- 23 Şubat 2023
- 482
- 196
- 40
-
- Konu Sahibi umutlabeklebabby
Tsk ederim … Yeni oldu cuma gunu hcg dusuk dediler pazartesi kanamamBasladi ilk kez yasiorum ama asiri kanamam var regl gibi degilÇok üzüldümhayırlısını versin Allah.
Nasıl kimyasala giden bir süreç yasadınız
5.gün çook erken, cıkmazBenim de beş gün evvel transferim gerçekleşti. Hafiften adet sancısına benzer bir sancının dışında hiçbir belirti yok. Az evvel idrar testi yaptım. Normalde oyle sabırsız değilimdir ama şeytan dürttü:) elbette ki kayda değer bir şey çıkmadı. Hani o tokat gibi yüzümüze çarpan aşşırı belirgin tek çizgi varya! O ordaydı... yanında isr evirip çevirip zorlaya zorlaya aa görünüyo mu dediğim siliğin de siliği bir çizgierken yaptım. Umarım bebeğim orda bir yerdedir. Hatta bebeklerim
Dimi? Minicik de olsa karamsarlık gelmişti. İnşallah5.gün çook erken, cıkmaz ☺
Merhaba sonucunuz nedir acaba bende 21 mart salı günü 5. Gün 3cc transfer oldumCanım benim trasnfer gününü saymazsak bugün üçüncü günüm hiçbir belirtim yok. Genelde bel ağrısı yaşadıklarıni yazmışlar mesela bende belirti olmadıkça karalar bağladım benim de 5 AA embriyoydu rahim 15.5 mm ama korkularım artti belirti olmaadikca
Pozitif geldi çok şükür. Beklemedeyiz kese ve kalp atışı darısı isteyen herkese. Bol bol dua edinMerhaba sonucunuz nedir acaba bende 21 mart salı günü 5. Gün 3cc transfer oldum
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin darısı tüm isteyenlere ve banaPozitif geldi çok şükür. Beklemedeyiz kese ve kalp atışı darısı isteyen herkese. Bol bol dua edin
Durumunuz nedir acaba? Bebekler sağlıklıdır umarımÇok üzgünümm bugun kanamam oldu değer yarıya düştü. İkiside gitti sanırım.
2 embriyo transferi olup bırının yasama sansı oluyormu
Merhaba durumunuz nedir acaba bende transferin 4. Günü test yaptım ama malesef negatif çıktı çok erken yaptım dimiBenim de beş gün evvel transferim gerçekleşti. Hafiften adet sancısına benzer bir sancının dışında hiçbir belirti yok. Az evvel idrar testi yaptım. Normalde oyle sabırsız değilimdir ama şeytan dürttü:) elbette ki kayda değer bir şey çıkmadı. Hani o tokat gibi yüzümüze çarpan aşşırı belirgin tek çizgi varya! O ordaydı... yanında isr evirip çevirip zorlaya zorlaya aa görünüyo mu dediğim siliğin de siliği bir çizgierken yaptım. Umarım bebeğim orda bir yerdedir. Hatta bebeklerim
4.gün cok erken, ben beşte görmedim mesela. Bugün sekizinci günüm, hafif adet sancısı ağrısına benzer ağrı dışında hiç bir belirti yok. İdrar testi yapmadım… beklemedeyim.Merhaba durumunuz nedir acaba bende transferin 4. Günü test yaptım ama malesef negatif çıktı çok erken yaptım dimi
İnşallah korktugunuz gibi bir sonuç çıkmamıştır?Çok üzgünümm bugun kanamam oldu değer yarıya düştü. İkiside gitti sanırım.
2 embriyo transferi olup bırının yasama sansı oluyormu
Benimde 6. Günüm bu ikinci kez transferim rabbimin izniyle bu defa tutar inşallah4.gün cok erken, ben beşte görmedim mesela. Bugün sekizinci günüm, hafif adet sancısı ağrısına benzer ağrı dışında hiç bir belirti yok. İdrar testi yapmadım… beklemedeyim.
Kaybettim %99 , beya dustukten sonra yukselen gormedım. Yarın sabah kontrol var.Durumunuz nedir acaba? Bebekler sağlıklıdır umarım
Çok üzüldüm rabbim yardımcınız olsunKaybettim %99 , beya dustukten sonra yukselen gormedım. Yarın sabah kontrol var.
Okadar kotuyumki nefes alamıyorum. En azından keşke bir tanesi tutunsaydı.
Yarın bir görünün doktora gün doğmadan neler doğar. Durum ne bilmiyoruz, Allah büyük. Kedinize telkin verin, güçlü durun.Kaybettim %99 , beya dustukten sonra yukselen gormedım. Yarın sabah kontrol var.
Okadar kotuyumki nefes alamıyorum. En azından keşke bir tanesi tutunsaydı.
İnşallah tutar. İnsan korkuyor evet. Hem maddi hem manevi zor bir süreç. Güzrl haberlerinizi bizimle de paylaşırsınızBenimde 6. Günüm bu ikinci kez transferim rabbimin izniyle bu defa tutar inşallahinsan çok korkuyor tekrar tutmaz herşey başa sarar diye
Benim şuanda 6. Günüm ama lekelenmem olmuş adetime 5 gün var ama olmadımı ya of adetmi yoksaİnşallah tutar. İnsan korkuyor evet. Hem maddi hem manevi zor bir süreç. Güzrl haberlerinizi bizimle de paylaşırsınız
Insallah yerlesme kanamasidr cnmm.. Ilac kullanirken adet olunmaz diye biliyorun:)Benim şuanda 6. Günüm ama lekelenmem olmuş adetime 5 gün var ama olmadımı ya of adetmi yoksa