Poğaçalar 5 Çayı Atıştırmalıkları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne İle 5 Çayı Atıştırmalığı '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    542
  • Anket Kapalı .
Ben sana kaç defa arkadaşlarını uyar dedim.🤷🏻‍♀️Ama gelip konuda açık açık yazıyorlar.🤷🏻‍♀️
Aaa cidden cok sacma milletin konularinda neler dönüyor hepsini biliyorum ben ozeldenmi yazcam gidin arastirinya aaa bu cok kotu birsey

Takimdan bana oy veren 2-3 kisi anca bu mu dağılmış oluyor ki

Ister istemez kimin yaptigini herkes görüyor tarifim digerlerinden guzel olsaydi tum.oylarin benim olmasi gerekmiyor mu takimda en az 30-40 kisi var :-)

Tarifleri guzel ki oy aldilar diye düşünüyorum 🤗🤗
Canım bu hafta sen varsın.Filiz çok iyi biliyor bunun her ay olduğunu🤷🏻‍♀️
Kendi ağzıyla dedi ne yapayım gelip veriyorlar diye🤷🏻‍♀️Lütfen üstüne alma bu yeni bir durum değil🤷🏻‍♀️

Canım bu hafta sen varsın.Filiz çok iyi biliyor bunun her ay olduğunu🤷🏻‍♀️
Kendi ağzıyla dedi ne yapayım gelip veriyorlar diye🤷🏻‍♀️Lütfen üstüne alma bu yeni bir durum değil🤷🏻‍♀️
Yaa ama biz diyoruz ki begendiginiz tarife verin diye
O zaman yarismaya katilmayalim en dogrusu bu olur

Kim yapıyor🤔Oyları fazla diye bunlar için yazıyorum🤔
Firdefs?
Murdum?
Pearlshine?
Dün de bu konuya benzer yazışmalar olmuştu, oy verenler görülüyor, bazı kişilere hep aynı kişilerin oy verdiği apaçık ortada , bazı yarışmalarda 1 2 oyla 1.belli oluyor, tanıdık oylarıyla bir kişi 1.olduğunda diğer kişilere haksızlık oluyor bence de, benim bu sitede bu gruptaki kişilerden başka tanıdığım yok, burdaki kişiler de her zaman aynı kişilere oy vermiyor

Evet canım öyle ve bu her seferinde böyle🤷🏻‍♀️
Kendisi defalarca ne yapayım dedi.Şimdi kabul etmiyor🤷🏻‍♀️
Napayim iste napayim tarifi goren veriyor yaa ben 30 40 kisiye gidip bana vermeyinmi dicem benim baska bir isimmi yok yaaa nelerle ugrasiyorum bide oylarlami ugrascam ya cekin tarifi bitti gitti yaaa

Yaa ama biz diyoruz ki begendiginiz tarife verin diye
O zaman yarismaya katilmayalim en dogrusu bu olur
Bencede katılmayın kimsede zan altinda kalmasın ben taraf tutsam sana verirdim ama sunum olarak 3 favorim vardı kalp kırmanın hiç bir anlamı yok çok üzüldüm

Bencede katılmayın kimsede zan altinda kalmasın ben taraf tutsam sana verirdim ama sunum olarak 3 favorim vardı kalp kırmanın hiç bir anlamı yok çok üzüldüm
Niye kendi üstünüze alıyorsunuz.Sizde burada yarıştığınız için farklı bakış açısından bakıyorsunuz.Bakın kendi söylüyor sizde kabul edin🤷🏻‍♀️

Dün de bu konuya benzer yazışmalar olmuştu, oy verenler görülüyor, bazı kişilere hep aynı kişilerin oy verdiği apaçık ortada , bazı yarışmalarda 1 2 oyla 1.belli oluyor, tanıdık oylarıyla bir kişi 1.olduğunda diğer kişilere haksızlık oluyor bence de, benim bu sitede bu gruptaki kişilerden başka tanıdığım yok, burdaki kişiler de her zaman aynı kişilere oy vermiyor
O zaman isimsiz hafta yapmak lazım. Hatta, aylık kategorileri de isimsiz yapıp, oylama bitiminde konuları açmak lazım.

Nevreste abla oy konusunda çevresi çok olanın popüler olduğu aşikar
Üzülerek bende bu gözlemdeyim
Keşke yarışmaya katılırken kimsenin nicki adı sanı belli olmasa kazanan belli olana kadar
Yarışma sonuçlanana kadar kendini ifşa edenin de ödülü iptal edilse
Ne kadar adil bir yarışma olurdu :KK37:

Niye kendi üstünüze alıyorsunuz.Sizde burada yarıştığınız için farklı bakış açısından bakıyorsunuz.Bakın kendi söylüyor sizde kabul edin🤷🏻‍♀️
Ama bana dedin takım arkadaşını destekliyorsun diye bende o yüzden açıklama yapmak durumunda kaldım bana oy verenleri ben tanımıyordum bile kimseyede bana oy verin demedim ama bu tarifte gerçekten 3 tane sunum hakkını vermişti sena Zeynep eleştiri bile yaptım göz yorucu sunumun dedim daha sade ola bilirdi oda benim tanıdığım arkadaşım geçen haftada cantaneme verdim

X