Poğaçalar 5 Çayı Atıştırmalıkları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne İle 5 Çayı Atıştırmalığı '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    542
  • Anket Kapalı .
Sorun nedir? Anlasam cevap vereceğim ama cidden anlamadım. Kime oy verdiğim neden bir sorun? Neden bu konu konuşuluyor. Benim şaşırdığım bu.
Arkadaşıma veririm.Bazen de güzel yapmış ama az oy alacak diye beğenmediğim sunuma veririm. Kıyamam çünkü. Kendime veririm .. Bazıları yeni yarışmacıya verir. Bazıları eski ama yeni yarışmacıya verir.

Herkes kendi karar verir, ben karışmam...

Sizlere kolay gelsin. Başarılar diliyorum. ♥️
Tamam.

Ne güzel anılarımız, paylaştığımız heyecanlarimiz var bu mutfakta. Çok sevdiğim arkadaşlarımın bu mesajlarıni görmek çok üzücü. Nolur daha fazla kırıp dökmeden orta yol bulunsun. Mesela ben Jennam taşı kaynatıp ortaya koysa ona çekinmeden oy veririm ki gözümde kaldı :KK14: pozitif ayrımcılığı yok etmek imkansız. Bu mutfak ne sürprizlere şahit... Yarışmaya o kadar çok harika tatlar katılıyor ki seçmek çok çok zor...Anteple ilgili bir şey göreyim gözüm kapalı basıyorum tıka....engel olamıyorum...:işsiz:konu kapandiysa özür dilerim. Affedin...yazmasam catlardim ki :kızgın::kızgın:

Bence yanılıyorsun🤷🏻‍♀️
Ablacım malesef işleyiş öyle. Ben önceden de bakınırdım buralara ve muhabbetlerden anlamıştım. Ama şöyle diyim mesela benim 3 arkadaş yarışıyor olsa kimse alınmasın kırılmasın diye onlara veririm oy. Burdakiler de öyle haliyle. Kimin oy verdiği de görünüyor o yüzden herşey apaçık ortada yani. Yarışmaları 2şer 3er kazananlar var o zamanlar baktığımda popülerliğin avantaj olduğunu da anlamış oldum. Neyse herkese başarılar diliyorum teşekkür ederim 😇

Ablacım malesef işleyiş öyle. Ben önceden de bakınırdım buralara ve muhabbetlerden anlamıştım. Ama şöyle diyim mesela benim 3 arkadaş yarışıyor olsa kimse alınmasın kırılmasın diye onlara veririm oy. Burdakiler de öyle haliyle. Kimin oy verdiği de görünüyor o yüzden herşey apaçık ortada yani. Yarışmaları 2şer 3er kazananlar var o zamanlar baktığımda popülerliğin avantaj olduğunu da anlamış oldum. Neyse herkese başarılar diliyorum teşekkür ederim 😇
Sen bilirsin canım🥰

Ne güzel anılarımız paylaştığımız heyecanlarimiz var bu mutfakta. Çok sevdiğim arkadaşlarımın bu mesajlarıni görmek çok üzücü. Nolur daha fazla kırıp dökmeden orta yol bulunsun. Mesela ben Jennam taşı kaynatıp ortaya koysa ona çekinmeden oy veririm ki gözümde kaldı :KK14: pozitif ayrımcılığı yok etmek imkansız. Bu mutfak ne sürprizlere şahit... Yarışmaya o kadar çok harika tatlar katılıyor ki seçmek çok çok zor...Anteple ilgili bir şey göreyim gözüm kapalı basıyorum tıka....engel olamıyorum...:işsiz:konu kapandiysa özür dilerim. Affedin...yazmasam catlardim ki :kızgın::kızgın:
Ablacım bu konu yeni değil 2-3 aydır gündemde🤷🏻‍♀️Orta yolu bulamadık🤷🏻‍♀️
Ben bölümü ve diğer yarışmacıları korumak zorundayım.
Eleştiri yapmak ,fikrimi belirtmek, buradakilerin sesi olmak suç mu🤷🏻‍♀️
Arkadaş gelmiş beni sorguluyor.Gidip baktım tüm yarışmalarda aynı kişiye vermiş.Hatta bir tane gizlide vermiş şoka girdim

Aslında bildirimle, sitenin her yerinden oy kullanmaya gelenler bu dengeyi sağlıyor, dün de yazmıştım, hiç tanıdığım yok ama 2 kez kazandım, benim anlatmak istediğim bazen 1.yi 1 -2 oy belirliyor, eğer bir kategoride siz sadece tarifiniz beğenildiği için 180 oy alırsanız , diğer kişiye 10 Tane tanıdığı oy vermiş haliyle 182 oyla 1.olursa sıkıntı burada başlıyor

Şöyle de bişey var eski üyeleri hiç tanımam bazısi lezzzete bazısı sunum önem veriyor

Bazı sunumlar çok abartılı oliyor seviliyor bazısı sadece tabağa konuyor sade şık oldugu için oyu götürüyor :)

Emin ol kanka oyu ile birinci olunsa ben zamanında birinci olamazdım :KK70: ben bile birinci oldum burda düşün yani :KK70:

Aslında bildirimle, sitenin her yerinden oy kullanmaya gelenler bu dengeyi sağlıyor, dün de yazmıştım, hiç tanıdığım yok ama 2 kez kazandım, benim anlatmak istediğim bazen 1.yi 1 -2 oy belirliyor, eğer bir kategoride siz sadece tarifiniz beğenildiği için 180 oy alırsanız , diğer kişiye 10 Tane tanıdığı oy vermiş haliyle 182 oyla 1.olursa sıkıntı burada başlıyor
Yoksa sıkıntı yok🤷🏻‍♀️

Şöyle de bişey var eski üyeleri hiç tanımam bazısi lezzzete bazısı sunum önem veriyor

Bazı sunumlar çok abartılı oliyor seviliyor bazısı sadece tabağa konuyor sade şık oldugu için oyu götürüyor :)

Emin ol kanka oyu ile birinci olunsa ben zamanında birinci olamazdım :KK70: ben bile birinci oldum burda düşün yani :KK70:
Sadece 1.ve 2.arasında 1 ile 10 oy fark varsa kanka oyu işe yarar🤷🏻‍♀️

Yoksa sıkıntı yok🤷🏻‍♀️
Birde oy verenlere senin yapabileceğin bişey yok nevo

Ne yapabilirsin ki sen veya yarisanlar

Zaten oy verenlerin bir çoğu bildirimle geliyor

Ona da arkadaşına verme sohbet ettiğine verme diyemez ki kimse

Bu zamana kadar herkes arkadaşına oy vermiş olabilir tam tersi hiç vermemiş olabilir

Buna da kimse engel olamaz ..arkadaşına oy veriyor diye profiline girip oyu iptal mi edilecek yani .
Ona bir engel konamaz

Konsa da konmasada birinciyi etkilemez diye düşünüyorum

Kanka oyu anca 5 oy öne geçirir en fazla

Matmazel - Matmazel - ,bir de şunu da eklemek istiyorum, yarışmaya girerken aynı sizin gibiydim, değişik tarifler yapayım, burdaki kişilere değişik örnekler olsun istedim ama tutmadı 😅 muhallebili incirli tatlı, peynirli muffin, tandır çorbası ilk tariflerim ama oylar çok azdı ,oy verenler bildikleri tariflere yöneliyor maalesef ki 😌

Birde oy verenlere senin yapabileceğin bişey yok nevo

Ne yapabilirsin ki sen veya yarisanlar

Zaten oy verenlerin bir çoğu bildirimle geliyor

Ona da arkadaşına verme sohbet ettiğine verme diyemez ki kimse

Bu zamana kadar herkes arkadaşına oy vermiş olabilir tam tersi hiç vermemiş olabilir

Buna da kimse engel olamaz ..arkadaşına oy veriyor diye profiline girip oyu iptal mi edilecek yani .
Ona bir engel konamaz

Konsa da konmasada birinciyi etkilemez diye düşünüyorum

Kanka oyu anca 5 oy öne geçirir en fazla
Ama her seferinde olmaz ortak grupsa uyarabilirsin🤷🏻‍♀️

Yok zaten her kazanan için söylemedim.
Aynen açıkladığınız gibi, belirli bir topikte arkadaşları olan üyeler "kızlarr yarışmaya katıldımmm" dediğinde otomatikman 20 oy daha alıyor ve dengeler bozuluyor. Konuda nick gizlenmesi mümkün değilmiş ama en azından oylar gizlenebilir. Hakkıyla kazanan herkesi tebrik ediyorum.

Mesela yarışma esnasında tanımadığım kisilerden de oy alıyorum sitede mesela hiç merhabam olmayan üyeler bir kaç yarışmada bana oy vermiş de olabiliyor ...yani demek ki benim sunumumda bişeyi beğeniyor ki bana oy veriyor diye düşünüyorum o zamanda

Bu konu ne kadar konusulsa da çözümü yok bence zamanında bende demiş olabilirim bunu inkar etmiyorum :KK70:

Yok zaten her kazanan için söylemedim.
Aynen açıkladığınız gibi, belirli bir topikte arkadaşları olan üyeler "kızlarr yarışmaya katıldımmm" dediğinde otomatikman 20 oy daha alıyor ve dengeler bozuluyor. Konuda nick gizlenmesi mümkün değilmiş ama en azından oylar gizlenebilir. Hakkıyla kazanan herkesi tebrik ediyorum.
Bu zor konular açılıyor yorum yapılıyor.Bölüm bu konularla besleniyor🤷🏻‍♀️

kimsenin ismine bakmadan veriyorum oyumu kanki manki yok bende güzel sunuma hayranım ama bazı emek verilen sunumlara yemeklere de oy verilmeki Nevreste Nevreste nevroş editör teyze artık sen başka bir yol bulman lazım İYİ OLAN KAZANSIN:KK200:

X