- 10 Aralık 2022
- 2.708
- 1.419
-
- Konu Sahibi umutlabeklebabby
Bende hiç mide bulantısı vb olmamıştı belim çok ağrimisti o bebek tutmuştu gerçi sonra gelişimi durdu ama ben o zaman anlamıştım tuttugunuMerhabalar herkese, çok uzun zamandır tüp bebek ile ilgili forumları okuyorum. Sürecimi anlatıp sizler neler yaşadıgınız duymak çok isterim. Transferi günü saymazsak bugün 5.gün
İlk 3 gün regl gibi karın agrılarım oldu, arada bel agrısı. 3 gün kusma bulantı vardı geçti ilaçlar yapabilirmiş.
Hatta doktorum kan degerlerımede bakmak istedi dün yaptırdım, crp çok yukselmiş onun içinde süreç devam ederken yaşabiliyoruz dedı. Tabi dün 4.gün olsada dayanamadım yaptırdım. Beta hcg 0.380 cıktı. Bılıyorum cok erkendı ama gece uyuyamamaya basladım
Şuan ayakta bıraz fazla kalım 5 dk o da belımde cok agrı hıssedıyorum, gogus hassasıyetım devam edıyor.
Buarada 1 yıl boyunca rahım kalınlasmadı, sonunda 11 leri gordu. 2 embriyo transferi yapıldı, blast, 4aa kalıte.
Umıtlerım tukensın mı bılmedıgım noktadayım
Arkadaşlar sonucu anlayan arkadaşlar yorumlarmı acaba acil
Anladığım kadarıyla sizin kan değerlerinize göre 3.haftalık hamilesinizEki Görüntüle 3226745 arkadaşlar sonucum bu anlayan değerlendirebilir mi 11. Gün
Ama ben tüp bebek hastasıyımAnladığım kadarıyla sizin kan değerlerinize göre 3.haftalık hamilesiniz
Bende 29 martta transfer oldum :)) benimde bel ve kasık ağrım var sen nasılsın ne durumdasın canımBende 29 martta oldum kızlar bir kaç gündür bel agrim vardı şimdide kasigim ağrıyor iki gündür inşallah hepimiz güzel sonuç aliriz
Bende öyle 2 gün belim ağrıdı dün bütün gün kasigim bugün yine belim ağrıyor canım inşallah olmuştur yaBende 29 martta transfer oldum :)) benimde bel ve kasık ağrım var sen nasılsın ne durumdasın canım
İnşallahhh. 10 nisanda test yapıcam günler geçmiyor resmen. Embriyo kaliten neydi senin canımBende öyle 2 gün belim ağrıdı dün bütün gün kasigim bugün yine belim ağrıyor canım inşallah olmuştur ya
Sağlıkçı olmama rağmen onu sormak hiç aklıma gelmedi biliyomusun sen de ne belirtiler var bende 10 nisanda kan testi vericem nerde yaptirdinCanım kaliteleri çok yüksek dedi ama söylemedi öyle 5 gün emriyosu koydular onu biliyorum
Benim yüklediğim fotoğraf hakkındaki düşünceniz nedir acabaSağlıkçı olmama rağmen onu sormak hiç aklıma gelmedi biliyomusun sen de ne belirtiler var bende 10 nisanda kan testi vericem nerde yaptirdin
Hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım bebelerimize. Test günün ne zaman seninCanım kaliteleri çok yüksek dedi ama söylemedi öyle 5 gün emriyosu koydular onu biliyorum
AminnDün 11. Gündü. İnanın fetih suresini okudum hep ama şimdi sizin dediğiniz sureyide okuyucam Allah yardımcımız olun hepimizin.
11 güne göre sonuç az gibi ama allahtan ümit kesilmez canım buradaki yorumları dikkate alma en doğrusunu doktorun bilir o da 48 saat sonra yine baktirmani ister büyük ihtimalEki Görüntüle 3226745 arkadaşlar sonucum bu anlayan değerlendirebilir mi 11. Gün
11 güne göre sonuç az gibi ama allahtan ümit kesilmez canım buradaki yorumları dikkate alma en doğrusunu doktorun bilir o da 48 saat sonra yine baktirmani ister büyük ihtima
Çok teşekkür ederim
Bende 29 martta oldum canımBende öyle 2 gün belim ağrıdı dün bütün gün kasigim bugün yine belim ağrıyor canım inşallah olmuştur ya
Sonucunuz belli oldu mu?İnşallah pazartesi günü gidecem