5 dk süren ilişki normal midir?

canim tam olarak sorun ne ben anlamadım orgazm oluyorsan gerisini boşver

Alemsinn kızz ne güzel tarif etmişsin

Her ilişkide tatmin oluyorsanız sorun nerede onu anlayamadım.. Her ilişki farklıdır süresi şudur budur bilemem.. Ama her iki tarafa da yetiyorsa sorun yoktur bu kadar basit...

Ben hala orgazm olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası. Kadın orgazmı çok komplike bir süreç çünkü. Ama eşinizin ciddi cinsel problemleri var orası kesin.
Dusunmuyorsanjz düsünmeyin, bu kadarı da fazla . Inanmiyorum diyen herkese toptan cevap vermiş olayım. Ben gayet ne yaşadığımı biliyorum. Ve o zevki de gayet yaşıyorum. Eşimde erken boşalma sorunu oldgunu söyleyen olmuş, olabilir. Onunla konuşurum kabul etmeyecek biri değil. En azından zor ikna olacak biri degl. Beni anlayan herkese teşekkür ederim. Iyiki siz anlayışlı insanlar varsınız, yoksa bu sitenin halini düşünemiyorum

Ben tatmin oluyorum. Ve tatmin olmanın orgazm olmanın ne demek olduğunu belki burda beni eleştiren çok kişiden iyi biliyorum. Ama inanmak istemeyen birini ne yapsan inandiramiyosun. Eşimle De bu konuyu konuşacağım. Çok teşekkür ederim

Valla konu sahibi sen işini hallediyorsan 5 dakikada kocana hiç elleşme konuşma bence , zaten hamileymişsin bebekten sonra çok işine yarar bu beş dakika . Kk da vakitsizlikten, moda girememekten, bebe uyanacak korkusundan sevişmeyi unutan bir sürü kadın var. Bence sen çok şanslısın, tepe tepe orgazm ol , gerisini kurcalama.

Rica ederim her şeyin bir çözümü vardır önemli olan psikolojimiz güçlü olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…