5 dk süren ilişki normal midir?

Benim hemen hemen hep olmama niye şasiriliyor anlamadım
Bu arada hemen hemen hep olmanıza sasirmam. Cunku her seferinde ustelik birden çok kez olurum. Ama opusme ile başlayıp boşalma ile biten surecin bes dakikacik olmasi ve tecrübesiz biri olarak bu kadarcik seyde hemen hep orgazm olmanız biraz ilginc acikcasi :)

Kaşla göz arasın da olup bitiyor cümlesinin vücut bulmuş hali.. 5 dk çok çok az ne aceleniz var bacım... normali 20 dk fln dır bilimsel olarak da böyle...

Konuya ukalaca cevaplar vermeyen herkese teşekkür ederim. Fakat madem buranın asıl amacı sorunlara çözüm bulmak , alaya almak değil. O halde konuyu carpitanlarin yorumlarına ihtiyacım yok. Kendimize saklayin.

Hatunların mesajlarından ne tür bir keyif alıyorlar anlamak mümkün değil...hep geç uyanıyorum.
Her şaşırdığıniz konuya "fake hesap" demek bana çok basit bi düşünme şekli gibi geliyor. Fake değilim ve buna isteyen inanır isteyen inanmaz. Bana fakesin diyenleri biraz geniş görüşlü olmaya davet ediyorum. Hayat sizin o baktığınız küçük pencereden ibaret değil. Daha farklı olaylar var. Ve o gördüğünüz pencereden baktiginizdan ibaret olmayan olaylara, hesaplara fake demeye hakkınız yok.

Ön sevişme mi 5 dakika sürüyor? Yoksa İlişkimi(birleşmemi) 5 dakika sürüyor?

Hayır karıştırmiyorum. Gayet iyi biliyorum :)

Bu konularda sadece erkeklerin sidik yarışına girdiğini düşünürdüm, kadınların da yok en iyi biz sevişiyoruz, en doğrusunu biz biliyoruz, başkaları ne yaşadığını bile karıştırıyodur tripleri komik.

Konu sahibi siz yaşadığınız şeyden keyif alıyorsanız süresi önemli değil, daha yeni yeni birbirinize alışıyorsunuzdur, belki eşiniz çok kısa sürede tahrik oluyordur zamanla bu ön sevişme süresi de uzar.

Hayır karıştırmiyorum. Gayet iyi biliyorum :)
E tecrübesizim yazmışsınız hemde 2 defa. Belkide karıştırıyorsunuzdur olabilir. Ayıpta değil.
Yani o Azer Bülbül gibi titremeleri yaşıyormusun?yada, gözlerin açıkken göz bebeğinin yukarı kaymasıyla beraber anlık(5 saniye) geçici körlük yaşayıp o anda da ağzın açılıyor mu? bu yaşananlardan sonra kalbin güm güm atıyor mu?

E ama size çokta normal değil deniyor çeşitli şekillerde siz ısrarla ama ben orgazm oluyorum, hem de her seferinde oluyorum diyorsunuz . Madem söylenenleri dikkate almayacaksınız sizinki size normal geliyor neden soruyorsunuz . Bence iki tarafta da erken boşalma sorunu var , beş dakikada doruklara çıkıp orgazm olan seks tanrısı tanrıçası falandır yani ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…