5 dk süren ilişki normal midir?

5 dk içinde? Hem orgazm oluyorsnz hemde sevisiyorsunuz ?
cok kisa ayol.ama tatmin oluyorsaniz sorun yok...

Ama gercekten kisa ..

bizim ilki 15-20 dk ikinci 30-35 dk 3. Daha da uzun sürüyor. 5 dk çok az değil mi? Kadınlar bir de geç orgazm olur yani

Bende hep saate bakardimm yarim saati az gorurdumm demekki normalmis

Evet günlük hanımefendi. Aslında normal olan zaten ortalama 20-30 dakikadır
Araştırmalara göre bir kadının orgazm olması ortalama 13 dk 25 saniye olarak belirlendi de ama Yok zaten ben zamanlamaya değil, günlük 1. 2. 3. Diye sıralamanıza maşallah dedim

Araştırmalara göre bir kadının orgazm olması ortalama 13 dk 25 saniye olarak belirlendi de ama Yok zaten ben zamanlamaya değil, günlük 1. 2. 3. Diye sıralamanıza maşallah dedim
Başka kadınlardan bana ne yahu ben yaşadığımı örnek verdim.

Bacım 5 dk da sen sağ ben selamet ise kurcalama.
Değil 5 dk, 5 saat olsa orgazm olamayan, zevk alamayan kadınlar mevcut.
Keyfine bak sen...

Arkadaşlar konu sahibi sanırım 5 dakikada orgazm olmak pek hoşuna gitmiyor. Ve soruyorki siz nasıl yapıyorsunuz? Kendin i anlatamıyor.
Bacım anlatayım. Önce canımız seks yapmak istiyor. Sonra sevişiyoruz bu kişilerin fantazilerine nağlı kimi 15 dk ister kimi 1 saat. Kimi sınırlı sevişir kimi sınırsız. Sonra sulanıyoruz ve erkekte sertleşiyor. Sonra organlar birleşiyor. Bu evrede içinde kalma süresi önemli iyice. Doruklara çıkıp salıveriyosun.
Yani 5 dk az bacım

Hayır hoşuma gidip gitmemesi değil. Sadece bu kadar kısa sürede bitmesinin normal olup olmadiginj sormuştum. Ama burdaki çoğu kadın alay edicek yer arıyormuş.

Hayır hoşuma gidip gitmemesi değil. Sadece bu kadar kısa sürede bitmesinin normal olup olmadiginj sormuştum. Ama burdaki çoğu kadın alay edicek yer arıyormuş.
Alay edecek durum yok. Siz böyle alıştığınız için 5 dk sürüyor. Ayrıca 5 dk da orgazm olabilirsiniz. Böyle şartlanmışsınız. Bu 5 dk nızın öncesine 15 dk sevişme eklerseniz daha çok ve derin orgazm yaşarsınız.
Keyif size ait tabiki

Merhaba
Bende 10 yıllık evliyim hiç orgazm olmadım ve esimin bu durum hiç umrunda degil. Artık son 1 senedir nerdeyse canima tak edip söyledim. 6-7 kez bunun kavgasını yaptım ve değişmedi. Tamam deyip 1-2 defa biraz benimle ilgilenip yine ayni şekilde boşalip kalktı. Kendimden nefret ettim ben söylemekten bıktım o anlamamakta ısrarcı. Artık boşanmak istiyorum. Daha nasıl anlatabilirim. Daha önceleri arkanı dön deyip 3-5 dk isini bitirip kalktığı çok oldu. Çok seviyorum ama sevgimi de bitirdi. Ve sinir sahibi bi tip oldum bu durumdan dolayı. Ne yapmalıyım daha?

Beraber bi piskologa gitseniz evliligi kurtarmak icin?
ciddiyetinizin farkinda mi ? ayriligi ciddiye alsin degismeye calissin cünkü bu olamaz olmamasi lazim o isini halledip sizi yari yolda birakamaz. Sizde bi aynisini yapsananiz .. tam ortada birakip gidin bunu bi iki kere yapin bakalim nolcak.

Önce kadın doğuma gittim. O kadar psikolojimi bozdu ki acaba dedim bende mi problem. Çünkü ısrarla dokunmuyor bana bende çok çirkinim galiba dedim. Dr sorun seninle ilgili değil dedi tabi ki. Erken bosalmada olduğu icin eşimde urologa yönlendirdi. Yönlendirdiği ürolog hipnoz da kullanıyor tedavi için. Daha söyleyemedim bile oraya giderse sonra da çift terapisine gideceğiz. Umarım.. teşekkür ederim

bi sikntisi var belli, bence bi kac sey deneyin adamin hosuna ne gidiyor konusmaya calis konusmakla herseyi cözebilirsiniz. Okadar kolay olmamali evlilik bitirmek müjadele etmek cabalamak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…