Konuştum zaten 10 yıllık bir süreçten bahsediyoruz. Adamın hosuna giden şeylerle geçti bunca zaman istediğim halde benim isteklerim hep göz ardı edildi. Evlilik bitirmek lafta gerçekten yapabileceğim şey degil ama artık o kadar canima tak ettirdi demek istedim. Teşekkür ederim tavsiye icinbi sikntisi var belli, bence bi kac sey deneyin adamin hosuna ne gidiyor konusmaya calis konusmakla herseyi cözebilirsiniz. Okadar kolay olmamali evlilik bitirmek müjadele etmek cabalamak lazim.
Bu arkadaşın konuyu açtığında gebelik takvimi yoktu, hatta hiç bu gebelik konusundan bahetmemişti deYeni evlilermiş. Gençler ateşli olur bence. İşlerin yavaş ilerlediğini sanmıyorum. hızlı bir sevişme 5 dakika da sürebilir.
Birkaç saniye içinde hiç asıl konuya girdiğiniz olmadı mı
Ama her zaman bu kadar kısa sürmesi normal değil bence de. Hiç keyifli olmaz. Tatmin olmadığınız zaman ikinci tur isteyinAma hamileymişsiniz. O da zor
Zaaaaaa beni kopardın allah seni iyi etsinHorozla tavuğu çiftleşirken görmüştüm onlarınki de çok kısa sürüyor ya horoz geliyor iki arkasında tepiniyor fısss ediyor sonra hiçbir şey olmamış gibi arkalarını dönüp gidiyorlar.
Bu da böyle bir anımdır. Bunu burada neden anlattım bilmem
Osuruğun sessiziZaaaaaa beni kopardın allah seni iyi etsinfıss ne kızz
Amaaan biz sesli yaptıkta noldu madalya takmadılar yaOsuruğun sessizi
Bacım bizi soracak olursan değil taramalı tüfek kurusıkı bile değilTaramalı tüfek gibi desene
Atlılar mı kovalıyor 5 dkBacım bizi soracak olursan değil taramalı tüfek kurusıkı bile değil
Millet bide burda yazmıyor mu kocam peşimi bırakmıyor diyeAtlılar mı kovalıyor 5 dkkurusıkı yoksa iş mühim
Bacısı bence bi konu da sen açMillet bide burda yazmıyor mu kocam peşimi bırakmıyor diyeağlıyorum elleşmeyin
Benım konum var zaten ben dertliyim bir de sen vurmaBacısı bence bi konu da sen aç5 dk bile razıyım diye
Off asko pardon ben görmedim çok özürBenım konum var zaten ben dertliyim bir de sen vurma
Doğurdun mu kız senAmaaan biz sesli yaptıkta noldu madalya takmadılar yahoş şimdi o da yok ama neyse
Bebeler 5aylık oldu. Ama sen hangi gebeliğimi söylüyosun acep oğlanı mı ikizleri miDoğurdun mu kız sen
İkiZleri kız gözün Aydın olsun hadi sağlıkla büyütBebeler 5aylık oldu. Ama sen hangi gebeliğimi söylüyosun acep oğlanı mı ikizleri mi
Amın ınsallah anlamadan falan dıyemıcem gayet tabii anladım 5aylık oldularİkiZleri kız gözün Aydın olsun hadi sağlıkla büyüt
5 dk da orgazm oluyorsanız tebrık edıyorum sizi bir de ön sevişme dahil. ayadam kıyafetını çıkaramaz o kadar kısa sürede:) bence çok kısa benım ıcın en az 30 dk olmalı tabi daha uzunu daha makbul.ama siz memnunsanız o zaman sorun yok mutluluklarIyi günler, 1 yıllık evliyim ve hemen hemen her ilişkide orgazm oluyorum. Fakat sevişme süresi çok az gibime geliyor, 5 dk sürüyor birleşme ile birlikte. Bu normal mi acaba. Sebebini bir kez sorduğumda söyle demisti; daha uzun sürerse erken boşalır ve ben tatmin olmadan ilişki bitebilirmiş. Ama tahminimce bu sebep ile birlikte hoşuna gittiği içinde kısa tutuyor. Bilemiyorum ya, birde sevişirken afedersiniz sadece göğüslerimi emer ve öpüşürüz. Biraz da tecrübesizim, acaba tüm bunlar normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?