- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Tamam işte açık olan ne ozaman onu anlamadim buraya eğlencesine katılıyorum ben çoğu zaman bir koli şey için oy toplayacak değilim ki ihtiyacım yok çok şükür her türlü alıyoruz neyse son katıldım zaten lütfen alıntı yapan olmasın.Vermedim vermedigim gibi sunumun çok göz yorucu olmuş daha sade ola bilirdi dedim burda
Canım bu hep olmuyor.Sadece bazı kişilerde 5-10 oy varNevreste abla oy konusunda çevresi çok olanın popüler olduğu aşikar
Üzülerek bende bu gözlemdeyim
Keşke yarışmaya katılırken kimsenin nicki adı sanı belli olmasa kazanan belli olana kadar
Yarışma sonuçlanana kadar kendini ifşa edenin de ödülü iptal edilse
Ne kadar adil bir yarışma olurdu
Filiz takım arkadaşın değil mi ve ilk defa mı verdinAma bana dedin takım arkadaşını destekliyorsun diye bende o yüzden açıklama yapmak durumunda kaldım bana oy verenleri ben tanımıyordum bile kimseyede bana oy verin demedim ama bu tarifte gerçekten 3 tane sunum hakkını vermişti sena Zeynep eleştiri bile yaptım göz yorucu sunumun dedim daha sade ola bilirdi oda benim tanıdığım arkadaşım geçen haftada cantaneme verdim
Valla begenmedigim sunumlarına vermedim kendide biliyor en çok oyumu evva ya verdim sunumlarını beğeniyorum hiç bir bağımda yok sadece az çok burdan tanıyorum hepsi buFiliz takım arkadaşın değil mi ve ilk defa mı verdin
Ablacım ben tarifimi paylaşıp giden biriyim mesela. Birkaç kez yorumlara göz attım hani bana oy yok mu küstüm tarzında konuşmalar dönüyorduCanım bu hep olmuyor.Sadece bazı kişilerde 5-10 oy var
Nevreste abla oy konusunda çevresi çok olanın popüler olduğu aşikar
Üzülerek bende bu gözlemdeyim
Keşke yarışmaya katılırken kimsenin nicki adı sanı belli olmasa kazanan belli olana kadar
Yarışma sonuçlanana kadar kendini ifşa edenin de ödülü iptal edilse
Ne kadar adil bir yarışma olurdu
Üstüne alınma lafım sana değilValla begenmedigim sunumlarına vermedim kendide biliyor en çok oyumu evva ya verdim sunumlarını beğeniyorum hiç bir bağımda yok sadece az çok burdan tanıyorum hepsi bu
Özeller ne güne duruyorNevreste ablacım bu yoruma katılıorum
böyle olsa tüm bu problemler yada yanlış anlaşılmalar ortadan kalkmazmı ?
böylece kimseninde kalbi kırılmaz
haksızlıkta olmaz
sanki bi ara konuşmuştuk böyle bir konuyuda tam hatırlıyamadım
Ama canım sunumlar iddialı bu normalAblacım ben tarifimi paylaşıp giden biriyim mesela. Birkaç kez yorumlara göz attım hani bana oy yok mu küstüm tarzında konuşmalar dönüyordu
O an yarışmaya katıldığıma pişman oldum
Eurovision gibi herkes yakınına oy veriyor, şahsen bu katılmak isteyenlerin gözünü korkutur. Ödüller kanka grubunun arasında döner gider böyle giderse. Hiç adil bulmuyorum böyle şeylerin olması üzücü.
Yok abla kendim için demedim ben. Gözlemdiğimi söyledim.Ama canım sunumlar iddialı bu normal
Bak
Kol böreği hiç arkadaşı olmayan çok az sohbet eden bir üyenin,haşhaşlı çörek yine öyleAma oyları çok iyi
Sunumu geliştirmen lazım,sevilen tarifler yapman lazım
Böyle bir şeyin olamıyacağını defalarca söyledimO zaman isimsiz hafta yapmak lazım. Hatta, aylık kategorileri de isimsiz yapıp, oylama bitiminde konuları açmak lazım.
Bizde çekmiyor canım hep bilindiklere oy veriliyorYok abla kendim için demedim ben. Gözlemdiğimi söyledim.
sevilen tarifler yapmak yerine az duyulmuş şeyler yapılsa daha ilgi çekmez mi? Yarışmada yaratıcılık ön planda değil o zaman. Herkesin midesine hitap eden şeyler ön planda. Bilindik tarifler yerine yemek yarışmaları gibi yaratıcılık ön planda olsa yeni tarifler doğsa daha ilgi çekici olabilirdi. Kalıplaşmış tarifleri herkes yapıyor:) yeni yarışmalar için herkese başarılar iyi günler dilerim:)
Dar bakış açısıyla ilgili ablacım, senlik birşey yokBizde çekmiyor canım hep bilindiklere oy veriliyor
Bende çok istiyorum ama kk sevmiyor
Fakat, istediğin şekilde oylama hiçbir zaman olmazBöyle bir şeyin olamıyacağını defalarca söyledim
Bu kadarını görmemiştimFakat, istediğin şekilde oylama hiçbir zaman olmaz
Takımlardan, BDV’den ya da anasayfadan üyelerin tanıdıkları var.
Bunun önüne geçemezsin ki
Ki, önceki oylamalarda da gördük, anasayfa üyelerinin oylamalarını
Öyle canım keşke yapılsaDar bakış açısıyla ilgili ablacım, senlik birşey yok
Neden olamıyor kiBöyle bir şeyin olamıyacağını defalarca söyledim
Sorun nedir? Anlasam cevap vereceğim ama cidden anlamadım. Kime oy verdiğim neden bir sorun? Neden bu konu konuşuluyor. Benim şaşırdığım bu.Akşam dedin ya 3 oy 3 kişi var hangi arkadaşımı seçeceğim
Bölüm bu şekilde aktif kalıyor.Neden olamıyor ki
Yarışmacılar konusunu yazıp fotoları paylaşacakmış gibi sana mesajla gönderir
Sende tüm tarifleri kendi adınla paylaşırsınböylece kimse ifşa olmaz