- 11 Mart 2025
- 347
- 40
- 13
- 29
- Konu Sahibi rrruyabrsl
Az önce yaptımÇok heyecanlı belkide vardırsen ne durumdasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce yaptımÇok heyecanlı belkide vardırsen ne durumdasın
Bilmiyorum ya
çizgi çok silik var gibi yaAz önce yaptım
12-13Bence 2 gün sonra tekrarla var gibi regl günü de kan ver kafan rahat olur ilişkinin üzerinden ne kadar süre geçti
KeskeeeVar giibiiiii![]()
Göremedim suanlik inşallah inşallaj vardır sana da kendime de.dua.edecegimBen erken gebelik testi aldım bugün o iki sonradan beliren çizgiden sonra umutlanıp bunda bişey görünmüyor böyle görmek istersem çok zayıf bişeyler görüyorum sadece ilişkiden 12-13 gün geçti adetime 4 gün var
Beklicem bende senin için dua edicem inşAllah vardır ikimizde adet tarihi aynı gibi birbirimize mücdeli haber verelimGöremedim suanlik inşallah inşallaj vardır sana da kendime de.dua.edecegim
Canım inşallah rabbim duysunBeklicem bende senin için dua edicem inşAllah vardır ikimizde adet tarihi aynı gibi birbirimize mücdeli haber verelim![]()
Benim çok yakın bi arkadaşım var o hamileliğini böyle öğrenmişti adetinden 4-5 gün önce aşırı silik pembe bir çizgiyle ona atmıştım o nedense var olabileceğine inanıyor bende inanmak istiyorumCanım inşallah rabbim duysun
Gördüm5. Dakikasıydı böyle daha belli
Hasta oldunuz muGördüm
Yok canım ama.bugun yaptım negatif malesefHasta oldunuz mu
Adet gecikmesi olur belki ozman daha net anlaşılıyormuş bi anda pozitife dönebilir bu hassas testlerin betayı 5 den yüksek olunca ölçtüğü söyleniyo ama yalan şahidim 40 dı arkadaşımın silik bile değildi canını sıkma inşAllah olacak bende hasta olcam gibi inşAllah olmam diye bekliyorumYok canım ama.bugun yaptım negatif malesef
Hayırlısı canım ağladım biraz napayım toparlanmaktan başka çare.yokAdet gecikmesi olur belki ozman daha net anlaşılıyormuş bi anda pozitife dönebilir bu hassas testlerin betayı 5 den yüksek olunca ölçtüğü söyleniyo ama yalan şahidim 40 dı arkadaşımın silik bile değildi canını sıkma inşAllah olacak bende hasta olcam gibi inşAllah olmam diye bekliyorum
Üzülme biliyorum çok zor ağlamamakta elde değil beklentiye giriyoruz olmuyor ama olacak inan diger ay için heyecanlanalım yeni bir ümit yeni bir ayHayırlısı canım ağladım biraz napayım toparlanmaktan başka çare.yok
Ne durumdasın canım test yaptın mı bugünHayırlısı canım ağladım biraz napayım toparlanmaktan başka çare.yok
Ah canım negatif baya bir ağladımNe durumdasın canım test yaptın mı bugünben sanırım adet olucam adet sancıları geliyor gidiyor akıntım başladı
Gerçekten mi olsun dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma daha vaktin var senin bitanem bakarsın regl gelmez :) lütfen pozitif düşüünnAh canım negatif baya bir ağladım