hep ama şimdi sizin dediğiniz sureyide okuyucam Allah yardımcımız olun hepimizin.Kaçıncı gündü bugün? 6-24 arası değerler gri alan olarak adlandırılıyormuş. Çünkü durum nedir tam belli değilmiş. Yani olumsuz düşünmeyin, 2 gün sonra tekrar verin. İnşallah güzel bir sonuç çıkarbol bol dua edin. Saffat suresi 100.ayetin türkçesini ve arapçasını okumanızı tavsiye ederim. Allah yardımcınız olsun, güzel haberlerinizi bekliyorum