- Konu Sahibi Bernaistanbul
Çarşamba kismetse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşallah böyle güzel gider sorunsuz. Allah isteyen özellikle bizim gibi emek veren stresse giren sürekli iğnelerle ilaçlarla cebelleşen annelereHadi gozun aydin dedim sana guzel cikicak sonuc diye Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin
Yazmayı unutma bize. İdrar testi denedin mi hiçÇarşamba kismetse
İlk öğrenen tabi kankimdi sana da hayırlı olsun güzel ANNNEEEE. aynı gün mutlu haber aldıkHAYIrlı uğurlu olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah ❤❤❤
Yok denemedim denemicemde dr dedigin gun yaptiracam sen nezaman beli olacakYazmayı unutma bize. İdrar testi denedin mi hiç
EVet knkimm rabbimmm duy sesimizi bütün anne olmak isteyenlere bu mübarek günde hayırlı evlatlar nasip eyle dilerim Allah’ım gerçekten anne olmak isteyen herkese yaşatsın bu tarifsiz mutlulugu tüm dualarım isteyen herkeseİlk öğrenen tabi kankimdi sana da hayırlı olsun güzel ANNNEEEE. aynı gün mutlu haber aldık ❤❤❤
Hayirli olsun rabim bizimde yüzümüzü güldürsünHAYIrlı uğurlu olsun canım rabbim tamamına erdirsin inşallah ❤❤❤
AMin melekcim darısı sanaaaHayirli olsun rabim bizimde yüzümüzü güldürsün
Saol cnm ya sende ne gibi belirtiler vardi bende hic belirti yok korkuyom o yuzdendeAMin melekcim darısı sanaaa
Kız bende pozitif çıktı 10 gün sonra kese ye gidicez Allah’ın izniyle. Belirti arama bacı bende sıfır belirti. Belirtiler 6 haftalık hamile olduktan sonra oluyorSaol cnm ya sende ne gibi belirtiler vardi bende hic belirti yok korkuyom o yuzdende
Biliyom cnm pozitif oldugunu ondan sordum icimi rahatlatin cnm ya inş keseyide gorurusun rabim banada tum isteyenede nasip etsinKız bende pozitif çıktı 10 gün sonra kese ye gidicez Allah’ın izniyle. Belirti arama bacı bende sıfır belirti. Belirtiler 6 haftalık hamile olduktan sonra oluyor
Amin inşallah.... bak test yaptığında buraya yaz mutlaka meraktan çatlarım hepimiz birbirimiziN kader ortağıyızBiliyom cnm pozitif oldugunu ondan sordum icimi rahatlatin cnm ya inş keseyide gorurusun rabim banada tum isteyenede nasip etsin
Tabi yazacam dua et bana hamileririn duasi kabul olurmuş cnmAmin inşallah.... bak test yaptığında buraya yaz mutlaka meraktan çatlarım hepimiz birbirimiziN kader ortağıyız ❤
Hahahahha insallah pozitif olcak allahim Sen duamizi biliyorsunnnTabi yazacam dua et bana hamileririn duasi kabul olurmuş cnm
Amin insallah cnmHahahahha insallah pozitif olcak allahim Sen duamizi biliyorsunnn
ÇOk erken yapmıssın canımKızlar benim dondurulmuş 5. Gün embryosu koyuldu bugun transferden sonra 5.gün sabah idrar testi yaptım ama negatif çıktı idrar testi yapan var mı aranızda bu arada ara ara adet agrısı gibi agrı ve bel agrısıoluyr
BEn yaptım canım 6 günüydü sanırım bence bidaha yapma yaparsansa 8 gün falan yapSiz yapmışmıydınız bazı arkadaşlar 5. Gün pozitif görmüşler artık yapmaya korkuyorum 16 mayıs test tarihi