-
- Konu Sahibi umutlabeklebabby
Ne yaptınız test verdiniz mi bugün?Dün 11. Gündü. İnanın fetih suresini okudum hep ama şimdi sizin dediğiniz sureyide okuyucam Allah yardımcımız olun hepimizin.
Bende de çok az kasık sancısı dışında bir belirti olmadı. Yani hiç bir şey hissetmemek negatif çıkacağı anlamına gelmiyor. Ne zaman test yapacaksınız?Merhabalar, İkinci tüp bebek denemem 1 kalite 5. Gün empiryo transfer oldu transfer gününü saymazsak bu gün 5 ci günümdeyim
İlk kez tüp bebek denediğimde çok ağrım olmuşdu, ama bu sefer herhangi bir belirti ağrı yok lütfen sizde tecrübelerinizi söylermisiniz?
Mesaj yazmıştım ama gitmemiş. Test yaptırdımız mı acaba?Dün 11. Gündü. İnanın fetih suresini okudum hep ama şimdi sizin dediğiniz sureyide okuyucam Allah yardımcımız olun hepimizin.
Belli oldu 36.85 çıktı perşembe günü yine verecem inşallah gebelik sağlıklı ilerler 6.gun dondurulmuş 11.gunuydu dünSonucunuz belli oldu mu?
Hayırlı olsun inşallahBelli oldu 36.85 çıktı perşembe günü yine verecem inşallah gebelik sağlıklı ilerler 6.gun dondurulmuş 11.gunuydu dün
İnşallahHayırlı olsun inşallahsağlıkla büyür inşallah.. güzel düşünün güzel olsun.
Canım benimki malesef negatif sonuçlandıNe yaptınız test verdiniz mi bugün?
Telefonu elime almak içimden bile gelmiyor mesajınızı yeni gördümMesaj yazmıştım ama gitmemiş. Test yaptırdımız mı acaba?
AaTelefonu elime almak içimden bile gelmiyor mesajınızı yeni gördümbu arada siz hangi şehirden ve hangi hastanede yaptırdınız paylaşabilir misiniz?
Birazcık kafamı rahatlatayım ilk sonra neler yapacağıma karar vericem. Bende gop tüp bebekte denedimAageçmiş olsun, zor bir durum ama hayırlısı olsun yine yaptırırsınız. Ben istanbul’da bahçeci tüp bebek merkezinde Mehmet Reşit Asoğlu’na gittim, o yaptı. Siz nerede yaptırmıştınız? Bu gittiğim merkez ve bu doktor (diğer doktorları da öyle) çok başarılı, başarı yüzdesi yüksek bir klinik. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben ayn 8i test test yapacağım burayada paylaşırımBende de çok az kasık sancısı dışında bir belirti olmadı. Yani hiç bir şey hissetmemek negatif çıkacağı anlamına gelmiyor. Ne zaman test yapacaksınız?
İnşallah en doğru kararı verirsiniz.Birazcık kafamı rahatlatayım ilk sonra neler yapacağıma karar vericem. Bende gop tüp bebekte denedim
Lekelenme hiç olmadı. Kalp atışı için beklemedeyim şu andaMaşallah allah gönlünüze göre versin olabilir Allah ol derse herşey olur. Sizin de lekelenmeniz oldumu acaba
Ben ayn 8i test test yapacağım burayada payla/ucu inşallah pozitif çıkmıştır…
Merhaba testinizin sonucu ne oldu? İnşallah hayırlı bir haberdirBen ayn 8i test test yapacağım burayada paylaşırım
Hayırlı olsunMerhaba benim de 5. gün embriyo tranferim oldu bugün 12. kan verdim bizim burda hemen cikmiyor ertesi gün cikiyor dayanamayip evde test yaptim cok sükür positiv ciktisekiz sene sonra mucizemiz Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin benimde iki tane negativ sonuclanan olmustu baska bi hastanede simdi ise Acibadem maslak da oldum iyiki yollarimiz kesismis cok memnunum
Amin Rabbim sizleride sevindirsinHayırlı olsunamin Rabbim dileyen herkese nasip etsin…