• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. cı gün transferi yaptıranlar burayaaaa

Kaçıncı denemeniz ?

• İlk denemem

• İkinci denemem

• Üçüncü denemem

• Dördüncü denemem

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim tahminim 5. Gün muhtemelen yeni salgılanmaya basılıyor betahcg çünkü biri yazmıştı basit testlerden yapmış baslangıctan itibaren tam 6. Günde çok silik çizgi çıktı yazmştı

Benim tahminim 5. Gün muhtemelen yeni salgılanmaya basılıyor betahcg çünkü biri yazmıştı basit testlerden yapmış baslangıctan itibaren tam 6. Günde çok silik çizgi çıktı yazmştı
Bende hesap yapıyorum mesela bazılarının transfer günü yükselmiş ki bnce erkek bebeklerde salgılanması çabuk oluyor kizlar nazlı onlar geç yerlesiyo

Belkide bilmiyorum zaten bastan beri hep kız cocugu gördüm ruyamda hep kaybolmuş bir kız çocuğu görüyorum inşallah benimdir
İnşallah canım benim de gönlüm kızdan yanaydı döndü sanki icim kızım oğlum deyip duruyorum kendi kndime gücüne gitmesin :) yeterli gelsinler

Evet tabi çok şükür en azından 1 tanede olsa 5. Güne gitti en iyi embriyo oluyorlar 5. Gün embryoları inşallah tutunur bebişin
İns hep beraber güzel haber alalım canım ben normalde de sürekli ishalin dünden beri daha beter oldum ama kabizdan iyi sanirim

Size böyle bir şey verdiler mi

Eklentiler

• IMG_20190506_151446.jpg
    IMG_20190506_151446.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 568
Back