Öyleyse çok güzel, sevindim. Yanı demekki normalmis:)Kısa ama sonuç önemli
Evet ön sevişme dahilOnsevisme ile birlikte mi bes dakika?
Yani bence cok cok az ama orgazm oluyormussunuz.
Ön sevişme ile toplam 5 dk mı?Iyi günler, 1 yıllık evliyim ve hemen hemen her ilişkide orgazm oluyorum. Fakat sevişme süresi çok az gibime geliyor, 5 dk sürüyor birleşme ile birlikte. Bu normal mi acaba. Sebebini bir kez sorduğumda söyle demisti; daha uzun sürerse erken boşalır ve ben tatmin olmadan ilişki bitebilirmiş. Ama tahminimce bu sebep ile birlikte hoşuna gittiği içinde kısa tutuyor. Bilemiyorum ya, birde sevişirken afedersiniz sadece göğüslerimi emer ve öpüşürüz. Biraz da tecrübesizim, acaba tüm bunlar normal mi?
Yani isiniz görülüyorsa cok da sey etmeyin. Ne desem bilemedim simdiEvet ön sevişme dahil
Iyi günler, 1 yıllık evliyim ve hemen hemen her ilişkide orgazm oluyorum. Fakat sevişme süresi çok az gibime geliyor, 5 dk sürüyor birleşme ile birlikte. Bu normal mi acaba. Sebebini bir kez sorduğumda söyle demisti; daha uzun sürerse erken boşalır ve ben tatmin olmadan ilişki bitebilirmiş. Ama tahminimce bu sebep ile birlikte hoşuna gittiği içinde kısa tutuyor. Bilemiyorum ya, birde sevişirken afedersiniz sadece göğüslerimi emer ve öpüşürüz. Biraz da tecrübesizim, acaba tüm bunlar normal mi?
Üzgünüm kısa...Iyi günler, 1 yıllık evliyim ve hemen hemen her ilişkide orgazm oluyorum. Fakat sevişme süresi çok az gibime geliyor, 5 dk sürüyor birleşme ile birlikte. Bu normal mi acaba. Sebebini bir kez sorduğumda söyle demisti; daha uzun sürerse erken boşalır ve ben tatmin olmadan ilişki bitebilirmiş. Ama tahminimce bu sebep ile birlikte hoşuna gittiği içinde kısa tutuyor. Bilemiyorum ya, birde sevişirken afedersiniz sadece göğüslerimi emer ve öpüşürüz. Biraz da tecrübesizim, acaba tüm bunlar normal mi?
Soyunma kronometreye dahil değil kuzumVala şimdi çok açıkta konuşmak istemiyorum benim soyunmam 5 dk sürüyüyor
Değil mi ozaman zabağaa kadar burdayızSoyunma kronometreye dahil değil kuzum
İşinin görüldüğünü de sanmıyorum ben ya. Beş dakikada mümkünatı yok. Tahrik olmayı orgazmla karıştırıyor olabilir konu sahibi.Yani isiniz görülüyorsa cok da sey etmeyin. Ne desem bilemedim simdi
Ayni fikirdeyim. Kadin orgazmı bu kadar komplike iken 5 dakikada mümkün degil.İşinin görüldüğünü de sanmıyorum ben ya. Beş dakikada mümkünatı yok. Tahrik olmayı orgazmla karıştırıyor olabilir konu sahibi.
Masturbasyonla bile beş dakikadan uzun sürüyor çoğu zaman. Ön sevişme yok gibi bir şey toplam süre beş dakika. Pek ihtimal vermedim. Günde bilmemkaçyüz kez orgazm olan bi kadın vardı, konu sahibi o değilse zor beş dakikada.Ayni fikirdeyim. Kadin orgazmı bu kadar komplike iken 5 dakikada mümkün degil.
Ben de aynı seyi dusunuyorum aslında. Tecrubeli olsa, partneri de ne istedigini bilip yapiyor olsa olabilir ama su durumda sanmiyorum.İşinin görüldüğünü de sanmıyorum ben ya. Beş dakikada mümkünatı yok. Tahrik olmayı orgazmla karıştırıyor olabilir konu sahibi.
Evet aynen öyle, benim 5. Dakikada rahatlayabilmem için çok hararetlenmiş olmam lazımAcaba eşim bundan dolayı mi bana ateşli olduğumu söylüyor
Masturbasyon konusunu ben de yazacaktim. Sonra sildim topa tutulurum diye.Masturbasyonla bile beş dakikadan uzun sürüyor çoğu zaman. Ön sevişme yok gibi bir şey toplam süre beş dakika. Pek ihtimal vermedim. Günde bilmemkaçyüz kez orgazm olan bi kadın vardı, konu sahibi o değilse zor beş dakikada.
Şu ayrıntıyı vermeseydiniz olmuyor muydu. Biz de çarpım tablosunu sayıyorsunuz diye düşünmüştüksadece göğüslerimi emer ve öpüşürüz