Tamam.Sorun nedir? Anlasam cevap vereceğim ama cidden anlamadım. Kime oy verdiğim neden bir sorun? Neden bu konu konuşuluyor. Benim şaşırdığım bu.
Arkadaşıma veririm.Bazen de güzel yapmış ama az oy alacak diye beğenmediğim sunuma veririm. Kıyamam çünkü. Kendime veririm .. Bazıları yeni yarışmacıya verir. Bazıları eski ama yeni yarışmacıya verir.
Herkes kendi karar verir, ben karışmam...
Sizlere kolay gelsin. Başarılar diliyorum.
Ben bu evrene ait değilim anladımBölüm bu şekilde aktif kalıyor.
Ahhh canım yanlış zamanda geldin.Hep bildirimle ilerliyor bu bölüm
Bence yanılıyorsunBen bu evrene ait değilim anladımkanka edinmek cok zaman alır en iyisi şurdan çıkayım
Ablacım malesef işleyiş öyle. Ben önceden de bakınırdım buralara ve muhabbetlerden anlamıştım. Ama şöyle diyim mesela benim 3 arkadaş yarışıyor olsa kimse alınmasın kırılmasın diye onlara veririm oy. Burdakiler de öyle haliyle. Kimin oy verdiği de görünüyor o yüzden herşey apaçık ortada yani. Yarışmaları 2şer 3er kazananlar var o zamanlar baktığımda popülerliğin avantaj olduğunu da anlamış oldum. Neyse herkese başarılar diliyorum teşekkür ederimBence yanılıyorsun
Sen bilirsin canımAblacım malesef işleyiş öyle. Ben önceden de bakınırdım buralara ve muhabbetlerden anlamıştım. Ama şöyle diyim mesela benim 3 arkadaş yarışıyor olsa kimse alınmasın kırılmasın diye onlara veririm oy. Burdakiler de öyle haliyle. Kimin oy verdiği de görünüyor o yüzden herşey apaçık ortada yani. Yarışmaları 2şer 3er kazananlar var o zamanlar baktığımda popülerliğin avantaj olduğunu da anlamış oldum. Neyse herkese başarılar diliyorum teşekkür ederim
Ablacım bu konu yeni değil 2-3 aydır gündemdeNe güzel anılarımız paylaştığımız heyecanlarimiz var bu mutfakta. Çok sevdiğim arkadaşlarımın bu mesajlarıni görmek çok üzücü. Nolur daha fazla kırıp dökmeden orta yol bulunsun. Mesela ben Jennam taşı kaynatıp ortaya koysa ona çekinmeden oy veririm ki gözümde kaldıpozitif ayrımcılığı yok etmek imkansız. Bu mutfak ne sürprizlere şahit... Yarışmaya o kadar çok harika tatlar katılıyor ki seçmek çok çok zor...Anteple ilgili bir şey göreyim gözüm kapalı basıyorum tıka....engel olamıyorum... konu kapandiysa özür dilerim. Affedin...yazmasam catlardim ki
Aslında bildirimle, sitenin her yerinden oy kullanmaya gelenler bu dengeyi sağlıyor, dün de yazmıştım, hiç tanıdığım yok ama 2 kez kazandım, benim anlatmak istediğim bazen 1.yi 1 -2 oy belirliyor, eğer bir kategoride siz sadece tarifiniz beğenildiği için 180 oy alırsanız , diğer kişiye 10 Tane tanıdığı oy vermiş haliyle 182 oyla 1.olursa sıkıntı burada başlıyorAblacım malesef işleyiş öyle. Ben önceden de bakınırdım buralara ve muhabbetlerden anlamıştım. Ama şöyle diyim mesela benim 3 arkadaş yarışıyor olsa kimse alınmasın kırılmasın diye onlara veririm oy. Burdakiler de öyle haliyle. Kimin oy verdiği de görünüyor o yüzden herşey apaçık ortada yani. Yarışmaları 2şer 3er kazananlar var o zamanlar baktığımda popülerliğin avantaj olduğunu da anlamış oldum. Neyse herkese başarılar diliyorum teşekkür ederim
Şöyle de bişey var eski üyeleri hiç tanımam bazısi lezzzete bazısı sunum önem veriyorAblacım malesef işleyiş öyle. Ben önceden de bakınırdım buralara ve muhabbetlerden anlamıştım. Ama şöyle diyim mesela benim 3 arkadaş yarışıyor olsa kimse alınmasın kırılmasın diye onlara veririm oy. Burdakiler de öyle haliyle. Kimin oy verdiği de görünüyor o yüzden herşey apaçık ortada yani. Yarışmaları 2şer 3er kazananlar var o zamanlar baktığımda popülerliğin avantaj olduğunu da anlamış oldum. Neyse herkese başarılar diliyorum teşekkür ederim
Yoksa sıkıntı yokAslında bildirimle, sitenin her yerinden oy kullanmaya gelenler bu dengeyi sağlıyor, dün de yazmıştım, hiç tanıdığım yok ama 2 kez kazandım, benim anlatmak istediğim bazen 1.yi 1 -2 oy belirliyor, eğer bir kategoride siz sadece tarifiniz beğenildiği için 180 oy alırsanız , diğer kişiye 10 Tane tanıdığı oy vermiş haliyle 182 oyla 1.olursa sıkıntı burada başlıyor
Sadece 1.ve 2.arasında 1 ile 10 oy fark varsa kanka oyu işe yararŞöyle de bişey var eski üyeleri hiç tanımam bazısi lezzzete bazısı sunum önem veriyor
Bazı sunumlar çok abartılı oliyor seviliyor bazısı sadece tabağa konuyor sade şık oldugu için oyu götürüyor :)
Emin ol kanka oyu ile birinci olunsa ben zamanında birinci olamazdımben bile birinci oldum burda düşün yani
Birde oy verenlere senin yapabileceğin bişey yok nevoYoksa sıkıntı yok
Aynen öyleSadece 1.ve 2.arasında 1 ile 10 oy fark varsa kanka oyu işe yarar
Ama her seferinde olmaz ortak grupsa uyarabilirsinBirde oy verenlere senin yapabileceğin bişey yok nevo
Ne yapabilirsin ki sen veya yarisanlar
Zaten oy verenlerin bir çoğu bildirimle geliyor
Ona da arkadaşına verme sohbet ettiğine verme diyemez ki kimse
Bu zamana kadar herkes arkadaşına oy vermiş olabilir tam tersi hiç vermemiş olabilir
Buna da kimse engel olamaz ..arkadaşına oy veriyor diye profiline girip oyu iptal mi edilecek yani .
Ona bir engel konamaz
Konsa da konmasada birinciyi etkilemez diye düşünüyorum
Kanka oyu anca 5 oy öne geçirir en fazla
Yok zaten her kazanan için söylemedim.Aslında bildirimle, sitenin her yerinden oy kullanmaya gelenler bu dengeyi sağlıyor, dün de yazmıştım, hiç tanıdığım yok ama 2 kez kazandım, benim anlatmak istediğim bazen 1.yi 1 -2 oy belirliyor, eğer bir kategoride siz sadece tarifiniz beğenildiği için 180 oy alırsanız , diğer kişiye 10 Tane tanıdığı oy vermiş haliyle 182 oyla 1.olursa sıkıntı burada başlıyor
Bu zor konular açılıyor yorum yapılıyor.Bölüm bu konularla besleniyorYok zaten her kazanan için söylemedim.
Aynen açıkladığınız gibi, belirli bir topikte arkadaşları olan üyeler "kızlarr yarışmaya katıldımmm" dediğinde otomatikman 20 oy daha alıyor ve dengeler bozuluyor. Konuda nick gizlenmesi mümkün değilmiş ama en azından oylar gizlenebilir. Hakkıyla kazanan herkesi tebrik ediyorum.