Productor kuruma çizgisi yapıyor mu 15 dk ? Gorsel

Yok canım ya. Bu sabah yaptım negatif yani 20 dk sonra belirsiz hayalet bişi çıktı gri marka productor daha önce kuruma.yapmamişti ama.kuruma yani belli. 5 gün kala pembemsi silik çıkardı en azından.
Ama ne zaman döllenme olduğunu bilemeyiz ki bide genelde gecikmeden sonra bakın diyorlar bu Arada bu testlere ben güvenmiyorum benim arkadaşım 3 aylık hamileydi negatif gösteriyordu inşallah gecikme yaşarız o zman yaparız

Ama ne zaman döllenme olduğunu bilemeyiz ki bide genelde gecikmeden sonra bakın diyorlar bu Arada bu testlere ben güvenmiyorum benim arkadaşım 3 aylık hamileydi negatif gösteriyordu inşallah gecikme yaşarız o zman yaparız
Hayırlısı canım ne diyim çok yıprandim bu konudan

Canım 2-3 aydır deniyoruz adam akıllı ama çok yıpratıcı yani takmicam diyorum elimde değil sürekli umutla ip düşünüyorum
Evet maalesef öyle oluyor 8 aydır evliyim ilk günden beride korunmadık ilk zamanlar takmıyordum ama 3-4. Aydan sonra gerçekten psikolojimi bozmaya başladı varmı yokmu niye olmuyo derken stres çok etkiliyo zaten de doktor pcos var dedi İnafolik aldım dün onu kullanmaya başladım canını sıkma stres en büyük düşmanı rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın olur inşAllah ben ümitliyim sende ümidini kesme bu ay olmaz diğer ay olur

Adete 6 gün var testlerden çok basım yandı yalancı pozitif falan gördüm ama productor iyi diye duydum ve daha önce hiç silik çizgi bile görmemiştim bu testte
Görünüyor mu bilmiyorum ama.cok silik çizgi gördüm. Bir de 15 dk sonra çıktı . Bu gebelik anlamına gelebilir mi? Yoksa 15.dk kuruma çizgisi mıdır?
Adetime 4 ya da 5 gün kala predictor ile öğrendim. Gece yapmıştım 5 dkda çıkmayınca köşeye koymuştum 1 saat sonra silik çizgi gördüm. Bence yarın sabah ilk idrarda tekrarla

Adetime 4 ya da 5 gün kala predictor ile öğrendim. Gece yapmıştım 5 dkda çıkmayınca köşeye koymuştum 1 saat sonra silik çizgi gördüm. Bence yarın sabah ilk idrarda tekr canım dün silik çıktı 15 dk sonra bu sabah yaptım hiç bişi çıkmadı o yüzden moralim bozuldu

Kızlar sizce gebelik var mı bata 1 gün var
IMG_7673.webp
IMG_7671.webp

kızlar ilk fotoğraf 8 nisanda yapıp çöpe attığım bir test sabah bi baktım böyle 2. Çizgi var ilk yaptıgmda negatifti 2.side tekrarladım testi yine ilk başta negatifti sonra sabah bi baktım yine böyle testse laboquick hep bunu kullanıyorum ilk defa böyle bişeyle karşılaştım çokta önerdiler bu testi sabah idrarıyla yapmadım ikiside akşam birde reglime daha 4 gün var tahmini oda bu. Aralar düzensiz oluyorum evleneli 8 ay oldu gelen ay doktora gittim pcos var dedi
Bence 2 gün sonra tekrarla var gibi regl günü de kan ver kafan rahat olur ilişkinin üzerinden ne kadar süre geçti

Canım.sana bişi sorcam yumurtlamanin üzerinden 7 gün geçmiş bat a 5 gün var silik de olsa gözükmesi lazım dimi
8-10 günde kanda görünür 14 gün ve sonrasında testte çıkar diye biliyorum ama bu kişiden kişiye farklılık gösteren birşey net bişey diyemem ama evde test yapmak için ilişki üzerinden 12 gün geçmesini bekle eğer negatif görürsen 3-4 gün sonra tekrarla hala şüphelerin varsa yani sen regl günü yapsan testi daha iyi olur olmazsa birkaç gün sonra kan ver

8-10 günde kanda görünür 14 gün ve sonrasında testte çıkar diye biliyorum ama bu kişiden kişiye farklılık gösteren birşey net bişey diyemem ama evde test yapmak için ilişki üzerinden 12 gün geçmesini bekle eğer negatif görürsen 3-4 gün sonra tekrarla hala şüphelerin varsa yani sen regl günü yapsan testi daha iyi olur olmazsa birkaç gün sonra kan ver
Yani ben dün yaptım çok silik çıktı productor aynı marka bu sabah yaptım negatif çıktı adetime 5 gün var

Back
X