• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. cı gün transferi yaptıranlar burayaaaa

Kaçıncı denemeniz ?

• İlk denemem

• İkinci denemem

• Üçüncü denemem

• Dördüncü denemem

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Pozitif çıkmışmıydı ay yok yapmıcam sanırım negatif görünce çok tırsttm ilk denemem bu arada inşallah olur Rabbım yardım etsin negatif cıkması ihtimali çok üzüyor

Pozitif çıkmışmıydı ay yok yapmıcam sanırım negatif görünce çok tırsttm ilk denemem bu arada inşallah olur Rabbım yardım etsin negatif cıkması ihtimali çok üzüyor
SEni o kadar iyi anlıyorumki canım beniöde hep hüsranla bitmiş sonuçlarım var ikinci tüp bebeğim şükür tuttu inşallah rabbim sağlıkla devamında getirir soruna gelince evet ben pozitifi gördüm çok belirsiz bi Silikti

Zaten 1 tane 5. Güne gidebildi kaliteli olarak 3. Günde 8 tane kaliteli embriyom vardı normalde yani bu tutmasa sil baştan 😓
KAderdaşız o zaman ilk tüp bebeğimde tek gelsin 5 e ikincide başkada dondrulmuş yok ilkimde çok üzüldüm ama yıkılmadan ikimciye başladım asla pes etme herşey bizim için vardır rabbimin bildigi

Güzel haber alan anne adayları ins savaşalım kucağınıza alın yavrulariniziii bende 5. Gün embriyosu transferim oldu bugün 1. Günüm dinleniyorum bol bol

Güzel haber alan anne adayları ins savaşalım kucağınıza alın yavrulariniziii bende 5. Gün embriyosu transferim oldu bugün 1. Günüm dinleniyorum bol bol
Hayırlı olsun canım Evet bol bol dinlen ananas kabak çekirdeği ye benden tavsiye sana iyi gelcek şeylerle. Vakit geçir

Back