- 20 Mart 2023
- 125
- 69
- 29
- Konu Sahibi umutlabeklebabby
Çift transfer yarın 11 gün tekrar kan tahlili varÇift embriyo mu yoksa tek embriyo mu konuldu size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift transfer yarın 11 gün tekrar kan tahlili varÇift embriyo mu yoksa tek embriyo mu konuldu size
MaşallahRabişçim biri 4 gün biri 6 gün sabahı transfer günü hariç
Siz niye yapmıyorsunuz testMaşallah
Ben 4. Gün yaptım çıkmadı tekrar yapmaya asla cesaretim yok. Pazar günü ve dünde olmakla beraber lekelenmem olunca iyice tedirgin oldum oyüzden yapmıcam evde testSiz niye yapmıyorsunuz test
Benimde lekem geldi bu testlerden sonra kan testi verdim iyi sabırlısınBen 4. Gün yaptım çıkmadı tekrar yapmaya asla cesaretim yok. Pazar günü ve dünde olmakla beraber lekelenmem olunca iyice tedirgin oldum oyüzden yapmıcam evde test
Aa baya belirgin mis ben daha silik sandım hayırlı olsun tekrarenRabişçim biri 4 gün biri 6 gün sabahı transfer günü hariç
Teşekkürler tatlım darısı isteyen tüm kadınlara inşallahAa baya belirgin mis ben daha silik sandım hayırlı olsun tekraren
AminTeşekkürler tatlım darısı isteyen tüm kadınlara inşallah
Yok bu sefer kesinlikle yapmıcam bi kere negatifi görünce cesaret kalmıyor hayırlı haberleri veririm inşallahBenimde lekem geldi bu testlerden sonra kan testi verdim iyi sabırlısın
Maşallah allah gönlünüze göre versin olabilir Allah ol derse herşey olur. Sizin de lekelenmeniz oldumu acabaBenim 5. Gün embriyosu , tek embriyo, transferin 13. Günü beta HCG 1224 çıktı. İkiz ihtimali var mı sizce
Merhaba durumunuz nedir acabaÇok güzel maşallah, kan sulandırıcı yapıyor o açık renkli kanı. Estrofemi nedir? bana sadece iğne ve kan sulandırıcı verdiler mesela. Dokuzuncu günümdeyim hiç bir belirti yok bende şu an.
Amin canım rabbim hiç kimseye aratmadan nasip etsin bizim yolumuz biraz meşakatli ama eminim rabbim nasip edicektir elbetHerkese merhaba 27 martta 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu
Sanırım hiç bir belirtim yok kendimi dinliyorum sürekli ve bu süreç cidden yordu
Şu hayırlı mübarek günlerde dualarımız kabul olsun Rabbim herkesin gönlündekini versin
Yolumuz meşakkatli ama güzel inşallahAmin canım rabbim hiç kimseye aratmadan nasip etsin bizim yolumuz biraz meşakatli ama eminim rabbim nasip edicektir elbet
Bende 29 martta transfer oldum bende de hiç belirti yok lakin bugun öğle saatlerinden sonra ağzıma metal bir tad gelmeye başladı tek bu var Buda belirti mi bilemiyorum başka hiç bir belirti yok geceleri kasılıyorum birde o kadarHerkese merhaba 27 martta 5.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu
Sanırım hiç bir belirtim yok kendimi dinliyorum sürekli ve bu süreç cidden yordu
Şu hayırlı mübarek günlerde dualarımız kabul olsun Rabbim herkesin gönlündekini versin
21 martta oldu benim çok korkuyorum negatifi alıcam diye ama Allahtanda ümit kesilmezYolumuz meşakkatli ama güzel inşallah
Sizin ne zaman oldu transferiniz ?
Herşeyi belirti olarak bakıyorum bendeBende 29 martta transfer oldum bende de hiç belirti yok lakin bugun öğle saatlerinden sonra ağzıma metal bir tad gelmeye başladı tek bu var Buda belirti mi bilemiyorum başka hiç bir belirti yok geceleri kasılıyorum birde o kadar
Test gününüz gelmiş o zaman inşallah şu hayırlı günler de çok güzel olacak iyi düşünelim hep21 martta oldu benim çok korkuyorum negatifi alıcam diye ama Allahtanda ümit kesilmez
Merhaba ayni gun transfer olmusuz belirtiler icin cok cok erken benceBende 29 martta transfer oldum bende de hiç belirti yok lakin bugun öğle saatlerinden sonra ağzıma metal bir tad gelmeye başladı tek bu var Buda belirti mi bilemiyorum başka hiç bir belirti yok geceleri kasılıyorum birde o kadar