- 28 Kasım 2017
- 85
- 43
- 88
- Konu Sahibi Bernaistanbul
Pozitif çıkmışmıydı ay yok yapmıcam sanırım negatif görünce çok tırsttm ilk denemem bu arada inşallah olur Rabbım yardım etsin negatif cıkması ihtimali çok üzüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SEni o kadar iyi anlıyorumki canım beniöde hep hüsranla bitmiş sonuçlarım var ikinci tüp bebeğim şükür tuttu inşallah rabbim sağlıkla devamında getirir soruna gelince evet ben pozitifi gördüm çok belirsiz bi SiliktiPozitif çıkmışmıydı ay yok yapmıcam sanırım negatif görünce çok tırsttm ilk denemem bu arada inşallah olur Rabbım yardım etsin negatif cıkması ihtimali çok üzüyor
KAderdaşız o zaman ilk tüp bebeğimde tek gelsin 5 e ikincide başkada dondrulmuş yok ilkimde çok üzüldüm ama yıkılmadan ikimciye başladım asla pes etme herşey bizim için vardır rabbimin bildigiZaten 1 tane 5. Güne gidebildi kaliteli olarak 3. Günde 8 tane kaliteli embriyom vardı normalde yani bu tutmasa sil baştan
İnşallah tutunmuştur ben her iki durumada hazırlıyordum kendimi ne çok olcak demeye nede olmıcak ama hep pozitif ol şimdi ben sana özelden dua atarım oku onuBir yandan olmasa ne yaparım diyorum bir iyandan da dua ediyorum olsun diye İnş bebişim tutunmuştur
Hayırlı olsun canım Evet bol bol dinlen ananas kabak çekirdeği ye benden tavsiye sana iyi gelcek şeylerle. Vakit geçirGüzel haber alan anne adayları ins savaşalım kucağınıza alın yavrulariniziii bende 5. Gün embriyosu transferim oldu bugün 1. Günüm dinleniyorum bol bol
Çok sağol canım aynen öyle devam ediyorum film izliyorum yanında da 20si test günün erken yapicam amaHayırlı olsun canım Evet bol bol dinlen ananas kabak çekirdeği ye benden tavsiye sana iyi gelcek şeylerle. Vakit geçir
ne kadar erkenÇok sağol canım aynen öyle devam ediyorum film izliyorum yanında da 20si test günün erken yapicam ama
5. 6. Gün testlere başlarimmne kadar erken
SENde bendensin bende öyle başlamıştım5. 6. Gün testlere başlarimm
Kızlar merhaba benimde 5 gün tek embriyo hala adet olacakmışım gibi ağrı ver bel ağrısı başladı sizce normal mi transerden 4 gün korkuyorum düşecek dieSENde bendensin bende öyle başlamıştım
Kaç senede bekliyorum o çift çizgiyi bu sefer yakınım bari en azından hazırlarım negatife de kendimi erken iyidirSENde bendensin bende öyle başlamıştım
5. Gün embriyosu benim tutunduysa 5-6. Gün bence gösterirTransferden sonra 5.gün idrar testi yapabilir misiniz