Göğüslerimden çok tahrik oluyorum, bu biraz daha kolaylaştırıyor5 dk içinde saydiklarınızın hangisini yapıyor da orgazm oluyorsunuz?
Helal olsun anacım.
Çoğunlukla oluyorum. Ama olmadigim zamanlarda da bu süre böyleHer seferinde tatmin oluyorsanız sıkıntı yok, ama bence kısa sanki
Ayrıntıların gereksizliği...Yeni bir uye daha
Bizde tam tersi ama bilemedim
İma ettiğiniz şey fake hesapla gerçekten fake hesap degilim. Tecrübesizim, yani süre konusunda kafam karisikYeni bir uye daha
Bizde tam tersi ama bilemedim
Ben de öyle ama bu orgazm olmamı sağlamaz.Göğüslerimden çok tahrik oluyorum, bu biraz daha kolaylaştırıyor
Benim hemen hemen hep olmama niye şasiriliyor anlamadımvallahı bravo bu kadar kısa surede oluyorsan benım olmam ıcın bayağı zaman gerekiyor 5 ılıskı yasıyorsak 1 ınde ancak oluyorumdur :)gercı bende de sorun olabılır
Beni tahrik ediyor yani ve kolaylaştırıyor. Bilemedim olması gereken bu heralde dmi :)Ben de öyle ama bu orgazm olmamı sağlamaz.
Zevk alma aşamasında kalır 5 dk için:)
Cunku kadinlarin cogu kolay orgazm olamiyor :) bende senin gibi hemen hemen hep olurumBeni tahrik ediyor yani ve kolaylaştırıyor. Bilemedim olması gereken bu heralde dmi :)
Beni tahrik ediyor yani ve kolaylaştırıyor. Bilemedim olması gereken bu heralde dmi :)
Sizin de kisa sürer mi peki ilişki süreniz?Cunku kadinlarin cogu kolay orgazm olamiyor :) bende senin gibi hemen hemen hep olurum
Acaba eşim bundan dolayı mi bana ateşli olduğumu söylüyorOlması gereken bu mu bilemedim.
5 dkda orgazm olmam imkansız benim onu biliyorum:)
Biz 2 gunde bir iliski yasariz kesin.. bazen ard arda. Iliskimizin kisa surdugu (10 dkk) olduuguda oluyor uzun surdugude oluyor yani o anki duruma bagli...Sizin de kisa sürer mi peki ilişki süreniz?
Anladım. Teşekkür ederim :)Biz 2 gunde bir iliski yasariz kesin.. bazen ard arda. Iliskimizin kisa surdugu (10 dkk) olduuguda oluyor uzun surdugude oluyor yani o anki duruma bagli...