KomiksinizHıhı evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KomiksinizHıhı evet
İvit ben komiğim. 5 dakikaKomiksiniz
Sizin gibi zar zor olmaktan iyidirİvit ben komiğim. 5 dakika
@Btrckklta hala bu mesaja cevap vermediniz??E tecrübesizim yazmışsınız hemde 2 defa. Belkide karıştırıyorsunuzdur olabilir. Ayıpta değil.
Yani o Azer Bülbül gibi titremeleri yaşıyormusun?yada, gözlerin açıkken göz bebeğinin yukarı kaymasıyla beraber anlık(5 saniye) geçici körlük yaşayıp o anda da ağzın açılıyor mu? bu yaşananlardan sonra kalbin güm güm atıyor mu?
Bu şekilde alaycı bi üslupla yazılan soruya cevap vermiş olmamam gayet normal. Düzgün sormuş olsaydınız cevap vermiş olurdum simdiye kadar.@Btrckklta hala bu mesaja cevap vermediniz??
Yoo gayet yaşanılan şekilde örnekleyerek, kendi yaşadıkları mı yazdım bu durum size alaycı geldiyse, yani durumdan bayağı uzaksınız demek oluyor.Bu şekilde alaycı bi üslupla yazılan soruya cevap vermiş olmamam gayet normal. Düzgün sormuş olsaydınız cevap vermiş olurdum simdiye kadar.
Hayır aksına dediklerinizi yaşıyorum ve kendimi gözünüzde canlandrdiginiz komik şekilde asla düşünmedim. Düşünmem de. Evet orgazm zevkini doruğuna kadar yaşıyorum. Kimseyi De inandırmak zorunda değilim.Yoo gayet yaşanılan şekilde örnekleyerek, kendi yaşadıkları mı yazdım bu durum size alaycı geldiyse, yani durumdan bayağı uzaksınız demek oluyor.
Sonuç olarak buda şu demek oluyor:Siz orgazm olmuyorsunuz,olduğunuzu sanıyorsunuz. Ve zaten 5 dk içinde bir kadının boşalması imkansız. Kadının orgazmı tamamen beyinle bağlantılı, yani o moda girmek bile en az 5 dk ya alır.
Bu yazdığımın size uzak konular olması- alaycı olarak algılmanız, sizin orgazm olmadığınızın ıspatı
Arkadaşım ön sevişme dahil 5 dakika hava atılacak bir şey değil. Normal değil. Dünyanın hiç bir yerinde normal değil. Saçma erkek bahanelerini de yemeyin gözünüzü seveyim.Sizin gibi zar zor olmaktan iyidir
Başta doğru düzgün bu şekilde cevap vermiş olsaydınız. Aramızdaki diyalog buralara kadar gelmeyecekti. Ben zaten orgazm olup olmadığımi değil, sadece sevişme süresinin normal mi dglmi.olup olmadığını sormuştum.Arkadaşım ön sevişme dahil 5 dakika hava atılacak bir şey değil. Normal değil. Dünyanın hiç bir yerinde normal değil. Saçma erkek bahanelerini de yemeyin gözünüzü seveyim.
Ben hala orgazm olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası. Kadın orgazmı çok komplike bir süreç çünkü. Ama eşinizin ciddi cinsel problemleri var orası kesin.Başta doğru düzgün bu şekilde cevap vermiş olsaydınız. Aramızdaki diyalog buralara kadar gelmeyecekti. Ben zaten orgazm olup olmadığımi değil, sadece sevişme süresinin normal mi dglmi.olup olmadığını sormuştum.
Bes dakikada butun sureci bitirdikten sonra ikinci sefer de olmuyor mu?Hava felan atmadım Zaten atsam 5 dk normal mi diye konu açmazdım. Bu sitede kadınların birbirini anladığını sanmistim. Oysa alay edilecek yer aranıyormuş.
Benimde profil fotosu sinirime dokunduBenim de aklıma geldi, yalnız değilsin
Bazı kişiler vardır ki bilirkişilerdir, bu platformu bukadar hafife almayın derim.Ay yine kk kınama timi iş başında. Ne zamandır okuyorum her konuda böyleler. Biri de gelmiş bir kadın için 5 dakikada orgazm olmak imkansız demiş kendisi bu konuda bilirkişi mi çok merak ettim bu öz güvenli iddiasının temeli neye dayanıyor? Bir kadının 5 dakikada orgazm olması gayet olası bir şey. Kadın yeterince istekli ve tahrik olmuşsa gayet 5 dakikada orgazm olabilir. Herkesin sevişme hayatı aynı olmak zorunda mı? Hiç olamayan kadınlar var mesela asla orgazm olamıyorum diyor niye gidip ona da imkansız bir kadının asla orgazm olamaması yazmiyorsunuz? Çünkü o olumsuz bir durum imrenilecek bir şey yok ondan olabilir mi?
Aman neyse.
Konu sahibi, tamam biraz kısa bir süre ama sen mutlusun esin mutlu başkasının fikirlerini ne yapacaksın boşver. Saatlerce git gel yapıp asla orgazm olamamak büyük sıkıntı, burada başlıkları da var oradaki reaksiyonlara da bir göz gezdir. 5 dk da orgazm olmaksa gayet iyi bir şey gördüğün gibi
Kız ayseeeee 10 yıllık evliyim şu yazdıklarını daha yasamisligim yok maalesefE tecrübesizim yazmışsınız hemde 2 defa. Belkide karıştırıyorsunuzdur olabilir. Ayıpta değil.
Yani o Azer Bülbül gibi titremeleri yaşıyormusun?yada, gözlerin açıkken göz bebeğinin yukarı kaymasıyla beraber anlık(5 saniye) geçici körlük yaşayıp o anda da ağzın açılıyor mu? bu yaşananlardan sonra kalbin güm güm atıyor mu?
Canım Gözünde canlandırdın mı Bende 11 yıldır evliyim 11 yıldır yaşadıklarım bunlar, toplu paket olarak yazdımKız ayseeeee 10 yıllık evliyim şu yazdıklarını daha yasamisligim yok maalesef