- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.589
- 35
Bu arada hemen hemen hep olmanıza sasirmam. Cunku her seferinde ustelik birden çok kez olurum. Ama opusme ile başlayıp boşalma ile biten surecin bes dakikacik olmasi ve tecrübesiz biri olarak bu kadarcik seyde hemen hep orgazm olmanız biraz ilginc acikcasi :)Benim hemen hemen hep olmama niye şasiriliyor anlamadım
Benim de aklıma geldi, yalnız değilsinMahmut abi niye aklima geldi durduk yere
Hayır karıştırmiyorum. Gayet iyi biliyorum :)İşinin görüldüğünü de sanmıyorum ben ya. Beş dakikada mümkünatı yok. Tahrik olmayı orgazmla karıştırıyor olabilir konu sahibi.
Hatunların mesajlarından ne tür bir keyif alıyorlar anlamak mümkün değil...hep geç uyanıyorum.Benim de aklıma geldi, yalnız değilsin
Her şaşırdığıniz konuya "fake hesap" demek bana çok basit bi düşünme şekli gibi geliyor. Fake değilim ve buna isteyen inanır isteyen inanmaz. Bana fakesin diyenleri biraz geniş görüşlü olmaya davet ediyorum. Hayat sizin o baktığınız küçük pencereden ibaret değil. Daha farklı olaylar var. Ve o gördüğünüz pencereden baktiginizdan ibaret olmayan olaylara, hesaplara fake demeye hakkınız yok.Hatunların mesajlarından ne tür bir keyif alıyorlar anlamak mümkün değil...hep geç uyanıyorum.
Hıhı evetHayır karıştırmiyorum. Gayet iyi biliyorum :)
Ön sevişme mi 5 dakika sürüyor? Yoksa İlişkimi(birleşmemi) 5 dakika sürüyor?Iyi günler, 1 yıllık evliyim ve hemen hemen her ilişkide orgazm oluyorum. Fakat sevişme süresi çok az gibime geliyor, 5 dk sürüyor birleşme ile birlikte. Bu normal mi acaba. Sebebini bir kez sorduğumda söyle demisti; daha uzun sürerse erken boşalır ve ben tatmin olmadan ilişki bitebilirmiş. Ama tahminimce bu sebep ile birlikte hoşuna gittiği içinde kısa tutuyor. Bilemiyorum ya, birde sevişirken afedersiniz sadece göğüslerimi emer ve öpüşürüz. Biraz da tecrübesizim, acaba tüm bunlar normal mi?
Hayır karıştırmiyorum. Gayet iyi biliyorum :)
E tecrübesizim yazmışsınız hemde 2 defa. Belkide karıştırıyorsunuzdur olabilir. Ayıpta değil.Hayır karıştırmiyorum. Gayet iyi biliyorum :)
Ikisi beraber. On sevisme+birlesme=5 dk.Ön sevişme mi 5 dakika sürüyor? Yoksa İlişkimi(birleşmemi) 5 dakika sürüyor?
Bu durum kadın için impossible.Ikisi beraber. On sevisme+birlesme=5 dk.