• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. cı gün transferi yaptıranlar burayaaaa

Kaçıncı denemeniz ?

• İlk denemem

• İkinci denemem

• Üçüncü denemem

• Dördüncü denemem

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Selam kızlar malisef progestan iğnenin ağrısına şişliğine bende çare bulamadım. Ben ilk testi 6. Gün yaptım ikinci çizgi gayet net çıktı 8. Gün tekrarladım daha koyuydu 10.gün 286.75. 12.gün 615.15 Dr başka yapmana gerek yok dedi ultrason randevum 21 mayıs.
SENinle aynı gidiyoruz canım bende 20 Mayıs’ta gitçem ilaca gelirse prolutan depot bulunmuyor artık me depolarda ne biyerde bulamadık devlet karşılamıyor maalesef canım bir kutuda 7 adet var 160 tl

SENinle aynı gidiyoruz canım bende 20 Mayıs’ta gitçem ilaca gelirse prolutan depot bulunmuyor artık me depolarda ne biyerde bulamadık devlet karşılamıyor maalesef canım bir kutuda 7 adet var 160 tl
Benim drum hep progestan kullanıyor canım onunda göbekten olanı var istersen yazarım demişti ama bir kaç kişi onu devlet ödemiyor deyince istemedim bende kalçada olanı karşılıyor sağlık ocağına yazdırıp alıyorum aslında benimki fitildi transferin 8.günü kanamam olunca iğneye döndük kontrol de sıkıntı yoksa tekrar fitile dönebiliriz dedi drum ama yavruya bişey olmasında iğneye de razıyım inşallah sende bende diğer bütün arkadaşlar da hayırlı haberler alırız

Kızlar sizde ağrı oluyor mu benim arada kasıklarım ağırıyor özellikle böbreklerim de çok ağrı oluyor iki gündürde midem çok yanıyor

Demek ki normal canım insan ister istemez tedirgin oluyor ilk ultrason atlatsak içimiz az da olsa rahatlayacak
BEndede oluyor Kaşıklarda Kızlar sizce benim değerler nasıl ilki 212 ikincisi 608 dr tekrar istemedi 20 Mayıs ilk randevum günler nasıl geçecek😔

Demek ki normal canım insan ister istemez tedirgin oluyor ilk ultrason atlatsak içimiz az da olsa rahatlayacak
Aynen öyle canm ben bugün kan verdim doktorum istemedi ama cuma günü 836 cıkmıştı 2000 lere geldiyse yarın kese için gitmek istiyorum bakalm😊
BEndede oluyor Kaşıklarda Kızlar sizce benim değerler nasıl ilki 212 ikincisi 608 dr tekrar istemedi 20 Mayıs ilk randevum günler nasıl geçecek😔
Kalp atışıda duyarsn o zaman sen 😊20 mayıs a kadar

Aynen öyle canm ben bugün kan verdim doktorum istemedi ama cuma günü 836 cıkmıştı 2000 lere geldiyse yarın kese için gitmek istiyorum bakalm😊

Kalp atışıda duyarsn o zaman sen 😊20 mayıs a kadar
İnşallah katlanarak artsın canım benim Dr keseye ayrı çağırmıyor ben gittiğimde kalp atışını da duyuyorum bir öncekini kaybettiğim için çok korkuyorum da rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın

Back